- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #111 üzenetére
Az is elég, ha stabil minek tovább piszkálni,még mindig jobb mint az enyém. Én tutod közel 3.2G-n voltam,de vissza kellett vennem 3G-re. Az a pláne a teszteket rendesen futtattam semmi bajt nem talált. Pár nap után, csak ugy magátol gondolt eggyet és véletlen szerüen mindig újra indult. Most vissza raktam 3G-re és semmi ilyet nem csinál. Valoszinüleg a fesszel volt problémája,meg kéne tápot is cserélnem ,mert úgy emlékeztem 350-es van és kiderült hogy csak 300-as az pedig elég gyenge.Szerinted is ez lehet a probléma?Az a baj a fesszel nem merek játszani mert nem lehet finoman állitgatni. Ideje lenne lecserélnem az alplapot.
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #107 üzenetére
Hali! Hogy állsz a tuningal? Sikerült a 4G-vagy már túl is jutottál rajta. Gondolom akkora éredményt nem akarsz kihozni belöle mint azon a külföldi oldalon, ha nem csal az emlékezetem közel 6G.Meg persze az a kérdés hogy mennyi ideig bírja így. Egyébként mi a véleményed az új prociról,érdemes volt lecserélni? Mármint azon kívül hogy jobban lehet húzni. Mennyire érzékelhető a különbség?
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #99 üzenetére
Hali! Az én lapomba az fsb-t 110-250 között lehet álítgatni. 110 alatti értéket valamiért nem akarja elfogadni. 250 fölött még nem próbáltam.Én most 120 fsb-n vagok, cpu fesz emelés nélkül. Még nem tudom mennyire stabil, mert nem volt időm tesztelni,de az alapvető dolgakat hibátlanul elvégzi.Te hogy tudtál 1 tized voltot emelni? Nálam csak % -os kiosztás van.Tudom emelni 105%-110%-115% . Így vagy több jön ki 1-tizednél v keveseb.Így hát nem emeltem. De még így is jó mer a 2.7-es proci 3.1-3.2G között megy . Bár te is ennyin vagy a 2.5-sel ha jól emlékszem.
-
kerki
csendes tag
válasz
moongoose #97 üzenetére
Szia! Kösz a tanácsot! Az fsb azt már eddig is emeltem 115 ig mentem vele, csak feszt nem mertem emelni. Neked miota megy igy? Neked is az első fsb emelésed 111 től indul? Nekem ez az első emelésem amit enged a gép.Igy fsb 115 ön is már 3gfölött vagyok a proci hőfoka 55 fokos.Neked meddig megy fel 100% os terhelés mellett? Azért szép apránként kiprobálom amit írtál. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Nők, nőügyek (18+)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Szólánc.
- iPhone topik
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 64GB DDR5 500GB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Seasonic 750W
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest