Új hozzászólás Aktív témák
-
Lee-der
tag
Ehh nem is méltatom az okosságot, amit írtam. Bocsi, kicsit belekavarodtam a témába.
Kis idő azért kellett, mire leesett, hogy mit is akartok mondani a CFW-vel, de customFirmWare lesz a nyertes...
Milyen firmware-t érdemes feltenni rá? Próbáltam már dd-wrt-t, de valamiért nekem eldobálta a wifi-t. -
Lee-der
tag
válasz
Lee-der #4012 üzenetére
Ehh elfelejtettem leírni, hogy igazából nem szerettem volna kábelezni, ha nem szükséges.
A Cisco a nappali egyik felén van, a TP-link TV-stől mindenestől pedig a nappali másik felén, szóval nincs igazából semmilyen fal közöttük, kb. 5m a távolság.
Ahhoz, hogy a kábel lehetséges megoldás legyen nálam, vagy egy erkélyajtón kellene "átvarázsolni" a kábelt, vagy pedig a laminált parketta és a hideg burkolat közötti "burkolatváltó profil" alatt lenne jó elvinni a kábelt.
Ezért gondolkodtam elsősorban vezeték nélküli megoldásban. De ha nem megy, akkor meg kell oldani valahogy a kábelt. -
Lee-der
tag
válasz
Gubek-Einste #4011 üzenetére
Szia,
köszi a gyors választ!
v1-es a router.
Sajnos nincs lehetőség bridge módba állítani a Cisco routert, legalább is a Telekom kiszedte, erre van esetleg ötleted, hogy lehetne átállítani? Kipróbálnám
inSSIDer3-at meg most nem tudom kipróbálni, csak estére, még írok addig. -
Lee-der
tag
Sziasztok,
Tudnátok nekem segíteni?
Telekom-os kábelnetről van szó 30/5Mbit.
Van egy Cisco epc3925-ős kábelmodemes router-em és egy tp-link tl-wr1043-ás router-én is.
A fő cél, netet eljuttatni a Cisco-s routertől a szoba másik felébe úgy, hogy HD adás-t tudjon lejátszani az IPTV Set top boxa.
Ehhez a két routert szeretném WDS-sel összekötni. Igazából sikerült is. A gondom csak az, hogy a sebesség nem kielégítő. Elvileg 30/5-ös net van, de csak 10/5-tel megy. Azt minden gond nélkül, de a célom az, hogy max-szal menjen a tp-linkről is,
Az Mtu alapból 0-n volt, úgy nem ment a WDS.
1500-ön isprobaltam és 1492-n is, úgy megy a WDS, de csak 10/5-tel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- EA Sports WRC '23
- Formula-1
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest