Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vidroczky

csendes tag

Sziasztok!

Szerintem szerénytelenség nélkül a téma legérdekesebb cikkével van szerencsém gazdagítani ezt a topikot, de olyan jópofa, hogy szerintem felteszem máshová is, sőt, Ti is nyugodtan terjeszthetitek.

A lényeg.

Kaptam ajándékba egy rendes rendszergazdától egy asrock M266A alaplapot, nem nagy szám, tudom, de....

Volt nekem egy Celeron D 2400mhz/533/256 procim a pontos neve SL87J.

egy illusztráció, nem az enyém de pont ilyen

beletettem ebbe a kis lapba a procit, amiről azt hallottam, hogy melegszik mint állat, erre a következőket tapasztaltam.

6000MHZ@2500/400/1024!!!!!

Gondoltam biztos csak tévedés, ezért megnéztem mit mond rá a Windows, és egy régebbi benchmarkot is lefuttattam, sőt egy Eversttel is megvizsgáltam, végül a CPU-Z programot is ráeresztettem. Az eredmény ugyanaz, MINDEN PROGRAM 6000MHZ-es HT-s 1024 L2cash -el rendelkező processzornak látta, és a tesztek alatt látható, hogy külön érzékeli is pl. az Everest a két logikai processzort!!
    A részletesebb analizálás azt mutatja, hogy 14 és 60 közötti szorzót állapítanak meg a programok, kétségem nincs afelől, hogy még a harmincat sem tudná, de 25-ös szorzón STABILAN megy. A fiam hajtja a gépet, eddig a Champions League vagy valami hasonló, és eddig 3 karakterrel 9fps volt az átlag, most ua a vga, csak a lap és a proc változott, és 5karakterrel 20/30fps a jellemző.

íme e kép, ez NEM FAKE!!!!!!

Várok ötleteket a rejtély megoldására, komolyan mondom ez nem majomkodás, az van amit láttok, és amit elmondtam.

remélem jót nevettetek, de aztán munkára az agytekervényeket!!! :Y :C :DD és nyugodtan toljátok fel olyan helyekre, ahol szakértők is vannak, kíváncsi vagyok a véleményükre. Főleg ha okosak!

Új hozzászólás Aktív témák