- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Nagyobb akksi, hatékonyabb processzor
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
Dévacsen #11261 üzenetére
10 perc???
De jó Neked!
Iszonyú sok adatom van, az még érthető, hogy tovább tart átvizsgálni, de hogy ennyivel... A korábbi verziók gyorsabbak voltak. Már nem emlékszem, mikortól lassult be ennyire, de talán a 10-estől, a legutóbbi frissítéssel meg még lomhább lett a keresés. Jó volna, ha a fejlesztők összekapnák magukat, mert alapvetően nagyon jó program, remek ötletekkel.Köszönöm, hogy fölhívtad a figyelmem arra, hogy nézzem meg, nem fogja-e a CIS az Emsisoftot.
Amikor ezt írni kezdtem, elindítottam kíváncsiságból a CIS-t a rendszermeghajtón, 10 perce megy, és 51%-nál tart. (Lassan gépelek.) Ezen csak a rendszer van, a saját mappákat átirányítottam egy másik meghajtóra, illetve ennek ellenére néhány program mindenképp a C:\-re pakol dolgokat, de más nincs rajta.
Szerk.: 13,5 perc volt úgy, hogy ebben a vizsgálatban a tömörítetteket is átnézte.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, gar.
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest