- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuzda
aktív tag
válasz
orass9028 #11918 üzenetére
Mike nagyon szépen összefoglalta neked. Első dolgot tényleg az legyen, hogy a Harpy-t felhúzod 200-ra majd evo-zod. Erre rakjál félre 20k shardot (vagy reménykedj, hogy addig esik még egy).
PD-hez annyit fűznék, hogy mindenképp 5/8-as berserket rakj rá, mert azt tudod később húzni. Igen, ez nagyon ritka talent, sajnos nekem is csak 4/8 van rajta.
A might növelésre én kétélű kardként tekintek, mert a pozitív tulajdonságai mellett ott van, hogy nehezebb ellenfeleket kapsz mikor más játékosokat támadsz. Én is mesterségesen növeltem, de mióta 120k might vagyok leálltam vele és inkább csökkentem, hogy a 120-125k között maradjak. Guild War miatt tartom magam itt. Viszont a kékek húzásával nagyon nem értek egyet. Ahogy írtad elég az a 6 zöld, 6 kék. Csak lilát húzz. Úgyis kapod azokat szépen lassan.Melyik 5 hőst?
Én két taktikát tudnék kigondolni neked RAID-re.
1. PD + Cupid gyorsít, közben Aries + HQ + TG lövi a bázist. Ezzel az a gond, hogy általában 4 sarkos vagy HBM bázisokra 4 hőst jó lerakni, hogy időben végezzen mindegyik a saját kis épületeivel. Ha a TG-t vagy a HQ-t kivesszük akkor
2. PD + Cupid ugyan úgy, Aries + (HQ vagy TG) lövi a bázist és ha le tudod úgy rakni a vladot, hogy akkor érjen az ellenség hőseihez amikor azokon az Aries skillje van akkor a vlad szépen kinyírja a hősöket.
3. Vagy maradj a sajátodnál, mindenkinek a saját stílusa jön be a legjobbanTöbbi szerintem bőven jó, viszont a hőseidre a lakatot szerintem rakd rá. Nehogy véletlenül kitörölj egyet.
-
Mike
veterán
válasz
orass9028 #11918 üzenetére
Na nézzük. Első körben szerezz 550 lángot, hogy fel tudd upgradelni a hősiedet 180+-ra, utáne ha van türelmed húzd fel 200-ig, mert ha akkor evolve-zed, utána kapasz olyan 260 db könyvet, ami majd a HB-hez kell, mert ugye egy 180-as upgrade 400k
TG és Ari talentje is telejesen jó, csak legyen magasabb, ha úgy adódik.
PD-nek mindenképpen adj 4/8-as berserket (van egy leirás melyik berserk mit gyorsít, az a lényeg, hogy nem minden berserk gyorsít, csak fix ms-ek vannak, pl. 1000, 800 ms, közötte nincs fokozat, vagyis egy 3/8-as berserk semmit nem gyorsít egy 1000-es PD-n. A berserk PD-re nagyon kell, látványosan többet ütsz pl. Boss-okon vele. I-es szintű BOSS-hoz kell a CHAMP, hogy meglegyen a perma (stun) vagyis a boss nem tud csinálni semmit azalatt a 3 perc alatt vagy amig levered róla a 120 milliót.
Ahogy látom Harpyn egy XP duplázó van, őt húzd fel 200-ig először, a könyvekből meg juthat a többiekenek is.
CUPID-on maradhat a talent, de akkor crestbe rakjál rá revit (ami ari talentje), hogy minél előbb ellője a képességét.
A mightod is elég alacsony, azt is növeld, akár mesterségesen is, a legend hősök közül a ninja, a kékek közül az assasin csaj adja a legtöbb pontot (a vehetők közül, a sebesség számít)
Igazából amit nagyon akarj még magadnak az egy skull és egy Miki vagy a kalóz, de inkább utóbbit.(#11919) Talgorius
Etesd, főleg az 1-es druidákat
sajnos pár legend hőst fel kell nyomni 100-120-ra, hogy normális mightod legyen, illetve vedd meg minidg a hős helyet adó kártyát addig amíg 70 helyed nem lesz (250-ért)
Ja és minidg a lassabb hősökkel kezdd, bár lvl1-es hősök nem adnak a mighthoz semmit
A mightot még úgy is növelheted ha felnyomod a cresteknél a szintet -
Mike
veterán
válasz
orass9028 #11907 üzenetére
nyomj egy print screent a hőseidről, mert elég nehezen olvasható
az biztos, hogy cupid és pd legtöbb helyre jó párosítás. én nem dobnám ki arit sem a silence maitt, ha már vladra rátoltad a csomó fame-t ő is kell, de ez eddig csak 3(#11911) Talgorius
az a banyás? örülj neki -
Makra01
csendes tag
válasz
orass9028 #10283 üzenetére
Én is mindenképp a crest sorokat ajánlom, vannak számomra gagyik azokat mindig forge-olom. Persze nem olcsó, de eshet phisield, LD, revive, wargod, berserk stb. Így lett meg a wargod 3as sorom, bulwark 3as lassan de azt nem nagyon akar adni most, van olyan revit ami már 3as szintű viszont a 3.at alig adja abbol 1db 1es van csak
de a többi is megvan már 2es. Régen nem tudtam h a phisi shield milyen jó és azt is forge-oltam XDD már az is meglenne legalább 1es sor XD. szal a gagyikat amiket tudod h tuti nem használsz vagy add el kristályért az elején v pedig forge, megéri sztem nagyon most a tenacity 4es sorra álltam rá az 1es megvan már csak a másik 3 kell.
Más:
Mire összejött a 200k HB 184 lett a PD
és még gyűjtöttem a könyveket amik jöttek a quest-ből.
159,5ig feltornáztam és pár HBMel meglett a 160 most pedig ismét gyűjtögetés HB-t addig fejlesztem vladot és még gyűjtöm a shardot is(hozzá már kelleni fog) bár őt már tovább húzom 185nél közbe még a skullt is 10*ra tolom szal még kell kb 800k HB (uristen igy belegondolva nagyon sok....) addig Vlad is szépen felmegy. Persze csak 180ig kapnak könyveket utana csak HBM. -
e=mc²
őstag
válasz
orass9028 #10283 üzenetére
Ahhoz, hogy megkapd a crest bonuszt, akkor mind a negy ugyanolyan tipusu legyen (a szint is szamit persze).
Ha nem mindegyik ugyanolyan, akkor csak maganak a crestnek a tulajdonsagait kapja meg a hero.
Nyilvan, ha egy adott crestbol van legalabb 4 db 1-es, akkor a bonusz miatt erdemes az egesz sort felhasznalni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest