- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
KicsiUbul #11566 üzenetére
Hű ennyire azért ne menj bele. Én most kipróbáltam a klienseket A-Z-ig, és egyedül a Deluge volt a µtorrent 2.0 mellett ami mindig működött normálisan de a többi is megközelítette őket lényeges eltérés nélkül. Szóval sztem mindegy is a kliens, de inkább akkor µ, vagy deluge, azok az épkézlábabb progik.
#11569: Sztem a szomszéd is számít, ha a környéken mindenki csak e-mailezget akkor full sávval kéne mennie, itt hajnali négykor forró az UTP kábel
-
FefeeX
veterán
válasz
KicsiUbul #11556 üzenetére
Tehát nem vagyok elvetemült, hogy így kötöttem, mert lehetséges, és nem kéne sz@rakodnia (végülis eddig is így volt már egy ideje, de eddig csak "lassú volt", úgy gondoltam, biztos a húgom gépe lassú csak és azért ilyen... Sajnos megosztani meg kell, mert a szobatársa is akar netezni
Lehet adok neki wifi hozzáférést...
kezdő: ugyan a 47kB/s-nél nem értem, de az 1-2 kB/s feltöltés, az általában nem gyakorlati feltöltés, hanem csak visszajelzés a letöltéshez... Ha leállítod 1kB/s-re a feltöltés maxot, akkor minden letöltés le fog lassulni, mert nem tud megfelelően visszajelezni a peereknek... A fogalmazásom biztos nem tökéletes, de valahogy így működik a dolog, és mint mondottam, a 47-es az már érdekes ennél...
Bon3ss: a szerelőé nincs, viszont megvan az üzletkötőé, akit fel is hívtam reggel, azt mondta, 2 óra múlva megy és megérdeklődi nekem, megpróbálja intézni... A dolog kicsit bonyolultabb, mint egy sima hűség, mert apám nevén volt a dolog (u.az a neve gyakorlatilag, de mikor kérik azonosításnál a születési dátumot, akkor buktam már be kétszer
) és felhasználó átírással együtt kötöttem a szerződést... Nos, a szerződés sokkal hamarabb bent volt a központban mint a névátírás, az ügyfélszámról, amelyikhez tartozik az egész, halvány lila dunsztom sincs, csajszi tegnap jött el végre a névátírós papírért (múlt hétre ígérte) --> így elméletileg lassan rendeződnek a dolgok... Hétvégén nem vagyok itt úgysem, de vasárnap estétől jólenne a 6mega felfelé... Bár ugye megint kliens probléma...
Szal kliens probléma:
utorrent olyan amilyen, legfrissebb 2.0 béta, lefelé wifi maxával jön (1,2-1,3 mega), felfelé meg volt hogy 300 (arra maximalizáltam), aztán pár órával később már csak 50-70... Gondoltam, biztos utorrent hiba, sokan ajánlják a Vuze-t... Hát az mekkora egy kalap... Nem böngésző kell nekem hanem torrent kliens. Egyrészt a noti lazán kikapcsol, nem veszi futó programnak letöltés esetén azt a sz@rt, másrészt a feltöltése sosem ment 10kB/s fölé (1,2-1,3mega lefelé mindig megvolt ott is) - pedig UDP, titkosítás bekapcsolva benn, nincs erőltetve sem. Emellett letölt valamit, berakja az unwatchedbe, és nincs feltöltés... Arról már ne is beszéljünk, hogy ha torrentet nem megnyitással nyitom meg, akkor nem képes folytatni/seedelni, hanem kezd egy "blabla-2" mappát (ahol a blabla a letöltendő mappa neve - torrentben kódolt neve) és elkezdi abba szedni... Na, ilyenkor mi van? Próbáljak Halite-ot? -
FefeeX
veterán
válasz
KicsiUbul #11472 üzenetére
Eddig ide sem értek ide... Remélem nem felejtette el beadni a csaj a papírt... Bár azért ezzel kicsit megnyugtattál - azt azonban nem értem, hogy a tévé start csomag--> bronze és a 25/3-->60/6 hoz minek kell bejönniük... Vajon nem bírná a modem?
Gondoltam megpróbálom, hátha átkötötték csak nem szóltak, modemet 30mp áramtalanítottam --> maradt 25/2(direkt 2, mert most már csak 2 a felfelé sáv
)
-
RBJ
addikt
válasz
KicsiUbul #11460 üzenetére
halite ről nem is hallottatok .
sity suty ilyen hamar építi fel a maximális sebességet. halite 0.3.1.8
ez a legfrissebb. ugyan ugy tojik a upc sebességkorlátjára. mit a utorrent 2.0 de ez sokkal gyorsabban találja meg a seed eket.http://sourceforge.net/projects/halite/
-
wildrain
addikt
válasz
KicsiUbul #11430 üzenetére
Igazából nem is a LAN érdekel, hanem a WAN-LAN együtt (tehát a net sebessége). Jövő héten jönnek modemet cserélni a Fiber Power 120 miatt, és azért kérdeztem, hogy a net sebességéből mennyi lesz kihasználatlan. Mondjuk az is igaz, hogy semmiképp nem fogok gyorsabb hálózati eszközökre beruházni, mert nekem a silver is elég volt, és csak azért váltok, mert kevesebbet fizetek. Meg a digitális tévé miatt.
-
vargalex
félisten
válasz
KicsiUbul #11374 üzenetére
Hi!
Szintén FiberPower 15.
Nálam múlt csütörtökön kötötték, a választott időintervallum vége előtt 5 perccel érkeztek (19:55-kor). Te is régi használt modemet kaptál? :-) (Scientific Atlanta) A szerelő szerint az új típusú modem csak a 60, illetve a 120-as csomagokhoz kell. -
Kartács
aktív tag
válasz
KicsiUbul #11364 üzenetére
Linket tudsz adni, mert googleben sem találok ilye "üszi" dolgot... megköszönném.
T-onlinenál mondjuk 80Mbit/s a legnagyobb bár ott nincs korlát
Érdekelne, hogy ezt a 300GB-os korlátot könnyű túllépni (ha nem figyelsz) v. végülis tök lényegtelen? Leginkább akik nyúzzák is a torrenteket és játszanak is több netes játékkal.
Kösz az infókat és a progit meglesem.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest