Hirdetés
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Yettel topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
- 

nekem 1 mhz-es fsb-t enged a lap...így szépen lassan tudom engedni... 
 tehát 0-x mhzig annyit írok be amennyit akarok....persze extrem értékeket nem fogad el gondolom...
 Én egy 115 mhz-el kezdetem...aztán 2-3mhz-enként léptettttem feljebb 3.0 ghz-nél még nem kellett feszt emelni...efelett már fel kellett tenni majd 1 tized voltot...és 3.1-nél kifogyott a szusz...
 Hiába szvsz fizikai korlát lehet...mert akárhogy emelem a feszt csak instabil lesz a rendszer...és csak 1.625 volton működik remekül....
 Egyszer régen méregettem valami mbm5-ös progival, ám a gázos vapochill micro-nak nem okoz gondot alacsony hőfokon tartani a procit, még ha presc. cerka lenne benne, akkor sem.
 Ráadásul a vga hűtőm passzív, így az ott termelt meleget a cpu hűtő szívja le, és fújja át magán, be a tápba onnan, meg hátra a szabadba...
 Tehát a proc. hőfok, az így nem mérhető....ha tippelnem kellene akkor kb 43-52 fok körül van ezekkel a környezeti változókkal.
 A te lapodban milyen fsb értékek vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest