- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar #11457 üzenetére
Reggel felraktam a javított telepítőt
mostanáig semmi gond vele, leszámítva a nyelvi fájlok hibáit és van még egy probléma nálam, ha a 2 új GUI fekete és fehér közül, az egyik van beállítva, akkor nem jelenik meg a szakértői nézet lent az óra melletti ikon jobb klikkes menüjében, és az új felületen belül sem találtam, lehet nem vettem észre, de megoldottam úgy hogy az egyik régi témát állítottam be. Amúgy pattogós a rendszer az ikon sem tűnik már el, amit még észre vettem kis időbe beletelik hogy a windows biztonsági központba bekapcsoljon a tűzfal és a vírusirtó rész, de a CIS ben attól futnak közben, és a windows tűzfalát még mindig kézzel kell véglegesen kikapcsolni hogy így nézzen ki
Ezt például az avast,avg free elegánsabban kezeli, és nem nekem kell mindig kikapcsolnom.Win 11 pro rendszeren van felrakva egyébként, majd jönnek a javítások meglátjuk mi lesz.
Ja és kikerestem azt az Intel TDT védelmi lehetőséget, 10. generációs procik vannak a gépeimben, és nem támogatják ezt a funkciót sajnos, úgy hogy ezt kikapcsolva tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Motoros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Router gondok
- Wise (ex-TransferWise)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Gyermek PC játékok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged