- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Íme az új Android Auto!
- Honor 400 Pro - gép a képben
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- iPhone topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11457 üzenetére
Reggel felraktam a javított telepítőt
mostanáig semmi gond vele, leszámítva a nyelvi fájlok hibáit és van még egy probléma nálam, ha a 2 új GUI fekete és fehér közül, az egyik van beállítva, akkor nem jelenik meg a szakértői nézet lent az óra melletti ikon jobb klikkes menüjében, és az új felületen belül sem találtam, lehet nem vettem észre, de megoldottam úgy hogy az egyik régi témát állítottam be. Amúgy pattogós a rendszer az ikon sem tűnik már el, amit még észre vettem kis időbe beletelik hogy a windows biztonsági központba bekapcsoljon a tűzfal és a vírusirtó rész, de a CIS ben attól futnak közben, és a windows tűzfalát még mindig kézzel kell véglegesen kikapcsolni hogy így nézzen ki
Ezt például az avast,avg free elegánsabban kezeli, és nem nekem kell mindig kikapcsolnom.Win 11 pro rendszeren van felrakva egyébként, majd jönnek a javítások meglátjuk mi lesz.
Ja és kikerestem azt az Intel TDT védelmi lehetőséget, 10. generációs procik vannak a gépeimben, és nem támogatják ezt a funkciót sajnos, úgy hogy ezt kikapcsolva tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nintendo Switch 2
- Airsoft
- PlayStation 5
- Bestbuy játékok
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged