- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Gergolabs #5047 üzenetére
Kinek beszélünk egy termékről szolgáltatásról ha:
azt kaptuk amit vártunk: 3-5
jobbat kaptunk mit vártuk: 7-10
rosszabbat kaptunk mint vártuk: 18-25És ezt marketingesek rakták össze. A számok lehet nem stimmelnek, de arányaiban jók.
Tehát, aki azt kapta amit várt, az alig beszál valakinek egy termékről/szolgáltatásról. És a legtöbb chellos ilyen.
A fentiekből az is kiderül, hogy igazán nagy hangja mindig azoknak van akik elégedetlenek. -
NagyBandi
csendes tag
válasz
Gergolabs #5047 üzenetére
Szerintem annyira nem gondolja rosszul, sokkal nagyobb eséllyel megy fel valaki egy fórumra, ha nem működik valamije, mint ha igen. Én alapból nem állok neki fórumot keresgélni, ha működik valami cuccom, csak hogy elmondjam a világnak. Ha te igen, az dícséretes, mert ennyivel is tájékozottabbak lesznek ott az emberek, de én ehhez sajnos túl lusta vagyok
Amúgy az Árpád híd pesti hídfője környékén lakom (bár fél éve épp külföldön), és amikor otthon voltam pár napig, nem tapasztaltam semmi problémát. Napközben sem volt se torrentkorlát, se egyéb baj, hozta stabilan a 10/1-et. Bár lehet, hogy csak jó pillanatot fogtam ki. Hátha ez segít, nem tudom, hova akarsz netet szerezni.
Szerk: közben megnéztem az adatlapod, nem segítettem túl sokat
Aktív témák
Hirdetés
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest