- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@cEE***
csendes tag
de van f1 már nyomtam továbbot az új procival és winben minden ok, de azért nem árt ha újratelepítem mert nekem azt mondták hogy az xp hardverfüggő. Na szóval az volt a probléma a biossal hogy ha bementem akkor ha menteni akarom a változásokat nem reagált. semmire még vissza se lehetett vonni a mentés parancsot, kinvolt az ablak hogy menteni akarom e az adatokat és onnantól kész, nem reagál a bios. de aztán egy winflash programot letöltöttem a DFI.com-ról és a legújabb bios frissítést. nyomtam a winflashben egy update bios-t és rátallóztam a legújabb frissítésre. Végzett vele jöhetett a gép restart és bementem a bios-ba az új procival és már tudtam menteni. (próbáltam régebbi frissítéseket is) pl aminél az volt hogy: Description: To enhance the support for Celeron D CPU at FSB533 with 0.09-Micro technology.
de ezekkel sem működött azt gondoltam talán a legfrissebb(Description: Updated CPU-ID of Celeron D CPU on ''D0'' and ''E0'' stepping.) segít. (azért gondoltam mert nekem ez még sok hogy D0 meg E0 na meg angolul amit nem nagyon kenek
és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Hálózati / IP kamera
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 7
- Bestbuy játékok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte Aorus 16X QHD 165Hz G-Sync i9-14900HX 24mag 16GB 1TB Nvidia RTX4070 8GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival