Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11457 üzenetére
Reggel felraktam a javított telepítőt
mostanáig semmi gond vele, leszámítva a nyelvi fájlok hibáit és van még egy probléma nálam, ha a 2 új GUI fekete és fehér közül, az egyik van beállítva, akkor nem jelenik meg a szakértői nézet lent az óra melletti ikon jobb klikkes menüjében, és az új felületen belül sem találtam, lehet nem vettem észre, de megoldottam úgy hogy az egyik régi témát állítottam be. Amúgy pattogós a rendszer az ikon sem tűnik már el, amit még észre vettem kis időbe beletelik hogy a windows biztonsági központba bekapcsoljon a tűzfal és a vírusirtó rész, de a CIS ben attól futnak közben, és a windows tűzfalát még mindig kézzel kell véglegesen kikapcsolni hogy így nézzen ki
Ezt például az avast,avg free elegánsabban kezeli, és nem nekem kell mindig kikapcsolnom.Win 11 pro rendszeren van felrakva egyébként, majd jönnek a javítások meglátjuk mi lesz.
Ja és kikerestem azt az Intel TDT védelmi lehetőséget, 10. generációs procik vannak a gépeimben, és nem támogatják ezt a funkciót sajnos, úgy hogy ezt kikapcsolva tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- SONY LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Stellar Blade
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Mély kínai kapcsolatai vannak az Intel új vezetőjének
- További aktív témák...
- 104 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, megkímélt
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest