Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Pl nekem nincs semmi wpa, vagy wep2 védelem beállítva, azaz nyílt wifihálózatom van itthon. Ha megállsz a kertünk mellett/előtt, akkor rá tudsz lépni mint egy hotspotra. Ezután, ha tudnád a felhasználónevem és jelszavam, akkor bármit meg tudnál változtatni. (A böngészőbe a 192.168.0.1-et kell beírni.) Na persze ezeket én nem hagytam alapon, ezért csak én tudok belépni!
-
KamuMazsola
őstag
Meg lehet változtatni mindent wifiről. Én is a talettal járok az ismerősökhöz, ha házi wifit kell konfigolni/beüzemelni.
Amúgy legtöbb felhasználó örül, hogy gyorsan beállítgatta és már netezik is, afelhasználónevet és jelszót meg nem állítja be, ill nem változtatja meg. Így az élelmes szomszéd belép, ad egy új jelszót és a tulajnak már csak a reset marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Reklámblokkolók topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple MacBook
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged