- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
orass9028
csendes újonc
válasz
concrete4 #11961 üzenetére
Egyébként tényleg csak időkérdése. Én is abbahagytam a játékot félévre, visszajövetel óta viszont fogjuk rá, hogy szépen adja az értelmesebbeket is.
A DD-det irigylem tőled, bár egy szavam nem lehet..Ma például végre ez ugrott ki a kalapból
Azóta már 158-as 6/10 skillel 3/8 bulwark-kal.
És tényleg olyan jó, amilyennek tűnik/előtte tűnt..Mesa4-ben például 10k+ besorolású evozott hősöknél sokkal gyorsabban lehet ütni a saját sarkodat. Szerencsére már most is erős, szóval kíváncsi leszek rá a későbbiekben. -
orass9028
csendes újonc
A daily quest-es hb, shard, könyv, stb jutalomra gondolt szerintem/!/ 100 k-nál.
(#11926) csuzda
Igen, ez vitathatatlan, tényleg rendes leírást adott, viszont én játékkezdésnél 1. üzenettől elolvastam a fórumot az akkori végéig kb, illetve angol forrásokat is nézegettem, tehát tudás híján olyan nagy mértékben szerencsére már nem állok. A Harpy-s tanácsnak viszont nagyon örültem..Igazából azért kapta csak ő, mert 4/5, vagy 5/5 revit volt rajta kezdés óta és annak semmi hasznát nem vette, viszont nagyon messze van még az evozás /alapból az, hogy th14-en vagyok és a 2 millió a legvége jelenleg a tárolóknak, hisz 17-re nem lehet th15 előtt húzni/..PD-re egyértelműen berserket tervezek, ezért is vállaltam be, és fogom még legalább 1-szer az 5-ös talentet is, hogy hátha rögtön, de minek is
A might-tal pedig épp ezért nem szeretnék még rohanni, hogy nehogy ez legyen majd a vége..Most 46-ra felhúztam azóta, hogy a max quest-et kapjam mindig, viszont mielőtt elkezdeném növelni, a főhősöket szeretném legalább 180-ig kihúzni /ez még bő 1-1,5 hónap minimum/Egyébként a másodikat mindenképp kipróbálom a felállások közül..Jelenleg, mivel elég kevés rendezett base van azon a might szinten, így PD+Cupid-on kívül mindenkit bedobok az ellenfél hero-i közé a PD buff előtt gyorsítóval+gardiennel és simán darálok ott, de 1 combosabb SK megtud néha fogni még így is..És erre jó lenne esetleg a TG+Ari kombó, hisz PD+Cupid előtt is úgy használtam őket, hogy Vlad, Dru, TG, Ari, HQ.
Köszönöm szépen a segítséget mindkettőtöknek! A lakatos dolgot pedig megcsinálom, bár warehouse-ba szoktam hozni a hősöket, tehát skill húzásnál azonnal váltok item-re, de azért valóban nem egy hasztalan dolog ez sem!Még egy valami azonban..Pet-ek? Kiket a legérdemesebb? Mini Angi+Havoc alap nálam, rajtuk kívül pedig Drakot, Aviart, Celestint használom, mivel ezeket érzem a legjobb skillnek, de itt is szívesen hallanám más véleményét!
(#11927) sanchezsa
Úgy nem bírod ugye beetetni..Vagyis én nem tudok róla, hogy lehetne máshogy 'törölni' egy hőst.
-
orass9028
csendes újonc
Az elejét mindet tudom..Az 550 láng már bőven pipa /expert 6/8-ig az utolsó boss-on kívül mind 3 láng../ szimplán az 5 milló arany hiányzik..Igazából nekem annyi a kérdésem, amit fel is tettem már korábban, hogy milyen 5 hőst használjak a fent lévők közül?..Cupidon a kezdetek óta revit crest van..Szerintem te a boss3-ra gondoltál, ugyanis még boss2-höz sem kell perma, vígan megvan 70 millió dmg hq, dru, vlad, pd, cupid, ari teammel, a maradék 10-et meg beütöm a következő menetre..
A hq-s duplázót viszont köszönöm..Ebbe bele sem gondoltam, hogy első evora is jó lesz majd akár ő amiatt
A might pedig bőven növelhető lenne még, mivel a 63 helyemből 41 van befoglalva /ebből 6-6 zöld-kék, a többi lila/..De 58k-nál magasabbra vinni nem érzem még szükségesnek, az viszont természetesen folyamatosan tervben van, hogy beüssem..Az sk, stb pedig persze, majd jönni fog egyszer
Azért köszönöm megint, viszont most valakitől várnék rendes tanácsot arra is, ami az alap kérdésem volt és még szükségem is lenne rá. Melyik 5 hős? Képek fent..
Jelenleg így használom egyébként..:
Raid, team dungeon-->HQ, Dru, Vlad, PD, Cupid..
Arena, wretched gorge-->HQ, Dru, Vlad, PD, Cupid, Ari../ezzel wretched 1 90%-ban megy soloban/
Lost battlefield, lost realm-->Dru, Vlad, PD, Cupid, Ari /lb-n 620 pont van már most, tehát ezzel is megvagyok elégedve../ -
orass9028
csendes újonc
Itt vannak
Es Vladra nem koltottem pd-re ment el az 5000 fame..
Arinak meg a silence-et termeszetesen lost realmban, arenaban, battlefielden hasznalom, en raidre gondoltam az 5 fot.
