- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozig
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csodám, az a kérdésem, hogy próbálta-e már valaki használni a domain block-olást, és sikerült-e neki?
-
bozig
tag
válasz
predakon #1291 üzenetére
Elmesélem mi történt, felhívtam a T-t, hogy ez az újraindulás a problémám. Természetesen végig kellett futni a köröket, hogy reset-eltem-e, és hasonló kreténségek a kezelőtől, de aztán kérték a türelmemet, majd 24 óra múlva jött egy sms, hogy érzékelték a hibát, az ő általuk biztosított készülékben van, és megkezdték a hibaelhárítást. Újabb 24 óra elteltével kaptam egy újabb sms-t tőlük, miszerint a hibát ekkor és ekkor elhárították, csak éppen ugyanúgy újraindulgat ez a csoda berendezés.
-
bozig
tag
Sziasztok!
Újabb problémával szembesültem ezzel a csodával kapcsolatban. Kb egy hete rákezdett arra, hogy rendszertelen időközönként újraindul. Megy, egyszer csak minden led elsötétül, és azonnal újra is indul semmi net szakadás, vagy ilyesmi. Valaki tapasztált már ilyet? -
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1051 üzenetére
A Dlink egyik LAN-jába bekötöttem a Cisco egyik LAN-ját, egy másik LAN-jába pedig a Set Top Boxot, a harmadikba pedig egy notit kipróbálni, hogy a többi LAN megy-e, és ment. A Dlinken kikapcsoltam a DHCP-t, és beállítottam neki egy 192.168.0.6-os IP-t és kipróbáltam több csatornát is, bár nálunk azzal nem lehet gond, hogy használják. A Cisco-n nem állítottam ehhez semmi különösebbet, csak kikapcsoltam a WIFI-t és a tűzfalat.
-
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1041 üzenetére
Összekötöttem és beállítottam az általad leírtak szerint, de a helyzet változatlan. Az az érdekes, hogy a Dlink LAN-jait lehet normálisan használni gond nélkül, a WIFI-jét pedig látja minden eszköz, csak valamiért csatlakozni nem tudnak hozzá.
-
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1039 üzenetére
És ha a Cisco LAN-ját a Dlink LAN-jára kötöm, akkor is fogom tudni üzemeltetni a Set top boxot a Dlink-ről?
-
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1036 üzenetére
Eszerint állítottam be, Cisco LAN-ját dugtam a Dlink WAN-jába.
-
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1034 üzenetére
Amikor úgy próbáltam bekötni, hogy kikapcsoltam a DHCP-t a Dlinken, akkor nem volt hajlandó működni. A a fura, hogy megy az IPTV is meg a WIFI is külön-külön, csak valamiért együtt nem akar.
-
bozig
tag
válasz
Gubek-Einste #1032 üzenetére
Az IPTV azért van a Dlink-ben, mert több Set top boxom van több helyiségben, ezért is raktam ki a Dlinket, a Cisco-ban is van egy Set top box. A Dlinket a leírtak szerint állítottam be, tehát a WAN-jába megy a cisco egyik LAN-ja.
-
bozig
tag
Sziasztok! Van egy ilyen routerem, teljesen szépen üzemel, rákötöttem egy másik Dlink routert, az is megy ahogy kell, a problémám viszont az, hogy a Dlink routeren valamiért nem megy egyszerre a Wifi és az IPTV, ha bekapcswolom az IPTV-t, akkor nem lehet csatlakozni a Wifijéhez. Valami ötlet?
-
bozig
tag
Üdv!
Egy Dlink DIR-301-et szeretnék bekötni a cisco mögé.
Én is beállítottam mindent a 33-as hozzászólásnak megfelelően, de nemes egyszerűséggel nem csatlakozik a netem. Egy Dlink DIR-301-et szeretnék bekötni a cisco mögé. -
bozig
tag
Sziasztok!
Hozzám is beszerelt a T egy Cisco EPC3925-öst, mióta ez megtörtént folyamatosan ingadozik a le/feltöltési sebességem. Böngészés közben nem érzékelhető, illetve ahányszor futtattam speedtestet mindig a korrekt adatokat dobta ki, de utorrentben ha nézem a sebesség diagrammot, akkor azt látszik, hogy teljesen véletlenszerűen lezuhan a sebesség nullára pár másodpercre (max 15-20) aztán visszajön, és folyamatosan ezt játsza.
Valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest