- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Otthagytuk a fogunkat a Dreame központjában
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategóriában frissített a Qualcomm
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Pittu1986
üzenetére
Vess már rá egy pillantást légyszi,így csináltam,és nem tudott kapcsolódni,olvastam a hozzászólásodat még régebbről ezzel kapcsolatban,meg a comodo oldalán is le volt értelmesen írva,amennyire fordítóval lehet,de nem sikerült,szerinted hol rontottam el.Rendszergazdaként futtattam egyébként,el is mentettem,újra is indítottam a rendszert,de nem tudott kapcsolódni a béta szerverhez,nem gond mert fent van már,csak érdekel hogy te hogy csináltad. A végére biggyesztettem be.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest