Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
"Sokan hiányolták, hogy a CIS topiknak nincs első hsz-e, ráadásul tényleg hasznos lenne egy összefoglaló a programhoz, ezért most megszületett, használjátok egészséggel, remélem, néhányotoknak könnyít az életén és a "Sárkány" használatán!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
Tisztán telepítettem a 1803-as Windows 10 Home 64 bites verzióját és feltettem rá a CIS, csak az alap dolgokat tehát a tűzfalat és az antivírust, a comodo böngésző, és a többi dolog elől VPN DNS stb. kivettem a pipát tehát csak ezek települtek. Az lenne a kérdése, hogy újraindítás, vagy bekapcsolás után a windows defender biztonság központ tálcaikonja egy jó ideig - percekig - azt jelzi hogy valami hiba van (piros alapon x ) és csak egy idő után vált át a (zöld alapon pipa) minden rendben állapotra.
Amikor megnyitom a defender központot akkor a víruskeresés és a tűzfal résznél folyamatosan keres.
Ez általános vagy nálam lehet valami?Mint írtam tiszta telepítés semmilyen egyéb mahinálás nem volt, korábban Avast le majd CIS fel már belakott rendszernél is ugyanezt csinálta.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- sziku69: Szólánc.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Okos Otthon / Smart Home
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő