- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Apple Watch
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Milyen okostelefont vegyek?
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
L@cEE***
csendes tag
de van f1 már nyomtam továbbot az új procival és winben minden ok, de azért nem árt ha újratelepítem mert nekem azt mondták hogy az xp hardverfüggő. Na szóval az volt a probléma a biossal hogy ha bementem akkor ha menteni akarom a változásokat nem reagált. semmire még vissza se lehetett vonni a mentés parancsot, kinvolt az ablak hogy menteni akarom e az adatokat és onnantól kész, nem reagál a bios. de aztán egy winflash programot letöltöttem a DFI.com-ról és a legújabb bios frissítést. nyomtam a winflashben egy update bios-t és rátallóztam a legújabb frissítésre. Végzett vele jöhetett a gép restart és bementem a bios-ba az új procival és már tudtam menteni. (próbáltam régebbi frissítéseket is) pl aminél az volt hogy: Description: To enhance the support for Celeron D CPU at FSB533 with 0.09-Micro technology.
de ezekkel sem működött azt gondoltam talán a legfrissebb(Description: Updated CPU-ID of Celeron D CPU on ''D0'' and ''E0'' stepping.) segít. (azért gondoltam mert nekem ez még sok hogy D0 meg E0 na meg angolul amit nem nagyon kenek
és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival

Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Automata kávégépek
- Építő/felújító topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Milyen routert?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Revolut
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- iPhone 17 Pro 256 GB Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

és ezzel már tökéletesen működik a gép, már olyan dolgakat is kiír hogy pl: nincs bedugva egy kábel
. szóval happy mert működik a bios úgy mint a régi procival