Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
proof88
addikt
-
kungzi
veterán
válasz
morpheus133 #13896 üzenetére
de nem azt nézzed, mert az nekem is rossz! nem mér tényleges sebességet!
www.speedtest.net-et ajánlom!
-
morpheus133
tag
válasz
morpheus133 #13896 üzenetére
Bocs az előbb kimaradt.
Nem tudjátok mik az elfogadható értékek a Power Level levelre és a Signal to Noise Ratio? -
kungzi
veterán
-
hoby36
senior tag
Bekötötték a 120/10-et.
-
-
hoby36
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #13889 üzenetére
Most beszéltem az ügyfélszolgálattal.Pénteken kötik a 120-as netet.Utána meg jönnek valamikor és a tv is változik.Eddig is 8000ft volt összesen 2 felvevős beltéri+gold csomag,de most hd beltéri lesz a sima helyett.
Persze 1 fillérrel sem többért!!
-
[CS]Blade2
addikt
válasz
hoby36 #13888 üzenetére
Én is váltottam már párszor, de ha jól emlékszem a új csomag mindig egy kicsivel többe került, de sokkal többet adott, így a legkisebb csomagról eljutottam a 60-as fiberig, innen pedig már csak 1 lépés van, és a legnagyobb csomagban leszek.
Amit nem értek, hogy ezen még ők buknának rajtam 2K-t havonta, pedig az ilyen cégek mindig nyernek azon, ha valami kedvezményes. Annyi hátrányom lenne a váltásból, ha jól veszem ki, hogy 1év hűség, de ez nekem nem pálya, mert úgyis marad a upc net, így dupla sebességet kapnák 2K-val kevesebbért. -
hoby36
senior tag
válasz
[CS]Blade2 #13885 üzenetére
Válthatsz simán.A lényeg a nagyobb csomag,nem a nagyobb ár.Én márt váltottam párszor.Netet és tv-t is.
-
kungzi
veterán
ezt nem tudom! az ÁSZF-be az van nekik írva, hogy a felfelé módosítás, csak magasabb árú szolgáltatás megrendelése után lehetséges
-
proof88
addikt
válasz
Stukker1987 #13853 üzenetére
őőő nekem ugye főleg hétköznap este 6 és 11 között belassul valamennyire a weblapok böngészése, és a pingem elég gány lesz, szóval az online játékokban elég gáz, és ez olyan fél éve van ... mindenféle progival átvizsgáltam a gépet, hogy tuti nem valami rejtett csúnya progi csinál adatforgalmat, de nem ...a upc volt kinn, a jelerősség tökéletes, még régi sok éves kábel modememet lecserélték scientific atlantára, meg 1-2 csatlakozót cseréltek, meg elosztót is... nem javult a helyzet ... 30/3-as fp-m van amúgy ... eddig nem volt router pont azért hogy az ne okozzon problémát, de kiderült hogy valszeg a szolgáltató felől van bibi és nem nálam ... és hát mióta a tp-link wr1043n-es routert használom olyan másfél hete, azóta esténként nekem is valahogy jobb a helyzet, tehát nem lassul annyira a böngészés, mondjuk a pingem még mindig nem a legjobb, de fura hogy javult a helyzet ... majd lehet megnézem megint, hogy router nélkül milyen ... de én is próbáltam már másik kábellel is ...
mondjuk még egy olyan dologra is gondoltam, hogy nem-e a hálókártya drivere a ludas ... ugyanis, alaplapi hálókártyát használok, és windows update-re ha felnézek a win frissítések letöltése miatt, néha jelezte hogy talált a hálókártyához jobb drivert, amit én mindig felrakattam, mert gondoltam legyen ... aztán lehet, hogy egyszer ez elrontotta
az biztos, hogy 1 éve még nem volt ilyen gondom, pedig már akkor is ez az alaplapom volt és ezt a hálókártyát használtam, ami ugye integrálva a lapon van ... csak ugye mondom, 2-3 alkalommal a win már frissítette a driverét, lehet az kavart be ...
-
-
kungzi
veterán
az érdekes, mert nekem eddig az utolsó 3 hónapban 2TB volt a forgalmam
és most is fullon jön a blu-rayja és
-
juliabrilke
veterán
-
jerry311
nagyúr
válasz
juliabrilke #13877 üzenetére
Hát, ha a TV sem megy, akkor nem valószínű, hogy egy modemcsere oldja meg a helyzetet.
Ha nem működik a CATV, akkor ott nem lesz se internet, se telefon, akármit is csinálnak a modemmel. -
jerry311
nagyúr
válasz
quarros #13874 üzenetére
quarros
Az miféle kínai szar?Amire Ethernet csatlakozót szerelnek, annak szabvány szerint 300 láb / 100 méter kábelt el kellene viselnie.
gibdj
ÁSzF: ha lejár a hűség és nem mondod fel, akkor megy tovább listaáron az előfizetett szolgáltatás. Ha hűség után nem akarod a UPC-t, akkor neked kell felmondani. Ha hűség után nem akarsz listaárat fizetni, akkor újabb hűséget kell kötni. -
juliabrilke
veterán
Pozitív tapasztalat a UPC-ről.
Nem megy az internet. Így első tippre a modem halt meg. (persze tv, net, telefon nem megy) Felhívom őket, elég gyorsan felveszik. Egyből felveszik a hibabejelentést és cserélik is ma a modemet. (hétfőn miattam nem tudtak jönni)
-
gibdj
csendes tag
válasz
hoby36 #13869 üzenetére
Hali!
Nekem korlátozták a netem kétszer. Az egyik régebben volt, már nem is tudom miért. Akkor 10/1-es net volt, elég rendesen hazavágták a netet. A második most volt nemrég. (FiberPower 60/6). Arra hivatkoztak hogy egymás után 3 hónapban túlléptem a 300GB adatforgalmat. Kicsit lassult a net, de azt hittem drasztikusabb lesz.
Kérdés: Ha lejárt a hűségidő, és nem kívánom tovább használni a UPC-t, akkor jönnek és visznek modemet, kábelt stb.? Vagy mire számítsak?
-
quarros
tag
válasz
quarros #13873 üzenetére
Korrekció. Amit feljebb irtam az téves a hüségidőszak teljes ideje alatt az a havidíj érvényes amire módositasz/rendelsz.
SorryEgy tehnikai kérdésem lenne viszont: A UPC által használt modemek mennyire érzékenyek a router-től való távolságra? (A mostani ADSL modemem 8m -nél nem bír többet)
-
quarros
tag
válasz
[CS]Blade2 #13871 üzenetére
Az oldaluk szerint októberig kedvezményes, aztután meg 8000 megint.
Más: II kerületből van itt UPC-s?
-
kungzi
veterán
az a buktató, hogy náluk a felfelé módosítás azt jelenti, hogy többet fizetsz, mint az előző csomagod
-
[CS]Blade2
addikt
Felnéztem az UPC honlapjára, és látom, hogy a 60-as net 8 helyett 5, a 120-as pedig 6.000Ft, ha magasabb csomagra módosítok.
Vagyis most 8K a 60-as, de 6-ért adnak 120-ast?Itt valami buktató kell, hogy legyen, így még akkor is megérné, ha marad a 60Mbit 6.000-ért.
-
jerry311
nagyúr
-
quarros
tag
Sziasztok.
Tanácsotokat szeretném kérni szolgáltató váltás kapcsán. Jelenleg T-s előfizető vagyok a II kerületben egy elméletileg 15 Mbites DSL-re de gyakorlatban 4-3,5 Mbites kapcsolattal, és most telt be a pohár, váltani szeretnék FiberPower -re de nem tudom melyikre 15-60 -ig bármelyik szóba jöhetne. De az fontos hogy én egy avid torrent felhasználó vagyok szóval engem érzékenyen érint a torrent lassítása. Viszont hajlandó vagyok fizetni vpn-ért hogy ezt kiküszöböljem. Az elméleti fájdalom küszöböm az 9000-10000 forint/ho tehát ezen belül kombinálhatok pl: FiberPower 15 + Vpn 20 Mbit 7600Ft stb...
Ja és havi 5625 Ft/ho -ért tudom rendelni a FiberPower 30-at (van diák a családban)!
Szerintetek hogyan és melyik csomagot lenne érdemes rendelnem UPC-nél? Mire van lehetőségem az első hónapban?
Előre is köszönöm válaszaitokat!Ui: Legjobb tudomásom szerint csak a UPC szolgáltat nálam a T-n kivül, a 2 kerület ezen a téren egy fekete lyuk!
-
forrest85
senior tag
Igen.
-
hoby36
senior tag
Eddigi 30/3-as netem helyett rendeltem 120/10-et.Cserélik a modemet ilyenkor?
-
Stukker1987
senior tag
nálam mindenesetre tuti nem ez volt a gond!
Mind1 végülis,mert most már OK,csak érdeklődtem hátha valaki fejéből kipattan az isteni szikra...
Köszi szépen az ötleteket
-
válasz
Stukker1987 #13857 üzenetére
elvileg működik az, mert mostanság már képesek fordítani az eszközök - már amelyik, és már amikor...
van olyan, amikor például az alaplapi - főként régebbi típus esetén - nem képes (megfelelően) fordítani, viszont egy router beiktatása orvosolja a problémát! -
Stukker1987
senior tag
(narancs-fehér)-narancs-(zöld-fehér)-kék-(kék-fehér)-zöld-(barna-fehér)-barna
Már az UTP!
de ha cross lenne akkor egyáltalán nem is működött volna,vagy lehet h igen,de azt ha jól tudom konfigolásra használják -
válasz
Stukker1987 #13855 üzenetére
kábel; egyeneskötésű vs keresztkötésű
-
Stukker1987
senior tag
-
válasz
Stukker1987 #13853 üzenetére
több oka is lehet, ha nem véletlen, akkor nagyon szélsőséges esetben; kábel hiba/elkötés, vagy hálókártya fordítási hiba, amit a router kiküszöböl a fordítási működésével!
-
Stukker1987
senior tag
Ezt magyarázza meg valaki:
Fiberpower 15,mellé egy Scientific Atlanta modem
Kb heti 3-5 alkalommal ment el a net, néha fél napokra és a modem újralövése csak az esetek elhanyagolható százalékában segítettErre a modem és a gép(ek) közé most beraktam egy Tp-link wifi-s routert és láss csodát 3 hete össz 1 alkalommal volt netszakadás és azon is segített a modem újralövése
Mi a bánatért nem volt eddig is ilyen?
-
juliabrilke
veterán
Kinek nem megy már 2 napja az internete?
-
Laybee
őstag
A múltkor írtam ide, hogy sokszor megszakad a net. Kijött egy UPC szerelő és azt mondta, hogy rosszul irányba volt egy koax elosztó, emiatt határértéken táncolt a modem. Így az első nap meg vagyok vele elégedve, nem szaggat semmi ilyesmi. Akinek szaggat, az nézze meg ha van a kábelen elosztó, hátha azzal van baj.
-
Ferusz
csendes tag
Na hello megint! :-) Most kötik be otthon az Invitelesek az IPTV-t. Tudom, tudom miket írnak róla, de egy próbát megér. 1 hónapig semmi kötelezettség, kipróbáljuk. A fagyos UPC boxnál csak jobb lesz!
Aztán délután vagy holnap délután végre bemehetek a UPC ügyfélszolgálatra személyesen és szépen felmondom az egész "szolgáltatás"csomagot. Alig várom azt a kérdést: Hogy de miért akarja felmondani?
Na majd mesélek! Ja és a DIGI még mindig hasít! -
Zoli83
tag
Hali!
Lenne egy olyan problémám, ha elindítok egy letöltést (torrent), akkor kb 4 percen belül -ez változó- szétkapcsol a netem (FP30). Lehet ezt a dolgot valahogy orvosolni? -
Ferusz
csendes tag
válasz
Apollyon #13842 üzenetére
Az a baj, hogy szarnak rá magasról. Amkir meg ellenőrzés van vagy gebasz, akkor nagyon ügyelnek rá, hogy minden rendben legyen, de ezt már korábban kifejtettem.
A UPC nagyon jól elvan a viszonylagos kábeles monopol helyzetével. Tudják, hogy melyek azok a címek, ahol egyedüli szolgáltatók. Bár lassan, de biztosan ez egyre fogy! -
Apollyon
Korrektor
válasz
Manitou #13841 üzenetére
Asszem PC vagy SG fórumon a chellos/fp topikot figyelik a upc-ék.
Oda kéne beírni ezeket, meg hogy mekkora szarok, és ezt sokan gondoljuk és akkor talán moccanna valami, bár inkább nem, de több mint a semmi.Vagy NHH-hoz egy-két levél, vagy ilyesmi. Bár ők nem általában nem szabnak valami nagy büntetést...
-
Manitou
veterán
válasz
Apollyon #13833 üzenetére
Hasonló problémám van. Most iszonyat lassú a netem, sebességmérést mértem és 90kbit /s -et mért és ez egy 30/3-as net
Adatforgalmam is nem igazán sok, 40-50GB eddig ebben a hónapban. Azt már megszoktam, hogy mostanában torrentezés közben szépen elmegy a net és csak a modem áramtalanítása, gép áramtalanítása segít, de ez már tényleg a pofátlanság netovábbja
Hiába csinálok bármit most ugyanolyan fos lassu a net, lassabban jön be egy oldal mint mikor 56K modemem volt a hőskorban
Gondolom ezzel most semmit nem tudok csinálni.
-
Laybee
őstag
Én is megnéztem, Scientific-Atlanta a modemem. És ahogy látom 2008as a firmware-je. Van ennél jobb modem? Köszi
-
Apollyon
Korrektor
A torrent is max le, max fel, szal akkor bírja a terhelést, nem kevésbé mint az integrált.
Így, hogy már 2 hálókarival is próbáltam, routerrel és anélkül, torrenttel és torrent nélkül XP-vel és Win7-tel, és mégis ezek után is szakad/belassul vagyis minden kombinációban ugyanaz a probléma, már merem azt mondani hogy biztos nem nálam van a hiba.Szóval ennyi.
-
TeeJay
félisten
válasz
Chieftec #13824 üzenetére
a modem menet közben átáll másik DS/US sávra ezért van olyankor egy félperces forgalomkiesés.
ha webstar modemed van akkor meg is tudod nézni milyen sávokon vagy éppen és mikor megáll a vonal akkor láthatod mire váltott áthttp://admin
2402@192.168.100.1/_aslvl.asp
klikk rá majd acces level 2 a password meg "W2402"utána meg itt látod majd a sávokat --> http://192.168.100.1/signal.asp
-
válasz
Apollyon #13836 üzenetére
nagyon sok régi hálókártyát láttam már, ami a speedtest szerint tudja adott sebességet, de nem bírja a húzós terhelést!
persze nem garantált, hogy hardveres hiba van - lehet szolgáltatós is -, de a biztonság kedvéért zárd ki teljesen az önhibát!
ja, nekem is több, mint 5 éves motorola modem van, és a 30/3 sima ügy neki, a húzós terhelést is bírja! -
Apollyon
Korrektor
-
Apollyon
Korrektor
Mióta betoltam az ezeréves hálókártyát a gépbe és azt használom az integrált helyett azóta nem szakad a net, de egyik pillanatról a másikra olyan szinten belassul, hogy a betöltődés 5 perc/oldal. Ez csak ritkábban van, de előfordul és eléggé zavar. Hja és nem megy a torrent.
Tehát még mindig resetelnem kell a modemet és a routert is. Így ebben a formában továbbra is megbízhatatlan az egész.
A sebesség jó de még így is alacsony a színvonala a szolgáltatásnak. Ebből adódóan is megérdemelne egy jópár milliárdos büntetést a UPC! -
Laybee
őstag
Sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy 30as netem van, eddig 2megabites volt. Azzal nem volt baj, atomstabil volt. Ez a 30as naponta 3szor minimum resetel a modem. Ráadásul zavarja a tv-t (egy kábelen van). Minél nagyobb sebességgel töltök annál jobban, mintha valaki a tv mellett mobilozna. Valakinek volt ilyen és ha igen, mi a megoldás.
-
SzGee
aktív tag
nekem is állandóan szakadozott a net torrentelés közben, ilyenkor csak a modem áramtalanítás segített
így pld nem tudtam otthagyni éjjelre a gépet tölteni, mert kb éjfél fele elment a net, és utána nem is jött vissza reggelig (mert nem volt aki ki/be-kapcsolja a routert)
így aztán érzékeny búcsút vettünk egymástól a UPC-vel (kb tíz éve voltam náluk)
azóta a digi egyszer sem szakadt meg, 40/20-at tudja stabilan -
HofiZoli
senior tag
Korlátozással nincs pofátlanul magas adatforgalom sem, de ha ezt ebből nem tudtad kikövetkeztetni ezután sem fogod megérteni. Azt mondod felfelé korlátoznak:ilyen adatforgalmat csak lefelé lehetetlen generálni, ugyanis nem archiválom az internetet, tehát minő csodás véletlen, felfelé is max sebességgel (ha van megfelelő leecher) töltök. Részemről befejeztem, mert te vagy itt a nagy öreg és amit te mondasz az úgy van.
Nem célom hogy meggyőzzelek, mindössze annyi hogy amit mindenkire általánosítva páran kijelentetek égbekiáltó hülyeség-beállítási gond-rendszerhiba. (helyes válasz előfizetőkként kiválasztható)
-
g@bo
nagyúr
válasz
HofiZoli #13825 üzenetére
korlátozás alatt nem a pofátlanul magas adatforgalmat értjük, amire még büszke is vagy, hanem a torrentezés alatti szakadásokat, és, hidd ell k..rvasok ember sziv miatta, x torrentoldal fórumát is bemásolhatom ahol ezrével panaszkodnak, és keresnek/tek megfelelő klienst.
konklúzió, mindenki hüje, de te okos vagy.
örvendetes, hogy neked minden oké, örülj, de ha nincs érdemi, mások által használható infód, inkább ne irj.
-
Ronnie12
tag
Sziasztok!
A netem (upc 60/6) igencsak belassult. Hónapokon keresztül tökéletesen működött minden, mígnem a böngészés iszonyú lassúvá vált. Eddig maximális torrent sebesség mellett is viszonylag jól lehet netezni, most viszont szolidan futó torrent mellett is szakadozik az oldalbetöltés és többször F5 kell, hogy megjelenjenek teljesen az oldalak. A vírusellenőrzés most fut és mindjárt végez, de eddig nem talált fertőzést. Routert is használok (Edimax), de eddig nem volt vele gond. Esetleg találkozott valaki hasonló problémával UPC-s nettel? Megoldási javaslatok?
Előre is köszi,
Ronnie -
Chieftec
őstag
Csaoo
Nekem az most a gondom, hogy ha elkezdek torrentezni olyan mintha megszakadna a net. Ezt eljátsza 1-2 óránként, de tök érdekes, mert a modem nem fagy ki, csak net nincs. Aztán modem reset és megy minden tovább. Először azt hittem modemmel van valami, szóltam, hoztak egy újat. A jelenség ugyanaz. De már az is megfordul a fejembe h upc ezt direkt csinálja. Gondolják ne torrentezz már annyit köcsög.
-
Ferusz
csendes tag
No problemo! :-) A szomorú igazából az egészben és talán ez bosszant a legjobban, hogy a 21. században ilyen a szolgáltatás minősége. Persze valahol fasza, de szerintem ha már embert küldtünk a Holdra (kérem, az összeesküvés elméleteket kedvelőket erre ne reagáljanak! :-) ), akkor egy szar net szolgáltatást miért nem lehet megcsinálni úgy, hogy a szerencsétlen lusernek ne kelljen naponta 3-szor újra indítani a modemet...nem értem!
-
forrest85
senior tag
Szerintem azért mert ilyeneket írni, mert ivott.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
HofiZoli #13817 üzenetére
Na nehogy már kioktassál, 5 éve vagyok előfizető azért már talán kitapasztaltam mi hol merre
Azért király, amikor jönnek ide az újoncok és osztják az észt, nem te vagy az első.
Ha meg annyira jártas vagy, írd le amit akarsz, mert ha nem akkor is csak az van, hogy nem tudsz semmit csak mellébeszélsz -
Apollyon
Korrektor
válasz
HofiZoli #13814 üzenetére
Hát, okostojás, gyere ide, és meglátod hogy egy bizonyos időintervallumban itt kb 10KB a feltöltés ha p2p-ről van szó.
Lehet nálad nincs korlát, de itt néha akkora van hogy az égig ér. Területenként változik, van amikor itt sincs, szinte olvad a modem, de van amikor szinte használhatatlan a p2p. -
g@bo
nagyúr
-
roPHka
senior tag
Felhívtam a T ügyfélszolgálatot, de sajnos az adott címmel kapcsolatban azt mondta a vonal túlsó végén ülő hölgyemény, hogy nincs lehetőség, nemhogy Optinet, de még Kábelnet és ADSL kiépítésére sem, de ez csak egy előzetes minőségteszt vagy micsoda volt. Azt tanácsolta hívjam fel a műszakis kollégákat, ők többet tudnak mondani. De amúgy nem értem... egy nyamvadt adsl netet sem tudok beköttetni?! Ha így van akkor valóban marad a UPC.
-
g@bo
nagyúr
válasz
roPHka #13801 üzenetére
7. kerületben az optinet elérhető, de nem ad utcai bontást.
amúgy nekem is tele a tököm az upc vel, 13 ropit pengetek azért a csomagért, ami digis területen 5k... persze, az akciós árakat nem hajlandó megadni, felmondom a francba, visszalépek adsl re / 5 mbit, 4490 ft/ és talán, 1 év múlva vissza, mert mindenhol kasza, ahol régi ügyfél vagy. idióták.
-
HofiZoli
senior tag
válasz
Ferusz #13802 üzenetére
Nem tudom mennyire voltak veled lekezelőek, de némi viccet is kiérthettél volna a mondandómból
Éppen volt egy kis gondom az internetkapcsolattal, konkrétan naponta párszor megszakadt. Tegnap bejelentettem, ma kijött a szerelő, aki még útközben hívott, hogy ha nekem megfelel 3-4 perc múlva itt van. Mondtam természetesen megfelel hisz azért vagyok itthon. Megköszönte letette, és annyi idő múlva itt is volt. A melót elvégezte, (a modem elé kellett egy jelcsillapító) majd mégegyszer megköszönte hogy jöhetett, pakolt és kézfogással váltunk el. 6 éve vagyok upc előfizető, ma kellett először szerelő-ami hiba eddig volt az mind központi, és ott javították- korrektül, udvariasan és gyorsan jártak el. -
válasz
Ferusz #13805 üzenetére
egyáltalán nem kritizáltam a te hangnemedet - hiszen nem is tudom, hogy miként beszéltél a szolgáltató illetékeseivel -, csak leírtam, hogy szokszor számít a megfelelő hangnem! a megfelelő hangnem nem kifejezetten jelent kuncsorgást, de szerintem úrnak sem kell/szabad lenni, az arany középút a kiindulópont, és ahhoz viszonyítva csak a szükséges mértékig érdemes/kell néha eltérni! tapasztalatból mondom; sajnos sokan gondolják akkor is úgy, hogy mindig az előfizetőnek van igaza, ha adott esetben egyáltalán nem az előfizető mondja frankót...
elég sokan panaszkodnak, de legalább annyian nem írják le, ha jó egy szolgáltatás, sőt; sokan csak akkor ugranak neki a keresőnek, ha probléma van, hogy megoldást találjanak...stb, és ha találnak megfelelő fórumot, akkor leírják a problémát! fordítva ez sajnos nem annyira igaz, nem sokan keresgetnek fórumokat csak azért, hogy leírják a pozitív tapasztalatokat! olyat sem írtam, hogy csak veled van gond, természetresen másoknál is van/lehet probléma - más kérdés, hogy valós szolgáltatós hiba, vagy csak felhasználói hiba; hardveres vagy szoftveres eredetű, hibás hardver, vagy egyszerűen csak húzós torrent öli a netet...stb!
persze én részint elfogult vagyok, hiszen több éve elégedett upc ügyfél vagyok, ellenben vannak területek, ahol tudomásom szerint is elég gyakran problémás a upc szolgáltatása, ha ott kellene laknom, akkor vélhetően szitkozódnék, és lehetőség szerint biztosan más szolgáltató után néztem volna!
viszont elég sokszor megfordulok digi netes előfizetőknél is - például router beüzemelése, hálózat kiépítése miatt -, és bátran mondhatom, hogy a digi sem tökéletes, náluk is vannak olyan előfizetői végpontok, ahol egyértelműen a szolgáltató hibájából adódóan nem tökéletes a net, és egyenlőre nem tudnak/akarnak tenni ellene!
mint korábban is írtam; tökéletes szolgáltató sajnos nincs, és félek nem is lesz még egy ideig... -
Ferusz
csendes tag
Kedves kali nem gondolom, hogy korrekt az én hangnememet kritizálni a hozáállással kapcsolatban! Hidd el marha türelmes voltam, április óta probáltam megoldani a helyzetet, főleg, mivel nem nagyon van normális alternatíva a UPC helyett.
De még ha velem is van a probléma, akkor is egy normális világban MINDIG az ügyfélnek kellene az úrnak lennie és nem az ügyfélnek kuncsorogni stb. Tudnék erről mesélni, hogy más országokban ez hogyan megy, de sajnos nálunk még mindig nem jutott el odáig a dolog, hogy igenis a szolgáltatók vannak az ügyfélért és nem fordítva. Szerintem!
A másik dolgo, hogy ahogy olvasom a hozzászólásokat, elég sokan panaszkodnak a UPCre és érdekes módon hasonló gondokkal...akkor már csak nem velem van a gond!?
Mindegy, nem akarok én vitát generálni és csak azért jelentkezem be naponta digis státusszal, hogy aki szintén váltani szeretne, az tudjon mérlegelni.A WLAN-ról: még kísérleti fázisban van, a honlon érdekes, hogy nincsen, nekem az ügyfélszolgálaton adtak egy prosit róla. Mint már írtam Veszprémben, Győrött, Debrecenben, Nyíregyházán, Székesfehérváron elérhető jelenleg. Havi 2000 Ft a 8 Mbit.
peace
-
forrest85
senior tag
Azt tudjuk, hogy DIGI WLAN netje van. De szívesen olvasnék a DIGI honlapján is erről a WLAN szolgáltatásról. Nem írnak róla semmit, csak a kábel szolgáltatásról és az is hiányos. Igaz nem a témába vág. Elnézést kérek!
-
válasz
Ferusz #13802 üzenetére
szerencsére nem mindenütt ilyen, és normálisan is tudnak hozzáállni a problémás dolgokhoz - főként, ha megtalálja velük az ember a megfelelő hangnemet...
a másik szolgáltató témájában írd le, hogy immár mennyire elégedett vagy, ellenben ott is találsz majd panaszkodó embereket, akik meg azon szolgáltató által nyújtott nettel nincsenek megelégedve - sajnos ilyen dolog ez, senki és semmi sem tökéletes... -
Ferusz
csendes tag
válasz
HofiZoli #13795 üzenetére
Kedves HofiZoli! Nem vagyok digibeteg, és tudom, hogy melyik gyorsabb, csak a tapasztalatomat írtam le. És nem azt mondtam, hogy gyorsabb a digi, csak azt, hogy gyorsabban tölti be az oldalakat, mint a UPC-nél. Miért? Nem tudom. Ez a tapasztalat. De talán az se mindegy, hogy jelenleg 7-10-es a pingem, míg a UPC-nél a valaha mért legjobb 17 volt, de inkább 20-28 körül mozgott.
Egyébként ha annyit szívtál volna UPC-vel, mint én, meg veled i olyan lekezelőek lettek volna, akkor nem írnál ilyeneket! -
roPHka
senior tag
válasz
Apollyon #13799 üzenetére
Alternatívaként a T-Home kábelnet vagy optinet lenne, ha megoldható
. Optinet VII. kerületben elérhető, de nem tudom melyik részén, úgyhogy holnap ezt le kell infóznom.
Nézegettem a Fibernetet meg pár egyéb szolgáltatót, de többnyire csak ADSL szolgáltatást nyújtanakui.: utánanézve természetesen a Fibernet sem játszik a kerületben.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ !! 16.2" MacBook Pro M4 MAX - 16C CPU / 40C GPU / 48 GB RAM / 1 TB / 1 ÉV APPLE GARANCIA
- Félkonfig napi használatból! Leírást, olvasd!
- 150 ezerre ár alatt !új 0km-es garanciás Dell G15 gamer laptop rtx 4060 i7 13650hx
- BOMBA ÁR!! MacBook Pro Retina 16" M4 Pro 14CPU / 20GPU / 24GB / 512 SSD / Magyar - ÚJ!!
- UTOLSÓ darab - 2024 MacBook Pro Retina 14" M4 PRO - 12C / 16C / 24 GB RAM / 512 SSD / BONTATLAN
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest