- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz
pRoject22 #4137 üzenetére
Cod2-be a wh-nál kimerült a csalás. Sokra nem mentek vele egy pro játékos ellen. Nekem 1200 órám volt cod 2-be, mindegy kikkel rakott össze a rendszer top játékos voltam. dm-be 60/2-es statokat hoztam carentanon. Mindig kivágtak a szerverekről, hogy biztos csalok.
De ami most megy az gusztustalan, hogy spawonolás után már kapod is a fejest. Xboxon még nem találkoztam ilyennel. :D -
bager13
aktív tag
válasz
Arányaiban nézve ugyanennyi csaló volt akkor is, mint most...sőt akkoriban ment nagyban a törtezés.
Nekünk voltak origi és tört szervereink is és állíthatom, hogy nem volt kevesebb a csaló, szerintem még több is volt, mint most .
Mentek az okoságok, amikkel a PB nem tudott mit kezdeni scriptek, textúra butítás és barátai.
Ennyit a régi szép időkről. -
jozefgucci1
addikt
válasz
Régen nem is volt annyi háztartásban internet és ez nem is olyan rég volt ám 15 éve pl . Akkoriban is baromi drága volt játszós gépet összerakni és csalások is kevesebb emberhez jutottak el ,de tény nem volt ennyi . A nagy ugrás a Cod4 megjelenésekor volt csaló szinten 2007-ben és utána. A klánunnknak két szerónk is futott 24/7-ben telt házzal és ott azért jócskán szelektálva volt a nép ,de legalább összejött egy 50-100 fős mag . Jobb szervereken ment ám a sorbaállás esténként
-
nutella1
őstag
válasz
pRoject22 #4134 üzenetére
Régen divat volt azt állítani, hogy "nincsenek" csalók. Viszont ugyanannyi volt, mint ma. Csak akkoriban voltak közösségek, ahol érdemes volt csapatban játszani. Ennyi a különbség, semmi egyéb. Egy erős, összehangolt csapatnak volt/van esélye a cheaterek ellen, na ez az ami ma hiányzik.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
pRoject22 #3768 üzenetére
MW-hez volt olyan, ami számszerűsítve közölte ezt (online). Az alap range érdekelne 1-2 fegyvernél, és hogy egyes kiegészítőkkel ez mit, és mennyit változik. ADS ideje pl, stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest