Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz
ivcsi86 #10582 üzenetére
Szerintem ez ugyanaz a hiba lehet mint a Linksys DHCP release, renew...
Ilyen is csak mostanában van (D-Link modemmel kellett áramtalanítani, napi 2-3szor is a végén) --> valószínűleg túl gyakran váltanak valamit, vagy ilyesmi és nem tud alkalmazkodni hozzá a router... -
harry
veterán
-
LaliPapi
tag
válasz
ivcsi86 #4332 üzenetére
Bizony ez a dolog sokszor engem is visszatart az ügy-félszolgálat hívásától. Szintén csak mobilom van. Ráadásul nem volt ritka az sem, hogy végre jelentezett a kezelő, hosszasan soroltam a dolgokat, erre azt mondja, kapcsolok egy másik kollegát a Help Desk-en, kapcsolta csak csöngött, csak csöngött, egyszercsak megszakadt. Kezdhettem előről az egészet. Egy időben nem oldották fel a korlátomat három hónapig, mert állítólagos számlatartozásom volt, így elég sokat kellett beszélnem velük, és végül így is be kellett mennem a befizetett csekkek kíséretében. Ezek után, miután tisztáztam magam, hogy nem ingyen vettem igénybe a szolgáltatást, még két telefonomba került, mire visszaállították a sávszélemet.
Csak egy tapasztalat, nekem sem megy jól a torrent, teljesen mindegy milyen a seed/leech arány (13. ker.), viszont, ha éjszakára otthagyom a gépet, majdnem mindig letöldődik az anyag reggelre. Pedig mikor indítom a torrentet, és még utána is jócskán, több nap hátralévő időt ír ki a kliens. Láss csodát, reggelre általában letöltődik.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest