- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrielt
csendes tag
válasz
stopperos #1659 üzenetére
Jelentem, sikerült.
Ez volt a probléma.
Nos, felraktam a TP-Linkre a dd-wrt firmware-t, azon a multicast szűrés állítható (köszi redbiro), és a tplinkre kötve megy 2db STB. Alá raktam egy másik routert, és azon megy a wifi.
G
upd: Ja stopperos, azóta minden restartnál kap IP-t a tplink... szóval mégis csak igazad lett. Bár ez a gyári fw-el nem így volt...
-
gabrielt
csendes tag
válasz
gabrielt #1652 üzenetére
Updatelném az előző hozzászólásomat.
Szóval a leírt módon megcsináltam az okosítást (opera trükk) az EPC3925-n, majd egy TP-Link 1043ND-t tettem mögé (vezetékkel, WAN portra) és működik a net.
A "trükk" az ugyebár, hogy miután az operás okosítást megcsinálom (előtte kikapcsolva a DHCP, Wlan, port forwardok stb. a Cisco-n), a rebootnál el kell kapni azt az ablakot a TPLinkkel, amikor IP-t kaphat a szolgáltatótól (nálam T) - ez az egész by stopperos - köszönet érte.
A gondom ott kezdődik, hogy miután ez összeáll, és rádugom a 2 STB-ot, csak az egyiken van jel. Teljesen mindegy melyiken (vagy ugye egy, amiben van a HDD, ill. egy másik), azt vettem észre, hogy amelyikkel először próbálok kapcsolódni, az megy, a másik nem. Próbáltam újraindítgatni, másik kábellel, másik portban, de semmi. Ha az egyik feljelentkezik, akkor a másik onnantól soha. Ha újraindítgatom őket, akkor is csak az, ami egyszer már csatlakozott.
@stopperos: mintha azt írtad volna, hogy ha egyszer kap IP-t a router, akkor már nem kell trükközni ezzel az IP osztás elkapással, nem? Nekem kell... mi lehet a gond?
Köszönet
G -
-
gabrielt
csendes tag
Sziasztok!
Van egy T-Home-os EPC3925-m, ill. egy TP-Link 1043ND-m. Bridge módban szeretném használni, megcsinálom (az általam jónak tartott) beállításokat, de ahogy összelövöm őket megszakad a net. Látják egymást az eszközök, de net nincs...
Tudtok benne segíteni, mit kellene beállítani? Akár a kezdetektől.
Köszönöm a segítséget
G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- EA Sports WRC '23
- Xbox Series X|S
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest