Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Véreshurka
senior tag
válasz
MrSealRD
üzenetére
Boccs, de csak lelkes kezdő amatőrként kontárkodtam a programban, így ehhez nem igazán tudok hozzászólni. Értsd: remekül tudtam követni egy leírást
Alapvetően a tűzfalam logjait szeretném Grafana-n keresztül megjeleníteni [link1] [link2], így kötöttem ki a Graylog-nál és a CentOS-nél, de sajnos még csak odáig jutottam, hogy a Graylog-ba bejönnek a nyers logok, de egyelőre nem tudom szétválogatni őket.A válaszokat pedig köszönöm mindenkinek! Még disztró keresésben vagyok, azért is érdeklődtem a CentOS után, mert keresések közben láttam, hogy ehhez is rengeteg jó leírás tartozik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Alapvetően a tűzfalam logjait szeretném Grafana-n keresztül megjeleníteni