Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi123
senior tag
válasz
BlueAthlon
üzenetére
Azért ''MHz-hajhászást'' tekintve durvák ezek a Cedar Mill ceruzák!

-
gabi123
senior tag
''Max CPUID value limit: disabled
Hát a CPUID az a proci azonosítására szolgáló kód féleség, de hogy ez a menü mit jelent fogalmam nincsen.''
Szerintem vmi olyasmi hogy a kódnak megfelelő értéktől eltérő dolgot nem enged, bár ezzel én se mondtam sokkal többet!
''Execute disable function:disabled
Halvány fogalmam sincsen''
Másnéven XD Bit. Hardveresen akadályozza meg egyes kártékony kódok lefutását. -
gabi123
senior tag
Hali! Most vettem egy vadi új 2.93 GHz-s LGA775-ös Cerkát.
G1-es steppingről tud vki infót adni? -
gabi123
senior tag
válasz
TexT-BoY
üzenetére
Ahogy olvasgattam a topicot neked sikerült elsőként a 4 GHz elérése.
Nekem egy D0 steppinges 2.4-es darab van, 3.75-öt viszi eddig ~1.46 V környékén.
Hűtőm: CM Aero 4 (full réz, fullon megy) + 4db 8 cm rendszerhűtő, szal hűtés van, így win alatt netezgetés közben 46 fok körül izzik.
A kérdésem h valóban lehet 1.5-1.525 V környékén is próbálkozni, mert a hőfok elég tűrhető?!
Szal h nem vakmerőség-e ilyen szinten kísérteni az ördögöt?

Persze a többi Kollégának is szól a kérdés!
[Szerkesztve] -
gabi123
senior tag
válasz
poordszoni
üzenetére
Igen, mert a ''Prescott ready'' minden Prescott magos procira vonatkozik, és mint tudod, a Celeron D-is az!

-
gabi123
senior tag
Hi Srácok, jelenleg itt tart a buli:
A CPU-z kicsit csalóka, mert a printscreen pillanatában épp (szerinte) leesett a feszt, a BIOS-ban valójában 1,475 V-ra van állítva! Mint látható, a proci D0 stepping, ha jól tudom ilyennel már értek el 4 GHz-t!?
Örülnék neki, h ez is bírná, de nemtom merjem-e feljebbtornászni a fesztet esetleg 1,5 V-ra!? Így, ezen az órajelen (3833 MHz és 1.475 V) windows alatt, (épp ezt a hsz-t gépelgetve
) a CoreCenter szerint 49 fokos a procc! Hűtő: Cooler Master AERO 4 (full réz) + 4 db 8 cm-es rendszerhűtő a házban!
Kérdés: merjek-e még próbálkozni?
U.i: Ja igen, azt még elfelejtettem mondani, h számomra külön öröm, h még 850 MHz-es FSB felett is megy a PAT a 865PE chipsettel, RAM-ok 426 MHZ-en, 2-2-2-5-ben, Dualban
[Szerkesztve] -
gabi123
senior tag
Srácok! Van itt vkinek olyan Celeron D, ami 3.8 vagy a fölött megy?
-
gabi123
senior tag
Érdekel, de fontos lenne, mennyi a vége! (persze nem azt akarom, hogy nézd meg bírja-e a
2 V-ot
)
pl. a 2.66-osok gyakran mennek 3.6 körül!
Nekem a minnél nagyobb FSB a fontos, mert 500-as ramjaim vannak és ki szeretném használni őket!
Meg tudod nézni akkor, hogy mit bír egy kis + feszttel? -
gabi123
senior tag
Jut eszembe, nem akarok ezért topicot nyitni, csak bekérdeznék itt, hogy nincs-e valakinek eladó Celeron D esetleg?
-
gabi123
senior tag
Jó sok választ kaptam!

És a 2.8-asoknál? -
gabi123
senior tag
2.4 GHz-s darabnál mik az átlag tuning tapasztalok?
-
gabi123
senior tag
Sztetek cseréljem el az 1.6A@2.4 GHz 512k northwood P4-emet egy vadi új, dobozos, bontatlan 2.4 GHz-s Celeron D-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Ez 3Dmark 2003 pontszám!
)