- Fotók, videók mobillal
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Netfone
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Köszöntünk a Call of Duty: Black Ops - Cold War topikban! Első hozzászólásod előtt kérjük, olvasd el az Összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Twitteren irtak Red Door klienshez:
Now that we have loaded it on Xbox..we can decrypt it for PC!
Really excited! https://t.co/r2hKy1a3Oz
Egy ket nap es minden kiderul a jatekrol.
-
KaitouP
nagyúr
Call of Duty: Black Ops CIA kód év Xboxon: [link]
Nyilván csak kódnév, legalábbis a CIA jelző (elég hülyén hangzana a cím így), de úgy tűnik, ezúttal is szerepet játszik majd a szerv.
-
KaitouP
nagyúr
PLETYKA: kiszivároghattak az idei Call of Duty játék Campaign küldetéseinek, Multiplayer pályáinak, Zombie módnak és új Warzone területeknek a nevei: [link]
-
Corpuscle
őstag
Nyomtuk egy időben rendesen. Aztán ő pihentette, most meg én.
Nekem nagyon tetszett a játék, de fél év, közel 500 óra után már kopott a lelkesedés. BO4-nél ugyanez volt.Visszarázódni megint, hát. Most a Snowrunner-t tolom. Illetve húzom a terhet. Feltett lábbal, közben Spotify-t hallgatok. Ez kicsit nyugalmasabb.
-
oriic
HÁZIGAZDA
MS Store-ban is felbukkant az alfa.
-
KaitouP
nagyúr
Újabb kiszivárgott részletek az idei részből: [link]
-
-
KaitouP
nagyúr
Beköszönős poszt: üdvözlet itt is mindenkinek!
Második éve vittem már egyedül az utóbbi Call of Duty játékok topikját, és annyira élveztem ezt a közösségi munkát, hogy az új, idén megjelenő rész topikját sem szerettem volna elengedni, DE: legnagyobb meglepetésemre szememben nagyra becsült Gamepod-os házigazdánk, oriic is jelezte igényét a topikgazdai feladatok ellátására. Közös megegyezés után arra jutottunk, hogy közösen fogjuk ellátni az új Black Ops topik körülötti feladatokat, a kolléga személyén kívül pedig azért is nagyon örülök ennek, mert ha ez a játék is olyan népszerűségnek örvend majd, mint amilyen pörgés van sokszor a Modern Warfare topikban, akkor elkél két ember figyelme és némi szabadideje.
Bár nem tudjuk mi van az idei résszel, mire számíthatunk egyáltalán, és beindul-e majd az a bizonyos hype vonat, de bízzunk benne hogy legalább annyira sikeres játékot kapunk, mint amilyen a Modern Warfare lett.
Jó fórumozást kívánunk mindenkinek!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Egyelőre nem tudom hogy erre mit gondolja. Amit én hallottam az az, hogy a trailer kész, dátum is van elvileg, szóval itt valami más lesz a háttérben.
A Warzone-os reveal továbbra is tervben van, király lesz, ha az is csúszik amiatt, mert ezzel valami gond van és szórakozik vele Acti...
-
KaitouP
nagyúr
-
shotika
őstag
"elképzelhetőbb, hogy gondok akadtak a fejlesztések körül."
Szinte biztos, hogy valami nem oké, főleg, hogy a tervezett 2020-as codot ugye passzolták és a Treyarchnak kellett előrehoznia a saját CoD-jukat - 3 év helyett 2 év alatt összerakni egy teljes címet... hát ez még egy olyan tőkeerős kiadó mögött is kb lehetetlen mint az Activision.
Anno PC-én nagyon jót tett egy kis szünet a cod2 idejében, hogy 2 éves pihi volt a cod4-ig. Volt ideje kiforrni magát a játéknak és a közösségnek.
-
KaitouP
nagyúr
Az idei új Call of Duty nem mostanában lesz bejelentve: [link]
A PlayStation 5 eseményen nem mutatták be az új játékot, most pedig Jason Schreier, aki korábban pontos adatokat szivárogtatott ki a széria játékaival kapcsolatban, azt állítja, hogy "úgy hallotta, nem mostanában lesz bemutatva a játék".
Az Activision elképesztő összegeket költ el évről évre csak a széria marketingjére, mindig korán kezdik a promózást, azonban most először sehol semmi hivatalos információ, és ha hihetünk a híresztelésnek, akkor nem is lesz mostanában. Kétlem, hogy ennek bármilyen marketing stratégiai oka lenne, az viszont egyre elképzelhetőbb, hogy gondok akadtak a fejlesztések körül.
-
jelen !
-
KaitouP
nagyúr
Nem hivatalos, de egy Twitteres forrás szerint nem lesz ma semmi az új CoD-ból. (PS5 event)
-
Na, ezt is megérjük
Eddig megvolt az összes rész, bár a BO3 rendesen megszivatott, mikor eldobta a mentést kb 70 %-on -
lacy86
addikt
Yeah! 💪💪💪
-
oriic
HÁZIGAZDA
Éééés aki fent van Twitteren az óvatosan ossza a fenti logót, Activision elkezdett copyright strike-okat tolni.
-
dombi81
senior tag
Örvendetes.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Black Ops (2020)
Külön kérésre, megnyitom a 2020-as Call of Duty topikját, hogy ne a többi rész topikjai legyenek teleszórva a különböző hírekkel, szóbeszédekkel, pletykákkal és szivárogtatásokkal. Az idei rész minden bizonnyal (Lassan már nyílt titok) a Black Ops széria új felvonása lesz (Soft Reboot), amely az adatbányászoknak köszönhetően az alábbi logóval jelenik meg.
Amiket tudunk:
Kódnév: The Red Door
Megjelenés: 2020. őszén
Célplatform: PC, PS4, Xbox One (Később elvileg PS5, Xbox Series X)Korábbi hírek:
Black Ops folytatást kapunk?
Nyugalom nem lesz a játékban jetpack!
Az első részletek?
Nem a Black Ops címet kapja?A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos játékosok is jelen lehetnek és beszélgethetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Futás, futópályák
- Fotók, videók mobillal
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Revolut
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- Dell Precision 5540 / i7-9750h / 16gb ram / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- Lenovo IdeaPad Flex 5 - Érintőkijelző, ujjlenyomatolvasó, USB-C töltés, és ez még nem minden!
- Új, Gamer - ASRock Z690 PG Riptide + Intel I9 14900K + TeamGroup 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest