Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
priti
addikt
válasz
stopperos
üzenetére
de akkor meg milyen 1.3-ról beszélt vajon a csávókám? nem értem, most akkor mit kéne nekem ezen 1.3-ra frissíteni? de miért nekem kell egyáltalán ezzel copni? Mi a cart üzenget nekem? dejó, hogy apámmal beszélt, aki egy kezdőlapot nem tud beállítani, isteni
Van a fogyasztóvédelemnek valami elérhetősége ami ezzel foglalkozik? Ma mértem 1,1 megabitet a 20 megabites vonalamon, amiből 10 megabit szerződésben garantált minimum sávszél, tegnap is volt 3 és azelőtt is. Én ezt nem fogom fizetni, össze-vissza ugrál, most éppen 15, de a motorolával 20 volt stabilan és soha nem esett le.
Most vagy központilag buzerálják és akkor pláne felmondom ha így árulják túl a sávszélt, hogy limitálják az ügyfeleket, vagy szar ez a modem. Én nem óhajtok egy 1.0-ás emberrel telefonon vitatkozni azon, hogy ő látja e a végpontot vagy nem, meg hogy biztos nálam rossz a koaxosztó meg a többi süket dumát hallgatni, nekem ahhoz nincs türelmem.Nem hiszem el, hogy ezt egyoldalúan nem lehet felmondani hűségidőn belül ha ilyen durva szerződésszegés áll fenn. Valaki rágott már be? Mi a menete? Axelero-s idők óta ügyfél vagyok, ha nekem ilyen [moderalva] kihoztak akkor [moderalva], nem vagyok hajlandó intézni, én felmondok nekik. Elegem van.
[ Módosította: 7 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Google Chrome
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Hobby rádiós topik
- Arc Raiders
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Túraautó topik
- Bloodborne (PS4)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3407, 100% Akksi
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest