- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter #8434 üzenetére
Ez így van. De...
Hibás döntésnek más védelmi programoknál is van következménye ha engedélyez olyan dolgot amit nem kéne.
Nem baj ha az ember szenved kicsit vírusok miatt újratelepít párszor mert ez által tájékozódik fejlődik tanul te is én is más is végig megy ment ezen az úton.
Egy gyereket sem lehet megtanítani úgy járni,hogy soha el ne essen.Régen nem használtam egy ideig vírusirtót mert lassította a gépen de rendszerről mentést csináltam és kb félévente újra raktam belőle.
A D-re meg a pendrive-ra belakta magát egy csomó vírus volt gondom belőle hiába raktam vissza a mentést egyből fertőződött a rendszer.
Vagy 2 napig futtattam különböző védelmi progikat ezután lett tiszta a egész gépem.
Addig mondhatott nekem bárki bármit de ezután komolyabban vettem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Sorozatok
- Külpolitika
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Villanyszerelés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Politika
- BestBuy topik
- Tőzsde és gazdaság
- Revolut
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- 3 hónap Aimlabs Plus Premium - Valorant
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest