- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No hát ugye a szitu az , hogy eleve úgy készültem, hogy MSE + Vista fal, csak közben módosítottam.
2004- ben szívtam be a blastert vagy a sassert már magam sem tudom - azt is hanyagságból, pedig netezek, még 2. 5 év és ha addig sem jö be semmi akkor elmondhatom, hogy 10 éve semmit ... előtte meg 97 meg 2004 között megint csak semmit 2002 -ig nem is volt itthon netem
Az MSE nekem nagyon bevált Agnitum mellett - mert mind a kettőnek van Antispyware modulja és nem akadnak nem lassítanak - az Agnitum amúgy is kikapcsolja a sajátját, ha összeférhetetlenséget érzékel. MSE - nél nincs ilyen.
Használok mindenféle böngészőt, de főleg Windows Internet Explorer 9.0 -t SmartScreenszűrővel , védett móddal, ActiveX szűréssel követésvédelemmel minden jóval :-)
Az nálam alap, hogy egy Windows install egy AV telepítést bír el, helyesebben egy fajta AV telepítést - nyilván ha kijön az MSE 3.0 nem fogom újrahúzni a Windows -t :-)
Éppen ezen okokbvól kifolyólag kérdeztem, hogy az MSE + a BOclean hogy jönnek ki, mert akkor felpakolnám még mellette, aztán meglenne a hawaii érzés
Szerk : Defense + -om pedig így is van, és Sandbox is _K
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Villanyszerelés
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- MOBILNETES! Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 256GB FHD+ TouchScreen 100% sRGB 1 év garancia
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest