Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ren Hoek

veterán

válasz Tin #462 üzenetére

Én leírom, hogy akartam csinálni: (aztán igazából az idő rövidsége miatt csak simán átnéztem a kijelzőn a második cseregépet, live viewben és sima fotó átnézésével.... Meg imádkoztam, hogy ne legyen :D)

Viszel laptopot, csinálsz egy hosszú záridős fotót, meg egy normál záridőset (mivel mindkettőn látszani fog a hotpixel!) Emellett live view-ben már azonnal látszik, végig lehet nézegetni nagyítgatással.

Letöltöd a gépre USB kábellel, ott pedig Photoshop-al belenagyítasz, érdemes felhúzni a brightnesst, kontrasztot és így átnézni.

Nos amennyiben pixelhiba van, akkor nemtudom mi a teendő, talán adnak egy másik gépet, hogy azt bontogasd.

A pesti boltosok iszonyat bunkók, én kb eddig 3-4x vásároltam pesten, és mindenhol kb örültem hogy nem zavarnak ki a fenébe a boltból, a pénz átadása után. Szóval ehhez a pixelkeresős módszerhez igazán határozottnak és talpraesettnek kell lenni, (és tudatni a boltossal, hogy TE érted létezik a sz*ros boltja) különben hajlamosak bunkónak lenni.

Ilyenkor szépen tudatni kell, hogy akkor viszlát megyek a másik boltba.

Új hozzászólás Aktív témák