Szerk.: Ahh..Szeretem a kephostot..Rosszak az ottani linkek es kicsit korulmenyes lenne telefonon..Majd geprol felteszem oket normalisan delutan.. -
orass9028
csendes újonc
válasz
vendingo #11905 üzenetére
Köszönöm, igazából már nem bírtam tovább a válaszokra várni és öngondolatból megvettem..És egész szépen halad fel a drága, bár jelenleg csak ennyire futotta a korábbi cupid miatt..Bár az 5000 fame-et sajnálom, mert flame guardot adott /gyors halálozásra valamelyest talán megoldás lesz azért..ezzel próbálom vigasztalni magam
/
Viszont, ha itt tartunk..Ki helyére tegyem, amíg csak 5 hősöm lehet? Ari, vagy HQ /dru, vlad, cupid kell/? Én jelenleg ari-t cseréltem le, de örülnék, ha valaki más véleményét hallanám inkább
Jelenleg ilyen: -
orass9028
csendes újonc
Sziasztok!
Pár ezer hsz-szel korábban már voltam itt, de abbahagytam időhiány miatt a játékot..Nagyjából másfél hónapja megint leszedtem, mert gondoltam megnézem mennyi gem jött össze cirka fél-1 év alatt..Hát ami volt elpörgettem és bedobott egy vladot, azóta újra aktívan játszom, sőt a héten már megkaptam cupidot is..Viszont lenne egy kérdésem..42-3 k might-nál vagyok pd-t még nem kaptam, most pedig a bazárban az van az 5$-os 'árúnál'..Érdemes lenne elkölteni azt az 14-500 ft-ot, vagy inkább próbáljak továbbra is türelemmel lenni?
A team-emmel igazából megvagyok jelenleg is elégedve /180 vlad 5/8 revive talent 2-es bulwark crest 7/9 skill, 160 dru 2/8 revive 1-es revit crest 6/9 skill, 160 ari 2/5 revit 2-es blade shell crest 5/9 skill, 160 HQ 5/5 enlighten 2-es heavy blow 5/9 skill, 156 cupid 5/8 revive 1-es revit crest 7/9 skill, illetve 1,5 hét és jöhet a 6. hero base, ahova kerülhetne akár a pd 160-as immo/tg helyett (előbbi 160-as 2/8 life drainnel 2-es wg cresttel 5/10 skillen, utóbbi 160 6/10 skill 2/8 wg 1-es bulwark crest/, hisz állandóan 100000-ben vagyok arénában lost realm megy, expendition szinten, valamint 3 menet alatt soloban boss2 is, de legalább a mesa1 solo például kellene a pd, mert kb félig bírom beütni a bosst..
Szóval a kérdésem megint..Érdemes elkölteni 1500 ft-t, hogy meglegyen végre a pd, vagy már nem annyira fontos hős, mint régebben/nem annyira látom már például a topoknál, de nem hiszem, hogy vesztett volna az értékéből/?Előre is köszönöm és bocsánat a kisebb regényért!
-
orass9028
csendes újonc
Sziasztok!
Mit ajanlanatok..crest sort allitsak be (gyengek..slow down, tenacity, flame guard, ilyen kaliberuek), vagy inkabb kulonbozo cresteket tegyek be, amik jobbak (bulwark 1,2,4; heavy blow 2,3,4; deadly strike 2,3; life drain 1)?
Jelenlegi kesz sorok kozott a tenacityt erzem csak olyannak, hogy megerje hagyni, de varom az eszesebbek segitseget!
Elore koszonom! -
orass9028
csendes újonc
válasz
TarakMachto #10074 üzenetére
A hatodiknak van..nala megbirod nezni, ha gondolod.
-
orass9028
csendes újonc
Ez érdekes látvány azert..beleölt 50 k-t és itt abbahagyta
-
orass9028
csendes újonc
válasz
TheHessian #10046 üzenetére
Köszönöm, akkor valószínűleg félre láttam.
-
orass9028
csendes újonc
Hali!
A spellek, ha használom (megveszem) őket miközben fejlesztés alatt vannak, akkor felugranak egy x időre?
Megy a guardian angel kettőre ez ugye 1 nap 22 óra, de mar minimum 2,5-3 napja fejlesztem..
Reggel pld 15 perc(!) volt még..most pedig 15 óra(!!) mire elkészul..lehet nekem tűnt rosszul a reggeli kóma miatt, szóval javítsatok ki, ha nem igy van..
Előre köszönom! -
orass9028
csendes újonc
Ezt kellemetlennek érzem..
8 perces acc-ra bejött egy pdA másikkal pedig így állok..5 nap es dru(kép mindjárt jön tabról)
Melyiket vigyem?
Segítséget előre köszönöm!
-
orass9028
csendes újonc
válasz
Zolkomolko #9871 üzenetére
Hali!
Nem reg kezdtem..bo 4000 hozzaszolast sikerult elolvasni, de most itt..
Ket acc kelett, de kezdo gem-ekbol sikerult behuzni 3 legendet (harpy quean, immo, pala)
Harpynak ma free talent roll-bol jott egy 4/5 revit..nem talalom tul hasznosnak (neki nem), de javitsatok ki, ha nem igy van.
Elore koszonom a valaszt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt Iphone 15 Pro 128gb Titanium Black
- Exclusive ajánlat! Dobozos új LG GRAM /13. gen i7-1360P/16GB RAM/512GB SSD/17"COL/IPS/Gari QHD+
- HP ZBOOK Fury 17 i7-11850H 32gb ram 1 tb ssd RTX A3000
- A Legújabb! Dobozos Új DELL XPS 13 9340/ULTRA 7-155H/32 GB Ram/1TB SSD/AI BOOST+INTEL ARC
- Lenovo v15 g2 Ryzen 5 5500U 16gb ram 512ssd FHD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest