Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
littlerock
üzenetére
Hát AMD-nél is létezik az asszinkron hajtás, csak ugye ott inkább szinron /így sok esetben alacsonyabb ram órajel/ viszont sokkal szigorúbb időzítések...
Ez a 3:4 arány azért jobb az 1:1-nél, mert így 266-on megy a ramod, 1:1-ben viszont csak 200MHz-en menne. /bár megkellene nézni valami progival, hogy tényleg ezt az osztót használja-e, mert én csak az általad leírt számokból következtettem erre/ --> ebből az következik, hogy hiába veszel 667-es ramot, a proci miatt /pontosabban az FSB miatt/ azis csak 266MHz-en fog menni. Illetve a biosban kellene még szétnézni, hogy nincs-e más lehetőség az FSB:DRAM arányra /mármint olyan szempontból, hogy hátha lehet másabb osztót is beállítani, amivel magasabb lesz a ram órajele/
Hát, hogy ebbe a lapba milyen procik rakhatóak, fogalmam nincsen. Nemigazán értek a notikhoz. Utána kellene nézni valami termékleírásba, hogy milyen procikat támogat; illetve a noti gyárójának honlapján, hogy ezzel az alaplappal adott-e ki pl.: valamilyen p4 procival laptopot.
Az uccsó kérdésedre szintén nem tudok megfelelő választ adni, mert nemértek a noti alaplapokhoz. /miközben irogattam kicsit keresgéltem ''google'' aztán találtam egy ilyen notit, mint a tied egy pentium m 1.7-es procival, tehát elvileg ilyen rakható bele, de nézzél szét a leírásában/gyártónál/
Asztali lapok esetében, chipset függő a dolog: Van ami csak 100, 133, 200 stb.. FSB-ig támogatja a procikat /tehát megesik, hogy nem minden lap fogad minden procit/ Sőt, ha ez még nem lenne elég, bizony a processzormagok tipusa sem mindegy /pl a prescott magot nem mindegyik alaplapi chipset támogatja/
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- Kedvenc zene a mai napra
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mini-ITX
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest