- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Bluetooth-headsetekről általában
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Öreg hardver, középkorú Android, friss telep
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
W666W
tag
Sziasztok !!!
Volna egy kérdésem feltettem a CIS 5 betát csak az antivirust és a defense plust a köv gépre..
AMD athlon X2 4000+ proci 2Gbyte ram Win7 32 bit oprendszer elindítottam a teljes gépvizsgálatot ..Közben meg megakartam nyitni a firefoxot és itt a történetnek vége lett ugyanis annyirra lelassult a rendszer , hogy gyakorlatilag képtelenség volt bármit is csinálni.Én elhiszek mindent nekik, hogy Béta meg stb stb de ez akkor is kicsit furcsa...A másik igen fura , hogy a logitech setpointot még MINDIG a honokozóban akarja futtatni de azt nem tudom miért ??? Ugyanígy akar tenni a drága az ATI Control Panellel is..Ö mindenáron a Honokozóban akarja futtatni azt is...Én azt gondoltam, hogy legalább ezek megszünnek már...Ha meg kikapcsolom a homokozót akkor igaz ezek a kérdések megszünnek , de Én akarom a homokozót használni, de így tök felesleges ha minden gépindításakor ott akarja ezeket a progikat futtatni..Mit lehetne tenni ??????
a teljes rendszervizsgálat ami 139.000 fáljból áll Nekem miért tart a cis-nek 45 percig ?? Nem sok ez egy kicsit ???? a CIS 4 ugyanezt cirka 25 perc alatt elvégezte....
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Macska topik
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Óra topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Jogász topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 16 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest