Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ikol
csendes tag
Hali!
Szeretném a segítségeteket kérni, hátha tud nekem valaki segíteni.
Van egy Cisco EPC3925 routerem, T-Home szolgáltatóval. Van rá kötve egy PC meg egy telefon, semmi extra. A hiba amit produkál az az, hogy fogja magát és újraindul (van ugy hogy heti 1x, van úgy hogy napi 10x). ezzel nem is lenne baj, de az érdekesség a dologban az hogy ha egyszer újraindul, utánna "fel sem áll" a router hanem végtelenített ciklusba csinálja azt. Van úgy hogy a kikapcs/bekapcs se segít csak 1 dolog, de az mindíg, ha kihúzom a koax kábelt (amin az adat jön be) és visszadugom, ilyenkor magához tér az eszköz (mindíg!).
A T-sek már hetente járnak hozzám és esküszöm hülyének néznek, hogy ilyen hiba márpedig nincs. Cseréltek már routert, csatlakozókat, kötődobozokban kötözgettek és most kitalálták, hogy ki kellene cserélni az utcáról bejövő koax kábelt egészen a modemig, mert szerintük azzal van valahol a probléma. Szerintük lehet meg van sérülve valahol a kábel. (persze nem ingyen cserélnék mert az épület falában lévő koax kábel már nem hozzájuk tartozik).
Sajnos nem értek hozzá, de ha egy kihúz bedug megoldja a problémámat, akkor az kábel hiba lenne, kérdezem én?!
Azért írok ide nektek, hogy hátha tudtok nekem erre mondani valamit, hogy neme oldható meg a dolog valami konfiggal vagy nem tudom.Üdv
Pls, HELP!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- GAMER PC I5 12400F, EVGA 3070, GIGABYTE H610M, 1 TB SSD, 32GB DDR4
- Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
- Dell Latitude 5420 Újszerű állapotban, i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- Dell Latitude 5420 Új, Fóliás állapotú,i5 FHD IPS LCD,16GB,magyar világítós billentyűzet
- DELL P2714H "27 colos kalibrált IPS panellal rendelkező monitorom eladó tökéletes állapotban!
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő