Aktív témák
-
Jazz
veterán
Pl. vaterán néztem, mert t-com oldalán csak 0Ft-os modemeket láttam (hűség). 10k egy ilyen usb pendrive szerű vacak? omg. Mi van benne, két tranzisztor meg egy rezgőkör? lol. Nincs valami olcsóbb megoldás (az azonnali 1 hónap internetre)? Pl. kölcsön internet aztán visszafizetik a modemet vagy tudom is én...
Ja az 1. ponzhoz: UPC-nél (ott is 1 év hűség volt) modemet ingyen adták, csak lemondáskor vissza kell adni. Ennyi. Ez szimpatikusabb mint az externetnél, hogy meg kell venni. Vagy ami olcsóbb és legjobb vétel.... -szolgáltatások mind ilyenek? (valamit valamiért)
-
Speederer
senior tag
Externetes (is) vagyok már pár éve, különösebb bajom nem volt vele. Amire figyelni érdemes, hogy minél messzebb vagy az adsl központtól, annál kisebb lesz a sebességed. Függetlenül attól, hogy milyen csomagra fizetsz elő. Bár az 5Mbit-et szerintem az esetek több, mint 90%-ában hozható, csak efeletti sebességnél érdekes(ebb) a dolog.
De van külön topikja, oda is érdemes lehet benézned. -
Jazz
veterán
Legolcsóbbnak ezt az externetet dobta ki, de mi ez a hülyeség hogy:
"maximális le/feltöltési sebesség 5 000/500 kbps
garantált le/feltöltési sebesség 1 000/192 kbps"
Lol mi az hogy garantált? Garantáljanak 5-öt. Hát ez baromi tág fogalom.Jaaaj nemtudom. Melyik szolgáltatóban bízzak egyáltalán? Olyat sem akarok ami "connection lost" naponta.
-
AtHoS
nagyúr
asound
Ahogy kali is írta: torrent nélkül is próbáld ki, de lehet egy cfosspeed vagy hasonló megoldja a gondot.
Egy ismimnél, igaz ADSL nettel torrent indítása után kínkeserves sebességgel ment a webböngészés. Cfosspeed telepítése után megtáltosodott a böngésző.
Ha van sávszélesség menedzsment a router-ben, akkor ott is tudsz "optimalizálni"
-
*Ropi*
félisten
-
Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest