- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Magisk
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
stopperos
senior tag
válasz
blesius #1879 üzenetére
Miután vezetéken csatlakozol, ezért nincs szükséged az ubuntu network-manager teljes szolgáltatására és a dnsmasq dns cache -re. Nem tudom megoldja e a helyzeted, de én ezeket kiiktatnám.
A /etc/network/interfaces fájlban van a hálózat kezelés beállítása. Hozzá ekk adni ezt a sort iface eth0 inet dhcp amiben az eth0 a hálókártyád elnevezése. Lehet nálad más számmal van.
Ha ekkor újraindítod a gépet, akkor a network manager kiírja hogy nem ő kezeli a hálókártyát. Szerintem így nem kellene gondot okoznia az ubuntunak ezek után. Ha vissza akarod csinálni, akkor azt az egy sort töröld.
-
stopperos
senior tag
-
stopperos
senior tag
válasz
bakancs446 #1835 üzenetére
az újabb FW nem mindig jelent stabilabbat. Az eszköznek nagyon gyenge a processzora, pl ha elkezdik támadni a T-HOME Ip tartományát, akkor rögtön megugrik a kapcsolatok száma és telítődik a NAT tábla. Neked ez otthonról nem tűnhet fel, de hálunk, bár lakossági csomagot használunk, elég érzékeny a hálózat erre. Az az egy megoldás van, hogy vissza kell butítani az eszközt switch szintre, és akkor ok. Persze ezt a T-HOME nem szereti, ezért úgy tűnik a mostani teszt verzió ezt hivatott orvosolni.
-
stopperos
senior tag
válasz
bakancs446 #1833 üzenetére
Lehet neked szerencséd volt az fw-vel, de mi a T-Home-nál sokat szívtunk. Pl nálunk nem bírja a terhelést a cucc, ezért kell módosítani a beállításokat. Azóta 10 ms a ping, holott korábban 160-200 ra is felszaladt, folyamatosan csomagot dobált el. Pedig minden gyári beállításon volt.
-
stopperos
senior tag
válasz
tt124307 #1824 üzenetére
Te az egész forráskódot kidobod, vagy csak beszúrod azt a working mode részt, ami kell?
Mert úgy tűnik nekem, hogy túl sok kódot raksz be, és amiatt halódik meg. Amikor először csináltam nekem is ez volt, injektálás után a text mező kitöltődött, és mikor átváltottam, halál. Resetelni kellett.
A korábbi fw-n is volt password mező. Csak az HTML Code rész kell, ami a kommentben is van. A <!-- connection mode --> rész elé szúrd be az oldal forrásába, 459. sor nálad.
A szerver oldalon még mindig megvannak a router-bridge kódok, ami kell az átváltáshoz, tehát azzal nem lesz gond. Működni fog, azzal a 18 új sorralRemélem tudtam segíteni.
-
stopperos
senior tag
Nálunk is epc3925-E15-12-v302r125555-130315c-MYR-TEST verzió van. De mivel nem bántottam a bridge módot, nem volt vele gond. Azon viszont meglepődtem a hétvégi ujraindításkor, hogy a ledek más sorrendben gyúlnak ki. Az ip cím viszont ugyanúgy, sőt egyszerűbben megjött második próbálkozásra.
Szerk: Akinek úgy FW-je van, változott-e valami a stabilitásban?
-
stopperos
senior tag
Akkor ip címet kell vadászni.
Állítsd az Asus-t dinamikus ip-re. Majd a web felületen kérj ipt, miközben az eszköz bekapcsol.
Már leírtam párszor, hogy a ledek kb hogy villognak, amikor lehet (3 állandó és 7 állandó között kell ha jól emlékszem, ez olyan 3-5 másodpercnyi ablak). Nekem először 30-40 perc volt, mire meglett. Azóta kb 2-3. próbálkozásra jön. Nem egy egyszerű, elsőre működő dolog. De megéri a próbát.
Ja, ha nem kapcsoltad ki korábban a dhcp-t, akkor nagyon nehéz munkád lesz, mert beragadsz 192.168.0.0 hálózatra.Amúgy ha egy éjszakára úgy hagyod, maga is megtalálja, legalábbis volt itt valaki a fórumon, akinek ez lett.
Többieknek. A DMZ-t felejtsétek el. Akkor a kintről jövő kapcsolatok biztos megfektetik az eszközt. Múlt heti tapasztalat. DMZ nélkül sokkal jobban bírta, de utána visszakerült bridge-be.
-
stopperos
senior tag
Leírtam korábban, de a lényeg: Gyenge a processzor és gyorsan megtelik a NAT tábla, tehát érzékeny a kapcsolatok számára. Lehet torrentezni rajta, csak nem 300 kapcsolattal, meg uT protokollal, meg hasonlókkal. 50 kapcsolattal pl biztos repeszteni fog.
Ha nincs szükséged telefonra és IP tévére, akkor maradj a régi összeállításodnál. Én rossz véleménnyel vagyok róla, mondjuk nálunk a koliba nem átlagos a felhasználás, de még egy ADSL2+ is stabilabb volt ennél (az volt korábban). A külön (és csak) kábelmodemes eszközök sokkal jobbak.
Cáfolatokat elfogadok, mert böngészésre és pár dolog letöltésére teljesen jó. De ha VPN és SSH kell, akkor felejtős.
-
stopperos
senior tag
válasz
petikeh #1719 üzenetére
Szia:
1) Az eszköz wifi modulja gyenge. Amit tudsz csinálni, hogy a beállításokat állítgatod (b,g,n; titkosítás) és megnézed melyikkel megy.
2) A tűzfal okozza, de semmi pénzért ne kapcsold ki, mert nagyon támadják a T ip tartományát. (Bridge módban tapasztalom.) Inkább lesd meg, hogy melyik portokat használja a játékod és azokat nyisd meg, esetleg továbbíttasd vele a gépedre. De nem tudom milyen sikerrel fogsz járni, de ez lenne az elmélete.
3) Alapból jól van beállítva, mert sok dolgot el sem lehet érni az eszköznél. Csak a tűzfallal és a wifivel lehet leginkább játszani. -
stopperos
senior tag
Én sem tudom, nem is szenvedtem vele. De a kulcsszó az igmp proxy lesz, amire keresned kell.
Tomato fw-n rajta van. Egy linux rendszerre fel lehet telepíteni.A lényeg, hogy az iptv-t át kell engedni, és ez alapból nem megy. Többet én sem tudok, olvass vissza, és keresd meg azokat, akiknek sikerült. Nekem pl nem, mert feladtam.
-
stopperos
senior tag
válasz
D-Phrag #1708 üzenetére
Az a baj, hogy gyenge benne a processzor, hiányzik belőle a kraft. Ha elkezdesz torrentezni, ami leterheli a Level3-at, akkor az alacsonyabb szintekre már nem jut elég. Így csökken a jel minősége, és buktad a sebességet.
Nálunk 95 ember 130-140 eszközét szolgálja ki Bridge módban (Level 2) -
stopperos
senior tag
-
stopperos
senior tag
Hát az hogy nincs net az sok minden miatt lehet. Először mondjuk nézd meg, hogy milyen ipcímet kapsz, mi az átjáró, és mi a dns névkiszolgáló cím.
A cisco a 192.168.0.0/24 es hálózatot osztja, ahol a dns cím 82.akármi vagy 84. akármi.
Esetleg nézd meg még azt is, hogy eléred e a menedzsment felületet a 192.168.0.1 vagy 192.168.100.1 címen.
Illetve tudod e pingelni a www.google.com címet. -
stopperos
senior tag
válasz
titi.30 #1678 üzenetére
Ez elsősorban olyan esetekre van, amikor T-Home vagy UPC kábelen jön a net és az iptv, és ez az eszköz osztja szét. Szerintem ez nem használható a te esetedben, mert a szoftvere elég zárt. Nem tud szerintem kliens módban csatlakozni a másik wifihez, legalábbis a sajátunkon ilyet nem láttam.
-
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1658 üzenetére
Mint a mai nap tanulságát levontam, a linux megjegyzi a korábbi ip-t, és azt kérdezi csak meg, hogy az használható-e. Mivel a korábbi ip-t használva kérdezi meg, ezért átengedi a cisco.
Azt elfelejtettem mondani, hogy nálunk a cisco mögött nem router van, hanem szerver.
-
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1647 üzenetére
Van gyorskereső funkció, ahol lehet felhasználóra keresni. Használjuk...
Első
második annyi kiegészítéssel, hogy az IPTV biztos nem megy, ahhoz kell még egy IGMP.
bővebbPróbálkozni kell, nem adja magát könnyen. Amennyire gyenge benne a processzor, annyira nehéz elsőre belőni. Nem lehetetlen a feladat, csak ki kell ismerni.
Szerk: Ha kell segítség, írj privátot, vagy gtalk. Úgy gyorsabb.
-
stopperos
senior tag
válasz
gabrielt #1645 üzenetére
Szia, a trükk abban van, hogy a T-Server csak bizonyos időközben oszt IP címet. Keress vissza, már leírtam itt korábban, de röviden:
- Mindenképp kapcsold ki még bridge mód előtt a dhcp a Ciscon. Sokat javít az esélyeden.
- Amikor TP-Linken címet kérsz, akkor a cisco 3 állandóan égő led és 7-8 állandóan égő led állapot között kell, hogy legyen. Ez nagyjából indulás után 30-40 másodpercre következik be. -
stopperos
senior tag
válasz
Gubek-Einste #1633 üzenetére
Mondjuk ha kiszeded a kábeltévé kábelét, akkor nem fog feljelentkezni, és akkor szerintem hosszabb ideig lehet nézni a logot. De ez csak egy elmélet.
-
stopperos
senior tag
válasz
Destloler #1626 üzenetére
IPflood: ha egy címről túl sok csomag jön, akkor kitiltja. Torrentezésnél rosszul jön pl.
Menet közben reseteld.
Az a baja az eszköznek (sok más mellett), hogy gyenge az antennája. Akkor jártok legjöbban, hogyha rádugod a másik routert. Nem kell átrakni bridge módba, ha magával a nettel nincs gond. A Netgear dhcp szerverét kapcsold ki, és csak dugd be az egyik lan portjába a ciscoból jövő kábelt. Ilyenkor csak Access Point ként fog menni. Nálunk a koliba így vannak használva a wifi eszközök a folyosón.
-
stopperos
senior tag
válasz
Destloler #1624 üzenetére
1) Resettel minden visszaáll alapba. Nekünk a T-Home os simán megy reset után, semmit nem kell állítani.
2) Nem fog szarakodni. Mondani kell, hogy megfagyott, és nem reagált. Resetelni kellett
3) Ipflood-ot kapcsold ki. Ha ez csinálja a routingot, akkor maradnia kell a tűzfalnak, ha átrakod bridge-be, akkor meg a mögöttelévő routert kell állítani.
4) Ezt nem használtam. Itt squid proxy szűr nálunk.+1) 5 másodperces a reset.
-
stopperos
senior tag
Csak azért kérdeztem, mert a sok kapcsolat belassítja nagyon, pl néha uT protokoll az kicsinálja (ezt olvastam valahol, és tapasztaltam is).
Ha a szerződésben garantált sebesség alatt muzsikál, akkor hívd ki a szervizt.Bár blőd a kérdés, de azért megkérdezem: 50 Mbit helyett mérsz 5-6 MBit-et (~700Kbyte/sec)?
-
-
stopperos
senior tag
válasz
#05364992 #1570 üzenetére
Amikor átraktad bridge módba, nem kapcsoltad ki a dhcpt. Ilyenkor is meg lehet csinálni, csak munkásabb.
Azt javaslom resetled, majd mindent kapcsolj ki kb (wifi, tűzfal, dhcp...) és ekkor pakold át.Az ablak amikor kapsz ip-t valamikoz az az állapot között van, amikor:
- 1,4 led ég folyamatosan, 2,3 led pedig villog
- 7 vagy 8 led ég és 1 villog.
Szerdán játszottam még vele, nálam ez a tapasztalat. De amint egyszer kapott, utána mindig kapni fog. Csak a T szervernek a mac címedet meg kell kapnia. -
stopperos
senior tag
válasz
schferenc77 #1540 üzenetére
Felejtsd el. Azért van a fizetős T-Home médiatár, hogy onnan nézz on demand dolgokat. Ne akarj dlna-t. Sajnos ez ilyen.
Én átraktam bridge módba a cisco routert, és bárhogy szenvedek a tűzfallal, nem akar egy istenért sem jönni a hang és a kép. A programokat mutatja, de semmi. -
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1529 üzenetére
Igen. Nekem 12 órás a lease time arra a címre, amit a T-Systems szervertől kapok. Tehát ha reszeteled, akkor elfelejt mindent a te eszközöd, és reggelre, vagy legalábbis max 12 óra után már a szerver is elfelejti. Ekkor kell újra bedugni. Lehet persze kísérletezni
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1524 üzenetére
Ha csak ip csere kell, akkor ezt szerintem 2 út lehetséges:
1) Reseteld a teljes eszközt, majd mielőtt elindulna, kapcsold ki. Várd ki az éjszakát, és csak reggel kapcsold be. Valószínűleg ekkor már kiosztotta az ip címedet a központi szerver, és kapsz másikat.
2) Ez a nehezebbik, és szerintem a haverod is ezt csinálta: Át kell rakni bridge módba, és a mögötte lévő router fog új címet kapni. De kb 5-10 másodperces ablakod van, amikor a szerver oszt címet, ezt kell elkapni. Az eszközön mindenképpen ki kell kapcsolni a wifit, a tűzfalat, és a dhcp-t előtte.Szerintem más lehetőség nincs. Amúgy ha valami rosszat csináltál, arról tudni fognak így is, mert a szolgáltatónak megmondják, hogy mikor milyen címról volt gond, és ő visszakeresi, hogy akkor az kinek volt kiosztva.
-
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1521 üzenetére
Miért kell, mit szeretnél?
Mert az eszköz mac címe a T-Home/UPC felé látszik. Az alapján kap ip címet az eszköz. Máshoz nem igazán kellhet, mert mögötte már nincs lényege, hogy feléd milyen mac címet mutat. -
stopperos
senior tag
válasz
Wannabeapro #1519 üzenetére
Nem
-
stopperos
senior tag
szia, attól függ milyen körülmények közt akarod használni. Otthon (2-3 eszköz, 10 m, 1 torrent ésszel) oké.
1) a torrent kicsit megfekteti. kb 50 kapcsolatot kezel jól. 300 kapcsolatnál a nat tábla kezd betelni idővel, mivel a kapcsolatok nyitvatartási ideje elég nagy.
2) a wifije gyenge. szobán belül ok, max 1 falat átvisz.
3) az ssh-ra panaszkodtak sokan, hogy szakadozik. -
stopperos
senior tag
Az elmúlt 25 óra tapasztalatai: A tűzfal "IP Flood detection"-t de azonnal ki kell kapcsolni! Óriási szopás, amikor a mögötte lévő szervert telepíted és irányítanád a forgalmat, de valamiért nem megy a pingen kívül semmi.
Mert megfogja valami.
Ez kb olyan szintű kaland volt, mint mikor 18+/-1 óránként megállt az egész hálózat, mert az egyik TP-Link router fw-je hibás volt.
Vagy mikor a szerver hetente random úraindult és azt hittem hogy egy update-al jött feature. Aztán kiderült, hogy a memtest nem fogta meg azon az alaplapon a hibás memóriát.
-
stopperos
senior tag
válasz
Sylar1666 #1499 üzenetére
#1470 ~ körül tárgyaljuk. Lényeg hogy először maga a cisco oszt local ip-t. Majd ez után ("mikor a harmadik led is állandóan kezd égni, nem csak villogni...") oszt csak a T-szerver ip címet, amolyan publikusat. Ezt kell megfogni a routerrel. Beletelik pár próbálkozásba, de utána már mindig működni fog.
-
stopperos
senior tag
válasz
Sylar1666 #1497 üzenetére
Tömeren: Trükkös a dolog, egy angol fórumon megvan a teljes weboldal forrása, ahol lehet állítani. Operával kicsit meg kell szerkeszteni a sajátod felületét. Nem jár garanciavesztéssel, mert nem nyúlsz a kódhoz ténylegesen. Teljes resettel lehet visszaállni, és nem is látszik meg. Viszont figyelembe kell venni, hogy van egy 5-10 másodperces ablak, amikor ip-t kaphatsz a T szervertől. Az iptv nem mindig szokott menni, mert a mögötte lévő router tűzfala meg szokta fogni. Tűzfal pedig kell.
Részletes leírás és tapasztalatok itt vannak a fórumon. Csak vissza kell olvasni.
-
stopperos
senior tag
válasz
Sylar1666 #1495 üzenetére
A legkönnyebben úgy tudod megvágni az eszközt, ha töltesz valamit mondjuk 300 kapcsolattal és kapcsold be a uT protokollt a uTorrent-ben, meg a UPNP-t, meg a Peer Exchange-et. A sebességet leveheted 100Kbyte/sec -re, akkor is produkálni fogja.
Elméletem szerint: Nem elég erős a Cisco és le van korlátozva a kapcsolatok száma benne. Ha megterheled a processzor nem tudja kezelni a Kábel-re konvertálást, mert a 3 as szintű dolgok lefogják[DHCP, firewall, NAT]. Ezért oldódik meg mindenkinek a problémája ha átrakja bridge módba [2-es szintű eszköz]. Mert akkor csak a csomagot továbbítja és alakítja a kábel-lan váltást.Szerk: A T ügyfélszolgálatosnál csak annyit tudtam bejelenteni, hogy "lassú, nem kapom a csomagnak megfelelő sebességet". Miután elmondtam, hogy szerintem mi a baj, 5 perc várakozás következett, mert utána kellett járnia a kollégáinál. Aztán végül hagytam az egészet és átraktam bridge-be, mert még egy frissítést sem akartak központilag leküldeni.
-
stopperos
senior tag
válasz
Sylar1666 #1493 üzenetére
Ugyanaz a tünetsorozat, mint nálunk. A cisco nem bírja a témát.
1) Hívd fel az ügyfélszolgálatot, és jelezd nekik, hogy nem megy. Kiküldenek valakit, és ha tudod produkálni a produkálni a dolgot előtte is, akkor nem is kell sokat magyarázkodni. Vagy kapsz egy másikat vagy lefrissítik.
2) Át kell rakni bridge módba. A probléma csak az, hogy a mögötte lévő routeren nehéz belőni az IPTV-t. -
stopperos
senior tag
Akkor a következők szerintem a beállításaid. Szerintem ezekkel működnie kellene, ha így lövöd be.
Cisco -> Címe 192.168.0.1, mask 255.255.255.0, tűzfal, DHCP (192.168.0.3-255 ig 255.255.255.0-ás maszkal). DNS. Ebből jön a kábel a TP-Link LAN portjainak egyikébe.
TP-LINK -> Címe a LAN oldalról 192.168.0.2. Maszk 255.255.255.0. Wan IP címe 192.168.1.1 (csak ne 0-ás legyen, lehet dinamikus is) Nincs DHCP, nincs tűzfal. -> Így úgy működik mint egy switch, ami oszt wifit is.Ekkor csak a 0-ás hálózatod lesz, és minden eszköz ami ezen van, lát mindent. Ne tegyél be 2 dhcp szervert, mert csak összekeveri a dolgokat.
Ha nagyon nem akar menni, vagy én rosszul értelmezem azt amit szeretnél, akkor rajzolj nekem egy ábrát és privátban megbeszéljük, hogy mit lehet összerakni.
-
stopperos
senior tag
A leírásod alapján ez nem a Cisco problémája. De:
Azt találom érdekesnek, hogy a WAN portot 192.168.0.1-en engedi. Nekem alapvetően nem engedi meg a gyári FW, hogy a WAN és a LAN azonos hálózaton legyen. A javaslatom:
Húzd ki a TP-Link-et, reseteld teljesen. Állítsd át a WAN címet 192.168.1.1-re és 255.255.255.0-ás maszkra. A lan-t pedig 192.168.0.2-re és 255.255.255.0-ás maszkkal.
Amúgy mi is osztotta a dhcp-t? Külön gép/cisco/Tp-link?
Legjobb felállás ha a cisco osztja, mert Level 3-on ő ismeri az alhálózatot. A TP-Link ekkor csak Level 2 és kilőhető a dhcp meg a tűzfal. De végülis oszthatja a TP-Link is, csak akkor más a default gateway-t kell állítani, meg dns-t. -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1470 üzenetére
a factory után azt szokták javasolni, hogy a lődd ki a tűzfalat, a wifit, az upnp-t.
a cisco felületét el lehet érni. van valami ip rá. 192.168.100.1
De ott nincs mit állítani, mert sokminden hiányzik. A visszaállítás factory resettel megy csak.
Valamikor 3-7 állandóan égő led körül fogsz ip-t kapni, amit a router web felületén tudsz követni, ha dinamikusra van állítva.
Vigyázni kell, nehogy beragadj 192.168 as ipre. -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1468 üzenetére
Igen, a Cisco volt bridge-ben, és a TP-Link routolt.
Ez szerintem egy ilyen T-Systems-es dolog, hogy ha csatlakozik a Cisco eszkök, akkor annak mikor oszt IP címet, de ugyebár Bridge módban van, ezért a mögötte lévő eszköz kap IP címet.
Az is érdekes volt, hogy csak 1 eszköz kapott ip címet. Ezzel az eszközzel kell betalálni az ablakot, amikor kap IP-t. Tehát ha átrakod bridge módba, készülj fel, hogy kb 3-5 próbálkozás lesz, mire kapsz ip-t. (Addig kell újraindítani.) Tehát nem kell parázni, működni fog, csak próbálkozni kell. De amint egyszer kapott ip-t, utána már mindig fog kapni.
Nálunk Bridge módban egy egész 90 fős kolit kiszolgál, mert a szerver lekezeli a forgalmat, a Cisco meg csak továbbítja. Ugyanezt router módban nem tudja. Pontosabban mondva tudná, csak ha valaki elkezd torrentezni akkor megfekszik. -
stopperos
senior tag
válasz
redbiro #1460 üzenetére
Szia, nekem sikerült. A működő felállás olyan volt, hogy a tv és a cisco közé beraktam egy TP-Link routert. Az érdekesség az volt, hogy csak egy 5-10 másodperces ablakban kapott ip-t, akkor kellett kerestetni a web felületen. Ezen kívül nem kapott. Az IPTV ment, és jó is volt.
Ha a router elé beraktam egy szervert, és annak DMZ-jébe dugtam, hogy megkerülje a tűzfalat, akkor már nem működött. A programok lejöttek (mi mikor kezdődik, mi a cím), de nem volt audio és video. Internet volt, csak a stream nem jött. -
stopperos
senior tag
-
stopperos
senior tag
válasz
stopperos #1283 üzenetére
Hogy akkor már kerek legyen a történet. Amikor az eszköz bootol be, van egy kb 5 másodpercnyi ablak, amikor ipcímet lehet kapni a t szervertől. Ha ezt az ablakot bukjuk, akkor nem kapunk ip címet.
Első indításkor ezért ügyelni kell arra, hogy a 3 vilogó led+semmi és a sok égő led+1 villogó között kérjük a címet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest