- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra jött az ultravékony S25 Edge
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
A tűzfal topikban már egyszer leírtam képekkel mellékelve, de véletlenül kitöröltem, így nem érthető ha valaki nem tudja miről volt szó, így most ismét megkérdeztem, a lényeg hogy a fentebbi tűzfal védelmi rétegek miatt a comodo tűzfala önmagában is erősebb védelmet nyújt pl. a windows saját falánál, ehhez nem kell hogy a comodoban be legyen kapcsolva a hips, auto sandbox, vagy a vírusscope modulja, nem ettől erős a comodo fala, önmagában is hatékonyabb.Természetesen ha lehet hinni ezeknek a mesterséges intelligenciáknak, megkérdeztem a geminit is az is ezt írta, de az butább mint a copilot, én ezt vettem észre.
Az is igaz hogy "egyesek" szerint ezek a védelmi rétegek vállalatok számára fontosabbak mint magán embereknek, de ha már benne van miért ne élnénk vele.Más termékeknél csak a fizetős verziókban érhetők el ilyen plussz tűzfal védelmi rétegek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Autós topik
- Kompakt vízhűtés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen TV-t vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest