Hirdetés
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
micafighter
üzenetére
Ez így van. De...
Hibás döntésnek más védelmi programoknál is van következménye ha engedélyez olyan dolgot amit nem kéne.
Nem baj ha az ember szenved kicsit vírusok miatt újratelepít párszor mert ez által tájékozódik fejlődik tanul te is én is más is végig megy ment ezen az úton.
Egy gyereket sem lehet megtanítani úgy járni,hogy soha el ne essen.Régen nem használtam egy ideig vírusirtót mert lassította a gépen de rendszerről mentést csináltam és kb félévente újra raktam belőle.
A D-re meg a pendrive-ra belakta magát egy csomó vírus volt gondom belőle hiába raktam vissza a mentést egyből fertőződött a rendszer.
Vagy 2 napig futtattam különböző védelmi progikat ezután lett tiszta a egész gépem.
Addig mondhatott nekem bárki bármit de ezután komolyabban vettem a dolgokat.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Éjszakai műszak
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Revolut
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi