Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dévacsen
senior tag
válasz
Semplar
üzenetére
Olyan elhelyezkedésű a szoba ahol a gépek,monitorok vannak,laptopok monitorra kikötve,hogy szemből süt a napocska,így félig mindig be húzom a sötétítőt,ez egész nap így van,tehát félhomály,értelemszerűen ha kiviszem a laptopot ott felcsavarom maxra a fényerőt.(Nem iszok,nem dohányzok,így kocsmába sem járok,mondjuk erre felé nem is nagyon van
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Proxmox VE
- Milyen asztali médialejátszót?
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)De hogy a témához is szóljak,azt nem tudom hogy ez most egy új verzió lesz e,vagy csak kap egy plusz témát,mondjuk meg mondom őszintén nekem személy szerint semmi nem hiányzik a CIS ből.Persze mindig lehet itt ott erősíteni,de nekem így is bőven megfelel.Ha igaz hogy a májkroszoft át áll éves frissítésre akkor lehet az új program verziók is stabilabban le tudják követni,és nem lesznek bogarak.Meg talán még ebben lehet javítani,de engem ez sem zavar.