- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1658 üzenetére
Mint a mai nap tanulságát levontam, a linux megjegyzi a korábbi ip-t, és azt kérdezi csak meg, hogy az használható-e. Mivel a korábbi ip-t használva kérdezi meg, ezért átengedi a cisco.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nálunk a cisco mögött nem router van, hanem szerver.
-
gabrielt
csendes tag
válasz
gabrielt #1652 üzenetére
Updatelném az előző hozzászólásomat.
Szóval a leírt módon megcsináltam az okosítást (opera trükk) az EPC3925-n, majd egy TP-Link 1043ND-t tettem mögé (vezetékkel, WAN portra) és működik a net.
A "trükk" az ugyebár, hogy miután az operás okosítást megcsinálom (előtte kikapcsolva a DHCP, Wlan, port forwardok stb. a Cisco-n), a rebootnál el kell kapni azt az ablakot a TPLinkkel, amikor IP-t kaphat a szolgáltatótól (nálam T) - ez az egész by stopperos - köszönet érte.
A gondom ott kezdődik, hogy miután ez összeáll, és rádugom a 2 STB-ot, csak az egyiken van jel. Teljesen mindegy melyiken (vagy ugye egy, amiben van a HDD, ill. egy másik), azt vettem észre, hogy amelyikkel először próbálok kapcsolódni, az megy, a másik nem. Próbáltam újraindítgatni, másik kábellel, másik portban, de semmi. Ha az egyik feljelentkezik, akkor a másik onnantól soha. Ha újraindítgatom őket, akkor is csak az, ami egyszer már csatlakozott.
@stopperos: mintha azt írtad volna, hogy ha egyszer kap IP-t a router, akkor már nem kell trükközni ezzel az IP osztás elkapással, nem? Nekem kell... mi lehet a gond?
Köszönet
G -
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1647 üzenetére
Van gyorskereső funkció, ahol lehet felhasználóra keresni. Használjuk...
Első
második annyi kiegészítéssel, hogy az IPTV biztos nem megy, ahhoz kell még egy IGMP.
bővebbPróbálkozni kell, nem adja magát könnyen. Amennyire gyenge benne a processzor, annyira nehéz elsőre belőni. Nem lehetetlen a feladat, csak ki kell ismerni.
Szerk: Ha kell segítség, írj privátot, vagy gtalk. Úgy gyorsabb.
-
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1645 üzenetére
Szia, a trükk abban van, hogy a T-Server csak bizonyos időközben oszt IP címet. Keress vissza, már leírtam itt korábban, de röviden:
- Mindenképp kapcsold ki még bridge mód előtt a dhcp a Ciscon. Sokat javít az esélyeden.
- Amikor TP-Linken címet kérsz, akkor a cisco 3 állandóan égő led és 7-8 állandóan égő led állapot között kell, hogy legyen. Ez nagyjából indulás után 30-40 másodpercre következik be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPhone topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest