- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stephan89
aktív tag
válasz
blattida #4548 üzenetére
Köszi a segítséget mindkettőtöknek!
Ha lesz időm, akkor a szabályokat átnézem. Egyébként a konfig proaktívon van. Elég sokat olvastam korábban a CIS-ről és akkor láttam, hogy valaki javasolta a Sandbox kikapcsolását. Egyébként úgy is védett vagyok, ha ki van kapcsolva a homokozó nem? A D+ ugyanúgy védi a rendszert, nem engedélyezi a módosításokat, legalábbis remélem, mert tegnap kipróbáltam pár kártevőt, persze a D+ kérdéseinél mindig a tilt gombot nyomtam meg.Szerk. A tűzfalat is alapból egyedi házirend módra állítottam a telepítés után.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Ez már Kóros (Core 5)! Új Samsung Galaxy Book4 Intel Core 5 120U 16GB 512GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3223, 93% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest