- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Motorola Moto G67 Power előzetes
- 
			  Mobilarena "Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán! 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

BlackSeven aktív tag Sziasztok! Ti hogyan távolítjátok el úgy a Comodo termékeit, hogy ne maradjon nyom utánuk? 
 Ugyan is most én is gondba kerültem és szépen beégtem egy barátom gépével, amin tudtommal Comodo AV van/volt. Többnyire megoldom a problémákat, de most szépen elakadtam.
 Egy héttel ezelőtti a történet kezdete, akkor lett frissen húzva a Win XP, én követtem el. Erre került fel (általam telepítve) a Comodo Antivirus. Win XP tűzfala megmaradt, nem kellett másik tűzfal program.
 A Comodo AV telepítése után a B.közp. rögvest azt jelezte, hogy a Windows több virus védelmi szoftvert is érzékel, amiből legalább az egyik virus figyelése be van kapcsolva és az adatbázisa naprakész. Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1) Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1) 
 Tűzfallal ugyan ez dettó. Több tűzfal is telepítve van, bla ... bla ...bla. Én csak a Comodo AV-t tettem fel és telepítője végig az antivirusról tájékoztatott.
 Mivel ez így nem kerek, hát leszedtem. Revoval. Ezek után a B.közp. az arcomba vágja, hogy a Comodo Internet Security (nem az Antivirus!) virusvédelme jelenleg ki van kapcsolva és a számítógépe védtelen. jelenleg ki van kapcsolva és a számítógépe védtelen.
 A tűzfalnál ugyan ez lett a helyzet, A Comodo Internet Security tűzfala jelenleg ki van kapcsolva bla.. bla ...bla. Ekkor esett le, hogy a Windows B.közp. miért látott rögtön a telepítés után több AV-t és több tűzfalat telepítve. De az bibi, hogy én az Antivirust telepítettem csak és ekkor sem lehetett volna kettő belőle. Szűz XP-re feltelepítve. 
 Lefuttattam a Comodo saját takarítóját is, de a helyzet változatlan. NOD32/AVAST/MSE és még így tovább meg nem hajlandók feltelepülni, mert egy másik már fent lévő AV-t látnak a gépen. Valakinek valami ötlete van erre? Maximális tisztogatás megtörtént, mielőtt bárki ezt javasolná. Már lövésem sincs, hogy hol vagy mit nézzek/keressek. 
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen házat vegyek?
- Packeta
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Nokia 5.3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1)
 Faxa. Hogyan lett az egyből rögtön több? (ez minimum kettő kell legyen, mert az egy az nem több, csak 1)