- Poco X6 Pro - ötös alá
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Call of Duty: Mobile téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
D@niel
addikt
válasz
Mentolka #2605 üzenetére
113-as szint, ez mondjuk nincs 2 ezer meccs. Ezért kérdeztem. Amit félre értettél: rankeden ilyen respawn kill nincs - amit mondasz, én meg ugye rankedről írtam. Ezt kihagytam, igaz. Egyébként, hardpoint-on kívül sima public-on sincs ilyen, alapból nem lehet látni egy respawn-t, minimum meg kell neki mozdulna. Szintén ranked-en, legendary szinten ha valaki ezzel nem tud mit kezdeni (nem tudja a megoldást rá), meg is érdemli, hogy vissza csúszik a rangja. Yt-on fent van több videóban a megoldás. Sima céllövölde, a meccsen egy idő után az egész csapat ezt csinálja. Nekem az fura, ha valaki ezt így elfogadja, és hagyja, hogy legközelebb is megtörténjen. Ranked meccs, legendary-master 3 közötti meccsekre gondolok ismét. Nevezzük inkább ezt kihívásnak, ne a hardpoint-ot (talán 2x játszottam 8e meccsből).
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Mentolka #1882 üzenetére
Public domination nukleáris hadjáratot indítok
Battlepass XP egy meccsben szerzett pontoktól függ, az időtartam mellett főként a halál nélküli killek száma számít (killstreak). 10v10 lenne a legjobb erre, de most az nincs.
Hangproblémákat Alcatrazon tapasztalom, ti is azon toljátok, vagy a sima classic mapon? A hangerőt pedig egyszerűen nem tudom elhinni, hogy nálatok rendes és pontos, mivel mondjuk zenehallgatáshoz képest duplájára kell vennem a hangerőt a játékban hogy ugyanazon a szinten legyen a hangerő. Egy PC shooterhez képest ég és föld a különbség.
Egyébként Fiio FH7 fülessel játszom, szóval kizártnak tartom hogy a fülhallgató lenne a prolémás. Telefon modellt is kizártnak tartom, mert nem maga a telefon kezeli a hangot, hanem a játék.
-
Delerium
senior tag
-
D@niel
addikt
válasz
Mentolka #1773 üzenetére
Urak, ha ezeket a dolgokat nem tudjuk csuklóból így 1 év elteltével, mindig is lesznek problémák. Ezért nem kell redditre menni.
Játékon belül settings - legal and privacy: itt alul írja az accountot.
Facebookon belül beállítások - beállítások, majd alkalmazások és webhelyek, itt látható a codm, amennyiben aktívan hozzáfér.
Játékon belül ott a helpdesk, angolul lehet nekik írni, hogy mit szeretnénk, mik az adatok. Olyan nincs, hogy magától töröl fiókot, kvázi jó eséllyel beállítják majd, ha értik, hogy mit szeretnénk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- Xbox Series X|S
- Milyen egeret válasszak?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged