Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6575 üzenetére
Amíg a digi nem jelent reális veszélyt, addig nicns miért aggódni.
Márpedig egy kb 500 házból álló (csigatempóval bővülő) budapesti címlista nem reális veszély...
Ráérnek akkor kiaknázni a hálózat tartalékait, amikor arra valóban szükségük lesz. -
DjPremier
aktív tag
válasz
dvdbackuper #6575 üzenetére
Jár a pont
Teljesen igazad van.Majd ráfognak jönni inkább elöbb mint utobb.Igen vannak akiknek megéri 10 ropit fizetni,van ilyen ismim aki már gondolkozik inkább DSL-re fizet elö.
Én is ezért hagytam öket ott 3 év után.Szánalmasak....
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #6571 üzenetére
mert talan mas technologia? Telleg a mobilneten miert nem adnak 100 megabitet 1000 ft-ert?
-
Nkboy
senior tag
válasz
dvdbackuper #6571 üzenetére
Miért adná 2500-ért, ha 10000-ért is előfizetnek a szolgáltatásra?
-
Apollyon
Korrektor
válasz
dvdbackuper #6526 üzenetére
És most mennyi a limited?
Egy kicsit több mint egy évvel ezelőtt még 60GB volt a limit és utána egyből korlátoztak.UPC a kisujját nyújtja és már egyből a karja is kell
-
Picco
addikt
válasz
dvdbackuper #6526 üzenetére
most akkor igaz az h uj csomagokkal nem lesz korlat?
-
Picco
addikt
válasz
dvdbackuper #6506 üzenetére
eddig meg nem banom
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6301 üzenetére
Ha nem tetszik lehet menni a másik monopóliumhoz: matáv.
Igaz van, externet, datanet, yoneked, freestart, prohardver DSL, de gyakorlatilg kb. mindegyik alá a matáv adja a fizikai vonalat.
Lehet nekik sírni nekik, hogy egy már széles sávval ellátott területre építsenek ki hálózatot. Körbe fognak röhögni és elküldenek, mert az emberekben kicsi a váltási kedv és emiatt nem térül meg a beruházás. -
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6303 üzenetére
Ez most az az idióta hülyegyerek viselkedés, amikor azt akarja valaki bemesélni, hogy nincs egy netcafé ahol 300 HUF-ért fél óra alatt elolvashatná, ha már annyira vak, hogy a nyomtatott formát nem látja? Sőt, nincsenek sem ismerősei, sem barátai, sem rokonai, sőt egyáltalán senkije, akinél elolvashatná PDF-ben?
És mint utolsó lehetőség: az ügyfélszolgálati irodák nagyobb részében van demo PC, chellos internettel, ahol szintén el lehetne olvasni az ÁSzF-t PDF-ben, csak akarni kellene.
Akárhogy is nézem, ha valaki akarja, akkor el tudja olvasni az ÁSzF-t PDF-ben, még mielőtt beköttetné a chelloját. Csak ez az akarás hiányzik az emberek 99.99999%-ából, utána meg a szolgáltatókra próbálják kenni a dolgot, ezzel a "nem elérhető" kamu dumával.
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6299 üzenetére
Olvasd PDF-ben, ott lehet nagyítani!
-
LaMotta
aktív tag
válasz
dvdbackuper #6295 üzenetére
Sajna nem... De kék békával működik a dolog... Tuti be vagyok mérve
.
tomp: Persze, hogy nem, ez nem kérdés.... De hátulról mellbe ne jöjjenek.
-
BTO
őstag
válasz
dvdbackuper #6277 üzenetére
pá pá!
-
Sanyabacsi
csendes tag
válasz
dvdbackuper #6248 üzenetére
Köszi, tényleg jól megy az 1.8-as beta utorrent! Szakít ezerrel a DL.
-
tomp
félisten
válasz
dvdbackuper #6255 üzenetére
Nekem is volt olyan hogy a mobilos GPRS-es wap gyorsabb volt, mint az 5mbites net. Akkor az volt a baj hogy nyáron vmi kábelhálózat túlhevült
-
törölt tag
válasz
dvdbackuper #6248 üzenetére
Kösz a tippet, hamarosan majd kipróbálásra kerül. Remélem, nem lesz belőle problémám.
-
Chieftec
őstag
válasz
dvdbackuper #6211 üzenetére
Fless! Kosz szepen!
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6166 üzenetére
Igazából 2 szerződést kötöttél. Egyet a szolgáltatásokra, egyet a hűségre.
Ha lejár a hűséged akkor kapod a szolgáltatást kedvezmények nélkül, hiszen a szolgáltatásokra vonatkozó szerződés határozatlan időre szól.
Ügyfélszolgálatra bemész és felmondod. -
g@bo
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6166 üzenetére
lehet marad ugyanennyi...... yoneked csomagban nekem maradt, 6500, új belépőnek 5990.
de az upc multipakkban van tv is, amit ők előszeretettel emelnek évente 15% körül...
-
g@bo
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6164 üzenetére
hát..... elveszhet, inkább ügyfélszolgátal, aláirt dokumenttel....
-
g@bo
nagyúr
válasz
dvdbackuper #6160 üzenetére
írásban lemond...
én pedig pont most lesem őket, mert a 10900-as multipakkjuk nem rossz, de tartok tőle, hogy a 12.31-ig tartó hűségszerződés után, tuti massziv emelés vár...
-
tomp
félisten
válasz
dvdbackuper #5903 üzenetére
De hogy lehet? Mert upc annál ad 3ip-t. de hogy kapom meg mind3 ip-t?
-
shabbarulez
őstag
válasz
dvdbackuper #5775 üzenetére
Kérdés UPC lefedettsége mekkora Debrecenben. És a debreceni háztartások hány szazaléka alkalmas LAN lefedettségre? Még sosem jártam Debrecenben, mennyire panel város? Wiki alapján Budapest népsűrűsége több mint 7x nagyobb mint Debrecené, gyanítom ez alapján kevesebb sűrűn lakott városrésszel rendelkezhet Debrecen mint Bp.
Ahogy már előzőleg leírtam egy DOCSIS sosem fog ugyanakkora sávszél, ugyanolyan áron és ugyanakkora adatátviteli képességet biztosítani mint egy FTTB+UTP, ez egész 1xűen a technológiából következik. Egy FTTB+UTP fajlagos sávszél költsége sokkal kisebb mint a DOCSIS-é, viszont ezt az előnyét csak bizonyos területeken képes megcsillogatatni, ott ahol igen nagy embertömeg lakik egymáshoz igen kis közelségben.
Azokon a területeken ahol nem lehet LAN és gyanítom ilyenből is lesz bőven a UPC és az ADSL még jól meglehet. De akár a UPC vagy a Tíkom is építhet ezen sűrűn lakott területeken FTTB hálót. Vagy megvárják amíg a Digi és a TVN az irreálisan nyomott áraikkal kicsinálják egymás utána a gyengébb piaci szereplő hálózatát majd fölvárásolja vagy a UPC vagy a Tíkom. Annyi féle lehetőség van még a pakliban.
-
Jadro
veterán
válasz
dvdbackuper #5775 üzenetére
Majd mindenki átmegy és már nem is lesz minden fenékig tejföl. Az UPC hálója meg süvíteni fog mint az állat.
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5771 üzenetére
es a Debreceni chellosok is orulni fognak ha atmesz a masikhoz
-
Finwe
őstag
válasz
dvdbackuper #5771 üzenetére
Ott a 4Mb-et garantálják, az lesz a tuti ha a 20Mb nem is. Viszont sajnos ott is van ez a "szolgáltató álltal bármikori korlátozás a hálózat védelme érdekében".
Egyébként nem lenne rossz ez a chello ha periodikusan nem szívatnának.
Finwe
-
BTO
őstag
válasz
dvdbackuper #5759 üzenetére
jó szórakázást máshun! -
Finwe
őstag
válasz
dvdbackuper #5759 üzenetére
Nekünk már egy ideje lejárt csak nem tudom mire kéne válltani. A digi tetszik de pont csak az út másik oldaláig vannak
.
Egyébként minden karácsonyi szezonkor korlátoznak ezerrel, eddig is így volt. Kb márciusra állt vissza tavaly is a normál sebesség.Finwe
-
Laraxior
titán
válasz
dvdbackuper #5757 üzenetére
Nwekem idén májusban jön el a nap....
-
BTO
őstag
válasz
dvdbackuper #5273 üzenetére
ha van hüséged akkor nem tudzs akciósan váltani a hüség lejártáig.
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5273 üzenetére
attol fugg mennyi idore irsz ala husegszerzodest...
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5271 üzenetére
nem, elviszi a kiscica...
hogyne maradna meg.
-
Uthenger
aktív tag
válasz
dvdbackuper #5142 üzenetére
és mindent kiírsz 1ből amit megnézel vagy letöltesz?
250G-s vinyó számolva 1 normál oprencerrel is, elég hamar kicsi tud lenni havi 300G-s forgalomnálszerk: na majd ha eljutunk 1szer idáig akkor lehet még aggódni hogy hova töltsünk
[link] -
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #5140 üzenetére
Gigabyte GA-965P-DQ6, Intel Core2Duo e6300, Sapphire x1950pro, 250GB Western Digital SATA2, 2x1GB/800MHz Geil Ultra Kit, Winfast TV2000XP, Raidmax Sagitta, Asetek Waterchill, FSP Bluestorm II 350W, Benq FP91G+
Ez már magasabb életszínvonalat jelent, legalábbis nálam...
-
BTO
őstag
válasz
dvdbackuper #5132 üzenetére
a "mit töltesz le" az csak költői kérdés volt!
mondom te is közte vagy a 10-20 nagy tőtikésnek.
máshol se járnál jobban max üzleti előfizetéssel,ami min 10x drágább.
kellemes szolgáltató váltást neked. -
Uthenger
aktív tag
válasz
dvdbackuper #5132 üzenetére
És ugye el is olvastad hogy mit írtak abban a buta levélben?
hogy előző 3 hónap forgalmának átlagát nézik és az alapján lassu az aktuális hónap végéig, aztán köv hó 1-én ismét nézik...szerk:
legalább van idő megnézni/letesztelni a letöltött cuccost
de gondolom lassított nettel is megy nonstop, nehogy 1 bit is feleslegbe menjen -
BTO
őstag
válasz
dvdbackuper #5109 üzenetére
és mit töltesz le annyit???
az egész netet??
azelőtt 30G volt a korlát a classicon,most a 250-n is keves???
akkor köss üzletit 10X ennyi áron,ott nincs korlát.
beférsz még a szobádba a sok lemeztől???
vagy minden szart letöltesz oszt törlöd???
akko te vagy abbo 10-20 előfizetőböl országosan akit lekorlátoltak.
érdekes a nagy nagy többségnek elég a 250G. -
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5118 üzenetére
nem az elobb akartad oket elkuldeni a halal f*szara? Akkor lenne net?
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #5116 üzenetére
Az valóban nem lúzer, aki szeret letölteni.
Aki viszont aláír egy olyan szerződést, amit el sem olvas... -
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #5110 üzenetére
Pár lúzer idióta postjait olvasni megéri egy kicsit tovább maradni PH! előtt.
(és most nem shev7-re gondoltam)
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5109 üzenetére
fel kene noni, es megnezni a szerzodest amit alairsz... az mwg hogy lofaszra sem eleg enyhe tulzas, nem kell tukrozni a netet, es nincs gond....
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5107 üzenetére
az miert is lenne jo?
-
shev7
veterán
válasz
dvdbackuper #5101 üzenetére
ha mar fizetsz valamiert legkozelebb olvasd el miert fizetsz, es nem fog ilyen kellemetlen meglepetes erni
-
Manitou
veterán
válasz
dvdbackuper #5080 üzenetére
1megás nettel lépted túl a 750GB-os forgalmat?
Neked se mehet állandóan a letöltés
Nem tudom , de nekem valahogy még március óta , csak olyan 300-350GB forgalmam volt
az 5Mbitessel.
Hát igen, van aki tényleg le akarja tölteni az egész internetet -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
dvdbackuper #5080 üzenetére
nembaj dvdbackuper, majd decemberben bepotolom ezt a kiesett holnapot
A foschello meg dugja fel a korlátjait a tudod hová. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
dvdbackuper #5077 üzenetére
én mit mondjak, 1600 GB-ot termeltem le
5-en használjuk otthon a lol chellot, nem lehet tartani a havi 250 gigát, hol élnek ezek
elvileg ha másodszorra lépem túl a korlátot, felbontatják a szerződést, de idáig még egy telefonhivást se kaptam tőlük.egyébként diginél van valami korlát?
vagy
-
Csapi007
veterán
válasz
dvdbackuper #5054 üzenetére
Kicsúsztam.
Tudtommal hónap közben is lehet telefonon csomagotváltani. -
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #5054 üzenetére
Elolvastad a szerződést? Ne, ne is válaszolj, az eddigiekből kiderült, hogy nem.
Nem dolgozom ott, de ha ott dolgoznék sem mondanám meg. Ami még biztosabb, nem vennék a nyakamba semmilyen ügyet egy fórumról...Szóval.... Igen, fizess. Ezzel elkerülhető, hogy mindenki minden faszságért felhívja az ügyfélszolgálatot. Pedig egy telefonos beszélgetés igazán olcsó, legalábbis azokhoz az összegekhez képest, amit havonta fizetnek emberek. Azt már nem is említem, akinek milliós üzlete bukik, mert nem működik az internete, aztán 20 másodperc múlva megszakad a vonal, mert elfogyott a pénz a pre-paid kártyájáról. Hála istennek!
Igen, pénzbe kerül. Ha nem jelented be és csak téged érint, akkor lehet észre sem veszik. Ha nem jelented be akkor utólag nem is kérheted a havidíj csökkentését. Ha nem fizeted be, akkor mennek a behajtók. Ha van hűséged és le akarod monadni, akkor is sokba kerül. Ha nem fizeted ki, mennek a behajtók.Ha telefonálsz vagy esetleg emailt netán sima papír alapú levelet írsz, akkor foglalkoznak a problémáddal. (Már ha érdekel annyira, hogy megmozdulj érte.)
És még egy jótanács, bármilyen ügyfélszolgálattal beszélsz is: milliónyi tajparaszt ügyfél van kis hazánkban alpári stílussal, nem hatja meg őket. Viszont mindenkinek kellemes meglepetésben lehet része, aki ha nem is kedvesen, de legalább normálisan viselkedik az ügyfélszolgálattal, ami nem azért van ott, hogy keresztbe tegyen, hanem, hogy a lehetőségei határain belül segítsen a problémát minél elpbb megoldani.
Most rajtad áll miképpen folytatod, és mikor lesz legközelebb működő chellod vagy más internet kapcsolatod.
-
jerry311
nagyúr
válasz
dvdbackuper #5052 üzenetére
nem.
Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni időjárás-állomás
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- BestBuy topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xbox Classic / Xbox 360
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- MSI CYBORG 15 A13V
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest