- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Entonik #2164 üzenetére
Cod mobilban kicsit más a helyzet, ugyanazt a formulát akarta követni a timi studios, mint PUBG esetében, viszont magasabb rangokban kevesebb a játékos és ezért nem tudja megtelíteni úgy sem a lobbit. Alacsony rangokban kevesebb az igazi játékos a szint miatt, hogy könnyebb legyen a játékosnak, felsőbb szinteken meg túl kevés az ember azért lesz megintcsak kevés igazi játékos.
-
bostone
addikt
válasz
Entonik #2103 üzenetére
Játékon belül a sensitivity setting nagy szabadságot hagy a személyre szabás lehetőségeiben.
Több formában is.
Ha kívánod, apró mozdulatra is képes reagálni.
Teszem azt, egy 180 vagy 360 fokos fordulat megtétele is lehetséges egymenetben.Számomra a tableten való játék könnyebbséget jelent, mondhatni felüdülés volt annyi év után nagy felületen tevékenykedni, de lehet csak azért, mert öreg vagyok, mint az országút.
-
ericdrawen74
senior tag
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Entonik #2096 üzenetére
Ne haragudj de az hülyeség amit te írsz.
iPaden nem tesz meg több távolságot az ujjad, csak akkor ha szükség van rá és olyankor konkrétan életet ment (nem kell repozícionálni az ujjat bizonyos szituációkban). Több ujjas vezérlés is sokkal megbízhatóbb, pontosabb és könnyebben kivitelezhető mint mobilon.
Hatalmas előny a nagyobb kijelző látás szempontjából is, nem tudom honnan veszed azt hogy mobilon jobban látsz mert közelebb van a kijelző.
Konkrétan nem tudok ehhez mit hozzászólni, nem 2 méterről használja az ember a tabletet hanem kb ugyan olyan távból mint a telefont, csak nem kell begörnyedni a képernyő elé
Emellett a legfontosabb ok amiért könnyebb ipadon játszani az input lag: ipad 5-9ms input laggal bír, míg az iphone 20-30 ms-val és az átlagos android telefonok 60-100ms-val. Remélem azt nem kell elmagyaráznom, hogy ez miért fontos egy FPS játék esetén.
-
Delerium
senior tag
válasz
Entonik #2090 üzenetére
Emulátoros az emulátorossal, kontrolleres a kontrolleressel kerül csak össze, az átlag ember nem játssza ezt ki mert macera. De ezen a vonalon maradva az iPad is csalás és nem fair előny a mobilosokkal szemben.
Ha veszünk 2 egyforma képességű játékost, az egyik iPad a másik meg mobil, szinte mindig az iPados fog nyerni. Ezért játszanak a nagyonnagyprók iPadon, egyszerűen az a jobb.
Laraxior: Zombie mód már nincs, egy ideig volt játszható. Csak bent maradtak az achievmentek, de valószínűleg mostanában nem is lesz újra, pedig jó volt.
-
ericdrawen74
senior tag
válasz
Entonik #2086 üzenetére
A pc-s verziónál is van "átjárási" lehetőség, tolhatod konzolossal is. Nekem pl. sem a kijelző, sem a játékvezérlő nem áll kézre, egér/billentyűzeten "nőttem" fel. Az érintőképernyőn én vagyok hátrányban. És kényelmesebb is az egér/billentyű. + azt mondom, ha már van hozzá emulátor is, akkor eldönthetem, melyikkel játszom.
-
Magnat
veterán
válasz
Entonik #2027 üzenetére
Pár hónapja így van hivatalosan, én többségében csak BR-ezek, mielőtt bejött ez a kontrolleres szétválasztás, kb minden harmadik BR-t megnyertem a statom szerint, most sokkal kevesebbet, plusz előtte soxor találkoztam olyanokkal akik a stílusuk alapján playerek voltak, de láthatóan sokkal sutábban kezelték a játékot, azóta viszont aki nagyságrenddel bénábban mozog nálam az láthatóan bot, jellemzően először tök máshova lő mint ahol vagyok, illetve a taktikájuk is béna, mert ha elbújsz vhova miután észrevett, akkor elkezd szaladni utánad ... nem mondom, h most egyáltalán nincs olyan player aki nem kontrolleres (pl ha egy teamben nyomja egy konttrolleres meg egy tapis player akkor vmelyik szükségképpen rossz helyen fog játszani), de tuti sokat változott azóta a dolog, sztem elég jól szét van választva.
-
Kbali
nagyúr
válasz
Entonik #2006 üzenetére
Sima ipad2018-on tolom, medium grafikán. Ritkán van olyan, hogy probléma lenne a játékkal. Eddig vagy 2x fordult elő, hogy kidobott volna, kb. 3-4 hónapja játszom.
Olyan jön elő néha, hogy rám küldték az rc-t, akkor annak a két gombja fennmarad és rátakar más funkcióra, ill. ha molotovot dobnak rám, akkor annak a "kockásodik" a grafikája.
Semmit nem vesztesz egy próbával. Ja és Alcatrazt is szoktam játszani, nálam soha nem akadt, framerate 30 fölött szokott lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged