Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Aktív témák
-
Ferusz
csendes tag
Kedves kali nem gondolom, hogy korrekt az én hangnememet kritizálni a hozáállással kapcsolatban! Hidd el marha türelmes voltam, április óta probáltam megoldani a helyzetet, főleg, mivel nem nagyon van normális alternatíva a UPC helyett.
De még ha velem is van a probléma, akkor is egy normális világban MINDIG az ügyfélnek kellene az úrnak lennie és nem az ügyfélnek kuncsorogni stb. Tudnék erről mesélni, hogy más országokban ez hogyan megy, de sajnos nálunk még mindig nem jutott el odáig a dolog, hogy igenis a szolgáltatók vannak az ügyfélért és nem fordítva. Szerintem!
A másik dolgo, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, elég sokan panaszkodnak a UPCre és érdekes módon hasonló gondokkal...akkor már csak nem velem van a gond!?
Mindegy, nem akarok én vitát generálni és csak azért jelentkezem be naponta digis státusszal, hogy aki szintén váltani szeretne, az tudjon mérlegelni.A WLAN-ról: még kísérleti fázisban van, a honlon érdekes, hogy nincsen, nekem az ügyfélszolgálaton adtak egy prosit róla. Mint már írtam Veszprémben, Győrött, Debrecenben, Nyíregyházán, Székesfehérváron elérhető jelenleg. Havi 2000 Ft a 8 Mbit.
peace
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest