Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Rejoy hátterével vág bele a Yettel a használt telefonos üzletbe
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android dual SIM okostelefonok
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackSeven
aktív tag
Sziasztok!
Ti hogyan távolítjátok el úgy a Comodo termékeit, hogy ne maradjon nyom utánuk?
Ugyan is most én is gondba kerültem és szépen beégtem egy barátom gépével, amin tudtommal Comodo AV van/volt. Többnyire megoldom a problémákat, de most szépen elakadtam.
Egy héttel ezelőtti a történet kezdete, akkor lett frissen húzva a Win XP, én követtem el. Erre került fel (általam telepítve) a Comodo Antivirus. Win XP tűzfala megmaradt, nem kellett másik tűzfal program.
A Comodo AV telepítése után a B.közp. rögvest azt jelezte, hogy a Windows több virus védelmi szoftvert is érzékel, amiből legalább az egyik virus figyelése be van kapcsolva és az adatbázisa naprakész.Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1)
Tűzfallal ugyan ez dettó. Több tűzfal is telepítve van, bla ... bla ...bla. Én csak a Comodo AV-t tettem fel és telepítője végig az antivirusról tájékoztatott.
Mivel ez így nem kerek, hát leszedtem. Revoval. Ezek után a B.közp. az arcomba vágja, hogy a Comodo Internet Security (nem az Antivirus!) virusvédelmejelenleg ki van kapcsolva és a számítógépe védtelen.
A tűzfalnál ugyan ez lett a helyzet, A Comodo Internet Security tűzfala jelenleg ki van kapcsolva bla.. bla ...bla. Ekkor esett le, hogy a Windows B.közp. miért látott rögtön a telepítés után több AV-t és több tűzfalat telepítve. De az bibi, hogy én az Antivirust telepítettem csak és ekkor sem lehetett volna kettő belőle. Szűz XP-re feltelepítve.
Lefuttattam a Comodo saját takarítóját is, de a helyzet változatlan. NOD32/AVAST/MSE és még így tovább meg nem hajlandók feltelepülni, mert egy másik már fent lévő AV-t látnak a gépen.Valakinek valami ötlete van erre?
Maximális tisztogatás megtörtént, mielőtt bárki ezt javasolná. Már lövésem sincs, hogy hol vagy mit nézzek/keressek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Háztartási gépek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gitáros topic
- NVIDIA: az AI-robbanás csak most kezdődik
- Ford topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3263, 100% Akkumulátor
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest