Új hozzászólás Aktív témák

• mycso

veterán

válasz Pistee #2074 üzenetére

1. Kérdésem: Nem gáz egy kicsit az 50-60 közötti hőmérséklet sima win-használatkor ( Üresen megy a gép)?
    Mivel így alapjáratban is elég magas a procid hőfoka, én a tuningal a helyedben nem is próbálkoznék.
    Esetleg pasztázd újra a hűtőt, és nézd meg, hogy rajta van-e rendesen.

2: Egy emberséges űberstabil tuningbeállítást (BIOS) tudnátok leírni nekem?
    Egyébként FSB emelés, majd ha kevés a fesz, akkor vcore fesz emelés/minimális/, AGP/PCI freki fixre állítása esetleg ram visszaosztás, de ezeket majd akkor, ha normális hőfoka lesz a procidnak /kb.:alaphelyzetben max 40 fok./

Ja: ha 2 memóriamodul van benn, akkor csak 333-mal mennek!
    Ezt megis válaszoltad: A memó: Az alaplap kézikönyvében ez van írva:
    1ddr dimm slot supports: pc3200 (ddr400), max 1gb,
    2ddr dimm slot supports: pc2700 (ddr333)/pc2100 (ddr266), max 2gb

Tehát ha 1GB-nél több ramot raksz bele, azt már csak 333-asnak fogja venni!!!

A bios frissítés után át-tudtam állítani 400MHz-re, de nem meretem így hagyni, félek egy ''szakértői vélemény''nélküli használattól!
    Bár ezt teljesen nem értem, mert szerintem ilyen alacsony FSB/133/ mellett nem tudsz 2:3-as szorzót választani.
    De ha te mégis tudod 400-on hajtani a ramokat, akkor tedd azt --> a ramjaid mivel 400-asok, muszáj bírniuk a lapnak pedig ennyi tuningot elkell viselnie.

Ha a 2 memóriamodul paraméterei nem egyformák, akkor arra hogyan tudok rájönni?
    Részben erre is rájöttél már, mert te írtad: 1:1Gb400 DDR Kingmax 3200, 2: 256Mb400 Noname 3200
    De az Everest vagy CPU-z nevű progikkal megnézheted pontosabban is a ramjaidat.

Új hozzászólás Aktív témák