- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil2k
tag
válasz
redbiro #1670 üzenetére
Hát én végigzongoráztam a fórumokon fellelhető összes változatot, de nem lett bridge mód.
Ezek szerint nem voltam elég kitartó.Mellesleg a belinkelt hivatkozásban ez a HTML kód van.
<!-- working mode -->
<div id="WorkingMode">
<table class="std">
<tr>
<td nowrap width="95">
<script language="javascript" type="text/javascript">
dw(vbcontype2);
</script>
</td>
<td>
<select name="working_mode" size="1" id="working_mode" onchange="selectWorkingMode()">
<option name="router" value=0><script language="javascript" type="text/javascript">dw(vbencap4);</script>
<option name="bridged" value=1><script language="javascript" type="text/javascript">dw(vbencap5);</script>
</select>
</td>
</tr>
</table>
</div>Ezt így nem találtam meg.
Ellenben van ez<!-- 2 -->
var pass1 = cf.sysPasswd.value;
// var pass2 = cf.sysConfirmPasswd.value;
<!-- -->
var msg = "";
var dflag = getRadioCheckedValue(cf.remote_management) == "enable";if(cf.preWorkingMode.value == 1)
secMode = "router";
else
secMode = "bridged";
<!-- 0 -->
<!-- 2 -->
if((secConnects[cf.connection_mode.selectedIndex] == "staticip") && (secMode == "router"))
{
<!-- 2 -->és ezt nem tudom hogy lehetne módosítani.
Illetve ha átírom a forrást, azt hogy mentel el? -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1470 üzenetére
a factory után azt szokták javasolni, hogy a lődd ki a tűzfalat, a wifit, az upnp-t.
a cisco felületét el lehet érni. van valami ip rá. 192.168.100.1
De ott nincs mit állítani, mert sokminden hiányzik. A visszaállítás factory resettel megy csak.
Valamikor 3-7 állandóan égő led körül fogsz ip-t kapni, amit a router web felületén tudsz követni, ha dinamikusra van állítva.
Vigyázni kell, nehogy beragadj 192.168 as ipre. -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1468 üzenetére
Igen, a Cisco volt bridge-ben, és a TP-Link routolt.
Ez szerintem egy ilyen T-Systems-es dolog, hogy ha csatlakozik a Cisco eszkök, akkor annak mikor oszt IP címet, de ugyebár Bridge módban van, ezért a mögötte lévő eszköz kap IP címet.
Az is érdekes volt, hogy csak 1 eszköz kapott ip címet. Ezzel az eszközzel kell betalálni az ablakot, amikor kap IP-t. Tehát ha átrakod bridge módba, készülj fel, hogy kb 3-5 próbálkozás lesz, mire kapsz ip-t. (Addig kell újraindítani.) Tehát nem kell parázni, működni fog, csak próbálkozni kell. De amint egyszer kapott ip-t, utána már mindig fog kapni.
Nálunk Bridge módban egy egész 90 fős kolit kiszolgál, mert a szerver lekezeli a forgalmat, a Cisco meg csak továbbítja. Ugyanezt router módban nem tudja. Pontosabban mondva tudná, csak ha valaki elkezd torrentezni akkor megfekszik. -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1460 üzenetére
Szia, nekem sikerült. A működő felállás olyan volt, hogy a tv és a cisco közé beraktam egy TP-Link routert. Az érdekesség az volt, hogy csak egy 5-10 másodperces ablakban kapott ip-t, akkor kellett kerestetni a web felületen. Ezen kívül nem kapott. Az IPTV ment, és jó is volt.
Ha a router elé beraktam egy szervert, és annak DMZ-jébe dugtam, hogy megkerülje a tűzfalat, akkor már nem működött. A programok lejöttek (mi mikor kezdődik, mi a cím), de nem volt audio és video. Internet volt, csak a stream nem jött. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Futás, futópályák
- Autós topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest