- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
No hát ugye a szitu az , hogy eleve úgy készültem, hogy MSE + Vista fal, csak közben módosítottam.
2004- ben szívtam be a blastert vagy a sassert már magam sem tudom - azt is hanyagságból, pedig netezek, még 2. 5 év és ha addig sem jö be semmi akkor elmondhatom, hogy 10 éve semmit ... előtte meg 97 meg 2004 között megint csak semmit 2002 -ig nem is volt itthon netem
Az MSE nekem nagyon bevált Agnitum mellett - mert mind a kettőnek van Antispyware modulja és nem akadnak nem lassítanak - az Agnitum amúgy is kikapcsolja a sajátját, ha összeférhetetlenséget érzékel. MSE - nél nincs ilyen.
Használok mindenféle böngészőt, de főleg Windows Internet Explorer 9.0 -t SmartScreenszűrővel , védett móddal, ActiveX szűréssel követésvédelemmel minden jóval :-)
Az nálam alap, hogy egy Windows install egy AV telepítést bír el, helyesebben egy fajta AV telepítést - nyilván ha kijön az MSE 3.0 nem fogom újrahúzni a Windows -t :-)
Éppen ezen okokbvól kifolyólag kérdeztem, hogy az MSE + a BOclean hogy jönnek ki, mert akkor felpakolnám még mellette, aztán meglenne a hawaii érzés
Szerk : Defense + -om pedig így is van, és Sandbox is _K
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest