-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krystal_s
addikt
pár hete feltettem a Comodo Backup-ot h kipróbáljam...tetszett ,de leszedtem ,mert a mentett rendszer mérete ua ,ami ghost-nál 4gb az 15gb lett. annyira még nem néztem át, lehet h van olyan beállítása h jobban tömörítsen...
de most nem is ez lenne a gondom. ma vettem észre h az eszközkezelőben van egy sárga felkiáltójeles eszköz, ami korábban nem volt ott. Virtual Disk Bus Enumerator (driver: c:\windows\system32\WdfCoInstaller01009.dll ) ,amit a comodo backup rakott fel.nem értem az uninstall után miért maradt ott
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Apple Macbook Pro 2015 / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest