Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
Ez akkora f*****g mint a ház
Első perctől használom és nincs semmi gond az iptv-vel.
Kitalálom egy jól szituált szerelő/pék mondta ezt... -
TechGabor
csendes tag
SPI Firewall Protection: low
IPv6 Firewall Protection: onBlock fragmented IP packets no_pipa
Block Port Scan Detection no_pipa
IP Flood Detection no_pipa
Block Anonymous Internet Requests no_pipa----
kivettem a
SPI Firewall Protection: low
IPv6 Firewall Protection: on
-t is, de semmi, most sem megy. -
Lee-der
tag
Ehh nem is méltatom az okosságot, amit írtam. Bocsi, kicsit belekavarodtam a témába.
Kis idő azért kellett, mire leesett, hogy mit is akartok mondani a CFW-vel, de customFirmWare lesz a nyertes...
Milyen firmware-t érdemes feltenni rá? Próbáltam már dd-wrt-t, de valamiért nekem eldobálta a wifi-t. -
-
Nálam 2 évet ment a CISCO EPC3208, majd vettem egy saját EPC3925-öt, most fél éve ezt használom, de egyébként semmi baja a 3208-nak, csak amíg megy a 3925, addig ez marad bekötve, aztán majd visszakötöm a 3208-at.
Előtte még ED2-es időkben Thomson THG540-em volt, az is megvan a ,mai napig, kint van a műhelyben, semmi baja. Sőt az első kábelmodemem még vagy tizenéve egy Motorola SurfBoard 5100 volt, az is ment vagy 3-4 évet, amíg TvNet-es voltam, aztán elvitték amikor szerződést bontottam.
Lényeg, hogy nálam eddig még nem halt meg egy kábeles eszköz sem. Persze ADSL modemek hullottak itt is, de az más tészta...
-
Olyat kapsz, amilyen épp van a szerelőnél. Azok meg sajnos hajlamosak összevissza beszélni mindent, mikor az érdekük, vagy szimplán csak megnyugtatás, lerázás gyanánt. Ha épp D-LINK lesz a jövevény, akkor azt fogja dicsérni a CISCO-t meg lehúzni, ellenkező esetben meg fordítva.
Egyébként én személy szerint többre tartom a CISCO-t!
Sípolni általában a tekercsek szoktak, ha egy fáradó kondi miatt nem tud teljesen begerjedni (már amennyire én ezt tudom, mert az elektronika nem szakmám), tehát korral járó hardverhibáról van szó.
-
sanzi89
addikt
Hát igen, nem is a nagy állományok töltögetésére használnám. Általában arra használnám, hogy meló végén hozzáadok valamilyen torrentet otthon letöltésre, és mire otthon vagyok már nézhetem is.
@Gyurka6
Van mögé kötve egy TP-Link WRD3600, amit a napokban cserélni fog egy home szerverre. Nézem, a No-Ip-nek van PC-re tölthető kliensprogramja, lehet azt felrakom és kész. De ettől függetlenül elég gáz, hogy minden előfizetőre kötelezően ráerőltetik ezt a szart, amivel egy csomó dolog nem oldható meg normálisan, mert szándékosan lebutítják az eszközt. Elég gyomorforgató hozzáállás... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- One mobilszolgáltatások
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Formula-1
- Óra topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 34WR50QC-B Monitor! VA 3440x1440 / 100Hz / FreeSync
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged