Új hozzászólás Aktív témák
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #111 üzenetére
Az is elég, ha stabil minek tovább piszkálni,még mindig jobb mint az enyém. Én tutod közel 3.2G-n voltam,de vissza kellett vennem 3G-re. Az a pláne a teszteket rendesen futtattam semmi bajt nem talált. Pár nap után, csak ugy magátol gondolt eggyet és véletlen szerüen mindig újra indult. Most vissza raktam 3G-re és semmi ilyet nem csinál. Valoszinüleg a fesszel volt problémája,meg kéne tápot is cserélnem ,mert úgy emlékeztem 350-es van és kiderült hogy csak 300-as az pedig elég gyenge.Szerinted is ez lehet a probléma?Az a baj a fesszel nem merek játszani mert nem lehet finoman állitgatni. Ideje lenne lecserélnem az alplapot.
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #107 üzenetére
Hali! Hogy állsz a tuningal? Sikerült a 4G-vagy már túl is jutottál rajta. Gondolom akkora éredményt nem akarsz kihozni belöle mint azon a külföldi oldalon, ha nem csal az emlékezetem közel 6G.Meg persze az a kérdés hogy mennyi ideig bírja így. Egyébként mi a véleményed az új prociról,érdemes volt lecserélni? Mármint azon kívül hogy jobban lehet húzni. Mennyire érzékelhető a különbség?
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #99 üzenetére
Hali! Az én lapomba az fsb-t 110-250 között lehet álítgatni. 110 alatti értéket valamiért nem akarja elfogadni. 250 fölött még nem próbáltam.Én most 120 fsb-n vagok, cpu fesz emelés nélkül. Még nem tudom mennyire stabil, mert nem volt időm tesztelni,de az alapvető dolgakat hibátlanul elvégzi.Te hogy tudtál 1 tized voltot emelni? Nálam csak % -os kiosztás van.Tudom emelni 105%-110%-115% . Így vagy több jön ki 1-tizednél v keveseb.Így hát nem emeltem. De még így is jó mer a 2.7-es proci 3.1-3.2G között megy . Bár te is ennyin vagy a 2.5-sel ha jól emlékszem.
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #97 üzenetére
Szia! Kösz a tanácsot! Az fsb azt már eddig is emeltem 115 ig mentem vele, csak feszt nem mertem emelni. Neked miota megy igy? Neked is az első fsb emelésed 111 től indul? Nekem ez az első emelésem amit enged a gép.Igy fsb 115 ön is már 3gfölött vagyok a proci hőfoka 55 fokos.Neked meddig megy fel 100% os terhelés mellett? Azért szép apránként kiprobálom amit írtál. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5700X processzor eladó /Garanciás/
- Ryzen 9 7900X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 9 7900 /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 5700X3D /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest