- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spiccberg
csendes tag
Egyékbént a nemrég visszavont áprilisi, és a most visszarakott októberi firmware között
volt vmi lényeges külömbség?
Én kb annyit találtam hogy az áprilisi frissitésben már nevén volt nevezve az "n" szabvány
valamint a repeater beállitásnál volt figyelmeztető szöveg hogy az kizárólag WEP titkositással működik? -
Spiccberg
csendes tag
Az előzőben nem arra irtam hogy elmúlt
Üzleti csomag drágább, nem vagyok vállalkozó sem egyéb, ráadásul a kötbérre és rendelkezésre állási időre (95%) vonatkozó dolgok ugyanazok a lakosságinál meg az üzletinél is, ha a szolgáltató nem tud szolgáltatni, a kiesett idővel arányos havidij max nyolcszorosa, de olyan feltételekkel, hogy azok sosem fognak teljesülni, ha meg mégis az egy 15ezres üzleti csomagnál is egy napra max 3871 Ft, ami a töredéke annak, amennyit veszitettem. Ez a 95% is elég laza, ha egy évben 18 napig nincs net, az még belefér...
-
Spiccberg
csendes tag
OK
Végülis a listából nem tudhatja hogy ki hol lakik
De a 3.ára bejelentett karbantartások, akkor is függetlenek, attól hogy 2.án fél napig nem volt netés kötözködős kedvemben is vagyok, mert sok pénzt buktam a nem bejelentett nethiány miatt. de attól még másodika 23:59:59 után egy másodperccel jön harmadika 0:00:00
emiatt meg holnap reggel derül ki hogy lehet hogy nem 40 hanem 70 ropitól estem el
Kali: Tényleg ha egy átlagos napot nézünk, akkor igy van, de neten dolgozom, nettel dolgozom, az előre beirt éjjeli karbantartások úgy jöttek ahogy én mondtam és az oldalra sem az van kiirva hogy 3.a éjjel, hanem hogy: "karbantartási munkálatok miatt 2012. május 3-án 0 és 6 óra között " ez meg már elmúlt
Rossz napjaim vannak, ilyenkor szőrszálhasogatás van, meg igazam
-
Spiccberg
csendes tag
Dolgoztam náluk tudom milyen
De Gergely óta, 3.-a éjjel 0-6 óra között az azt jelenti hogy
2012-05-03 - 00óra 00perc 01másodperc és 06óra 00perc 00másodperc között
ha nem igy lenne, akkor azt irnák ki hogy harmadika este 8tól másnap reggel hatig.
tehát az az éjjel ami ki van irva, az elmúlt
és most megint nem volt net, pedig 9-13 között irták, magyar idő szerint
sajnos nagyrészt dilettánsokkal dolgoztatnak, akiket basznak kifizetni.
Igy nem kell csodálkozni hogy a munka is olyan amilyen. Ahhoz meg nem adom a nevem. -
Spiccberg
csendes tag
Bár nem nekem szól, de itt is ez volt a helyzet viszont:
Esetleg ma van 3.-a
net meg 2.-án nem volt egész nap
ha nincs net ezzel az oldallal kezdem.
Ami meg még inkább fáj, hogy ha már 2.-án úgysem volt fél napig net, akkor a 3.-ára tervezett dolgokat is áttehették volna másodikra, mert húzós volt hogy igy 2 nap volt, mikor nem volt net, ráadásul 3.án éjjel (ami már elmúlt), meg délelőtt is (lesz/volt) leállás, karbantartás miatt -
Spiccberg
csendes tag
válasz
kimpepevok #657 üzenetére
Aha, nincs más választás
-
Spiccberg
csendes tag
válasz
Mr. Teddy #501 üzenetére
Az ilyen buta, dilettáns, értelmi-fogyatékos, nyomorékoknak mindig lesz munkájuk sajnos
Nem tudsz mit kezdeni velük, üvöltözhetsz hogy ne értelmi fogyatékos barmokat küldjenek ki, mert ennyi erővel egy ovodástól is kérhetsz tanácsokat. Hivogasd naponta, ha nem csinálnak semmit akkor is lezárják a hibát, de Te vetesd fel újra. Amíg meg nem oldják.2x volt hogy a vihar letépte a csatlakozót az oszlopról, betelefonálok hogy nincs net, de közlöm hogy azért mert látom hogy az oszlopon lóg a kábel, elmondom milyen kábel, milyen csatlakozó, milyen szolgáltatás, hány méter magas az oszlop, milyen szerszámot hozzanak, szájbarágósan hogy a másikgyökér megértse.
Aztán hivnak, hogy be van e kapcsolva a modem, mert nem látják.
Mondom b+ jó hogy nem látod te idióta, mert LÓG AZ OSZLOPON A KÁBEL.
másnap újra, harmadik napon kiküldenek, egy szerencsétlen telefonost, krone cuccal, a koax kábelhezSzegény áll mint a f@sz, hogy ő ezzel nem tud mit csinálni.
Mondom felmegy, feltekeri, heló3 kib@szott nap, úgy hogy én mondom meg nekik hogy mi a baj
Most múlt héten megint letépte a vihar a kábelt, Kabát, Cipő, Létra, Kötél, villáskulcs, létra nekitámaszt oszlopnak, felmásztam, kikötöttem magam, visszatekertem, meghúztam, nem volt 5 perc és megyNem a szolgáltatás a legnagyobb probléma, mert azzal nincs baj, hanem azok a "csodálatos emberek", akik összebarmolják a bekötéseket. Az meg már alvállalkozói téma, igy a felelősségelhárítás is könnyebb kézmozdulattal megy
-
Spiccberg
csendes tag
Pre-assigned DHCP IP Addresses
menü nem egy baromság a routerben, összeszeded minden cuccnak a mac address-ét amit valaha is össze akarsz vele kötni vezetéken vagy anélkül
és mindegyikhez szépen sorba rendelsz egy ip-t
persze kicsit macerás, az első kettő
simán megy a vezetékes és a vezetéknélküli között is MINDEN kommunikáció -
Spiccberg
csendes tag
Az EPC3925 beállítás mentésben találtam egy ilyen részt:
#Routed Subnet
#
Routed Subnet Support (On or Off)=Off;
Dhcp Provisioned Routed Subnet (Enable or Disable)=Disable;
Nat Routed Subnet (Enable or Disable)=Disable;
Nat Routed Subnet Router=0.0.0.0;
Nat Routed Subnet DNS(1)=0.0.0.0;
Nat Routed Subnet DNS(2)=0.0.0.0;
Nat Routed Subnet DNS(3)=0.0.0.0;
Routed Subnet setting Profile=0;
Routed Subnet Network IP[0]=0.0.0.0;
Routed Subnet Network Mask[0]=255.255.255.0;
Routed Subnet Network Gateway[0]=0.0.0.0;
Routed Subnet Network IP[1]=0.0.0.0;
Routed Subnet Network Mask[1]=255.255.255.0;
Routed Subnet Network Gateway[1]=0.0.0.0;
Routed Subnet Network IP[2]=0.0.0.0;
Routed Subnet Network Mask[2]=255.255.255.0;
Routed Subnet Network Gateway[2]=0.0.0.0; -
Spiccberg
csendes tag
válasz
Gubek-Einste #430 üzenetére
Ez tény
de a Router ennek ellenére tudja azt amit szeretnék.
A linksys support szerint is tudja, de mivel ők csak otthoni kategóriában nyújthatnak segitséget, nem mondhatják el hogy mit hol állitsak becsak a zangol nyelvű business support
Az eszköz meg adott volt...
-
Spiccberg
csendes tag
Hali! Nem bírok velük
Adott két helyi hálózat, két "routerrel"
Router 1: Cisco EPC3925
Router 2: Cisco/Linksys WRVS4400N (V1)Router 1
Local IP: 192.168.0.1
DHCP-n (192.168.0.240) cimet ad a Router 2-nek
DHCP-ben előre konfigolt IP-k vannak beállitva,
minden MAC Address-hez. (192.168.0.n)DMZ-ben felvéve a 192.168.0.240
Lan Port1: IPTV (192.168.0.x)
Lan Port2: HTPC (192.168.0.y)
Lan Port3: Xbox (192.168.0.z)
Lan Port4: Router 2 (192.168.0.240)
Wifi-n: mikor mi...(Noti/Telefon)
Router 2
WAN IP: 192.168.0.240
Local IP: 192.168.13.200
DHCP-ben előre konfigolt IP-k vannak beállitva,
minden MAC Address-hez. (192.168.13.n)
WAN Port: Router 1 - Lan port4
Lan Port1: Media Server (192.168.13.w)
Lan Port2: PC1 (192.168.13.x)
Lan Port3: PC2 (192.168.13.y)
Lan Port4: PC3 (192.168.13.z)
Wifi-n: mikor mi...(Noti/Telefon)
(Router1 új (2011.10.20) firmware-en keresztül lehet repeaterként használni a Router2 Wifijét ha kell)
De a Wifi most nem annyira lényeg.A net az megy minden gépen, torrent is ha kell, dyndns is remek.
Viszont nagyon nagy szükség lenne rá, hogy a router1 gépei is lássák a router2-re kötött szervert, de a legjobb lenne, ha minden gép látna mindent.
Linksys support azt tanácsolta, hogy a közel egyhavi minimálbér árú routerről dobjak le egy PC-t, és használjam
5ezer forintos switch-nekDe ez nem megoldás
Router2-ben van Operation mode: Gateway vagy Router
VPN? Mindkét router tud ezt is
Router 2-ben van VLAN, Inter-VLAN meg minden
de már nem tudom mit kezdjek velük.
Hálózatban Router1 gépei nem látják Router2 gépeit, és forditva sem.
Pingelni viszont tudom Router2-ről a Router1 gépeit, de visszafelé már nem.
Gateway-ban van most. Router üzemmódra állítva semmi.Ráadásul Router1 gépei teljes sebességgel tudják azt amilyen csomagot fizetek, de Router2 gépei kb csak a felét. Kábelek nem teszkógazdaságosak, még az oszloptól jövő koaxot is kicseréltem olyanra amit eleve fel kellett volna tenniük, mert RG6-al 20M felett már nem szabad kötni, itt meg van 35 méter, úgyhogy kapott RG11-et
Üdv:
Spiccberg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged