- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MaesTroll
tag
Megvan az új n00b fegyverem, S12 shottie
Biolab,Detroit,Riot,Comeback mapokon adja nagyon.
Advanced Rifling-en dolgozom épp 60/28 ads killnél járok,elég nehezen gyűlik, mert ads nélkül spammolom általában, de majd ma kikempelem
Okosan, csak arra alkalmas mapokon használva szép köröket lehet vele menni: -
MaesTroll
tag
válasz
laceszgamer #4055 üzenetére
Sztem nem változott, kezdetektől OP. Én azért szeretem, mert elég rá 2 attachment (foregrip,heat sink), plusz nem kell sem toughness (sosem ads-elek), sem scavenger. Marad sok felhasználható pontom, lehet tolni 5 perk+ 3 streakkel, vagy 4 perk + 4 streakkel.
-
MaesTroll
tag
válasz
barack1997 #4052 üzenetére
Nehogy vegyél, nem éri meg :p Annyit garantál az ASD, hogy legalább 3 dolgot kapsz a dropban, és abból az egyik legalább Professional. Gyakorlatban---> Zöld szemüveg, zöld lábszárvédő, és egy kék/barna bakancs
-
MaesTroll
tag
Játszottam ma 6 FFA mapot, olyan mintha itt nem működne a skill based matchmaking. Ellenfelek 1-2 kivételtől eltekintve olyanok voltak, mint a recruit botok (pl. nem boost jumpolnak) Nyertem úgy is mapot,hogy folyamatban lévőbe tett be, 1. helyezettnek már volt 17 killje. 6 map alatt összehoztam egy 4.24-es KDR-t.
-
MaesTroll
tag
Megkaptam ma az AK Hair Triggert, +1 fire rate, de többnek érződik, egész jó.
Jött ma egy fasza kis drop, EM1 Last Laugh (Prof) + ASM1 Rigor (Prof) kombó, kár, hogy már mindkettőt megkaptam korábban.Örülnék egy Speakeasynek,Recklessnek, Infernonak,Steel Bitenak, Insanitynek, Ravagernek,Polar Vortexnek, de az, amiért a fél armorymat odaadnám, az a Pwner.
-
MaesTroll
tag
Volt már vkinek olyan, hogy hirtelen a játék nem engedi slide-olni? Az egész onnan indult, hogy egér elkezdett furcsán viselkedni (ilyen volt már néha, olyan volt, mintha 3 másodpercenként felment volna a dpi kb. 3x-osára pár másodpercig) újraindítottam a játékot, és átállította a felbontást magától (mindent lowra), dedicated video memory mellett egyszer csak 861 MB helyett 709MB-ot írt (azóta is), és elvesztettem az egér programozható gombjait, amiket újra be kellett állítani (ez sikerült is). Viszont slide-olni nem enged, próbáltam már sima crouch-csal is, hold crouch-csal is, csak nem akar slide-olni.
Így meg nem tudom a játékomat játszani, nálam a mozgás alapja a Slide,boost jump, slide, repeat -
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #4032 üzenetére
Ezer dolog elárulja, hogy hol vagy: halálfej amit lát az arc ( vki a csapattársát ott szedte le), a fegyvered nem hangtompítós, végig amíg lősz, mutatja, hogy hol vagy, plusz lehet uav is fenn az égen. Meg is van sebződve az arc, lehet épp te sebezted meg 5 másodperccel ezelőtt
Amikor pedig ugrik fel, tisztán látszik, hogy először balra csekkol, majd jobbra ( túl is húzza bőven rajtad a célkeresztet) majd ezután talál meg téged. Egy WH-s nem így játszik, nem így mozog, nem csekkolgatna, ha tudná falon keresztül, hogy hol vagy.Ilyenek miatt mondtam, hogy sokszor tévesen csalózol, ezek miatt találsz 5-ből 4 mapon cheatert.
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #4026 üzenetére
Én is meglepődöm néha, hogy mennyien tolják low profile nélkül. Nincs olyan classom, ahol ne használnám. DOM,HP 6-ból átlagban 2-3 játékos használja. Még csak nagy konkurencia sincs, nem értem melyik Tier 1 perk miatt adják fel.Lightweight 7%-kal mozogsz gyorsabban (nem olyan nagy differencia, hogy megérje), Danger Close (annyira azért nem erős) Overcharged (sose használtam, alapból exo abilityt sem használok) , Flak jacket (Na ez még hasznos Tier 1-ben). Nálam úgy néz ki, hogy vagy Low Profile-lal játszom, vagy ha kettő akkor Flak jacket pluszban.
Sztem a Blind Eye is kötelező perk, (DOM,HP) bár sokan Fast hands+Gung ho kombóval tolják.
Tier 3: Itt viszont ha lehetne, hardline-on kívűl kellene az összes perkDe általában Toughness+Blast suppressor.
Ugyan patchelték, hogy a threat detection uavok látszanak a killcamben, de néha még mindig nem látszik---->egyből kapod a reportot.
Egy nagyon jó játékos ismerősömmel beszéltem nemrég, hogy milyen class-sal érdemes DNA-ra menni. Nagy DNA hunter a srác, van már neki vagy 20. Küldött képet class setupjáról, és meglepett, hogy ezekkel megy: Flak jacket,Blind eye, Toughness,Scavenger , Steed 3 attachmenttel, Uav support extra time scrambler, system hack 2x ext time+exo disable, defender warbird. Érvelése az volt, hogy úgyis csak gyenge ellenfelek ellen szerezne DNA-t, azok nem nézik minimapot.
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #4007 üzenetére
Köszi. Betöltött a map, alapból HBRa3-mal akartam játszani (1. halálomig azzal is lőttem), de kb első dolog amit láttam 3 lézer beam volt, na mondom jól van, akkor ' cant beat them, join them' megyek én is lézerrel - mert amúgy felhúznak engem is, ha normális fegyverrel vagyok
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #4005 üzenetére
Aha, HD 6850. Ghostot PC-re ugyan megvettem, de csak pár 10 órát játszottam vele, nem tetszett.
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #4003 üzenetére
Milyen cuccok? Nem volt youtube accom, kb másfél órája regeltem. 1366x768, FOV 65 ( csökken FPS ha feljebb veszem :S)
-
MaesTroll
tag
Felvettem 2 mai mapot (egyik teljes map, másik csak 6 perc), hátha vkit érdekel (lecsíterezők,kétkedők,kíváncsi természetűek, melóban unatkozók))
Most ilyenek sikerültek, kis screenlaggom is volt a felvétel miatt, ilyen lett.
Azt meg mindenki eldöntheti a videó alapján, hogy mennyire vagyok camper,mennyire vagyok csapatjátékos, segítem-e a csapatom, TDM-ezni járok-e DOM-ra,HP-ra...
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #3979 üzenetére
Már vártam
Még mindig nem értem, hogy miért játszanék TDM-et... meg hogy nem játszom az adott módot. Nem én vagyok az, aki ott fog feküdni 1 percen át a hardpointon. Én akciót akarok, pörgős játékmenetet. Amikor én foglalom, akkor általában addig rajta vagyok, amíg nem ér oda egy csapattárs, ő ha látom bekempelt, akkor én elhagyom a hp-t, és a közvetlen közelében keresek egy olyan helyet, ahonnan rálátok a hp-hez vezető több útvonalra, és szépen csendben leszedem az ellenfél játékosait. Nem kell mindenkinek a hp-ban lennie. Első Frenzy kill medálom Ascend hp-n jött össze, ahol az ellen 5 játékosa kempelte a pontot, és egy noobtube volt Danger Close-zal az 5 ember.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #3969 üzenetére
''Felig az, de igenis menni kell a haromra, persze ha nincs skill es a nagy KDre utazunk akkor jobb ha kettot tartunk meg...'' Na ennek semmi értelme.
A camper definiciója mindenkinél más. Nálam pl. az aki Solaron b-nél befekszik a csőbe, és ott várja ellent. Vagy aki egész mapon a b és c közötti épület ablakában van, ads-ben ak-val
Hardpointban sem az a legoptimálisabb, ha bekempel a 6 fős csapat a hardpointhoz. 1 max 2 maradjon rajta, a többi messzebről, minden irányt figyelve szedegesse a hp-hoz közelítőket.
Pl Riot, 2. hardpoint hely megvan mindenkinek? 'A' flagtől nem messze, egy kisebb épület teteje. Ha én a legmagasabb tetőn vagyok, fedezem minden irányból, az nálatok gondolom kempelés...? Sztem meg pont hogy pontvédés. Bárki, aki közelít a hp-hez leszedem.
Az a 'gyökérgyerek' aki lő 90-et, lehet, hogy a statján nem látszik, hogy mennyit segít a csapatnak ( nincs ugyanis 13 foglalása), de nagyban hozzájárul a győzelemhez, szétdominálja a másik csapatot, lövi a scorestreakeket, esélye nincs másik csapatnak sokszor. Mert tolja a system hacket, warbirdöt, droneokat.
Ezért nem szeretem DOMban az ész nélkül rohangálókat, mert lehet, hogy lesz 12 capture-je, de mellé 12-40-et megy, nagyban hozzájárulva az ellenfél scorestreakjeihez, feedeli őket :p Exo disable system hacknél semmit nem utálok jobbanComebacken mostanában úgy játszom DOM-ot, hogy B-re megyek egész map alatt. Az is kempelés, ha miénk a zászló, és bennmaradok védeni? Nekünk van 2 zászlónk, nekik 1, minek mennék a harmadikra, ha tudom hogy úgyis jönnek B-nél próbálkozni, easy kill-ek, 4-5 kill után meg is van a warbird, drone aztán móka.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #3963 üzenetére
Pedig Domban pont az a célravezető, ha befoglalsz 2-t, és azt campeled. Nézd meg, hogy a kompetitív játékokban,meccseken sosincs triple cap. Azzal flipeled a spawnokat. Ahelyett hogy campelnél kényelmes pozicíóból, 2 pontot foglalva, spawn trap-pelve akár.
Bulikavagyok: Leírtam, 12 gun kill volt azon a mapon , ami nem nagy kaland, többi scorestreak, szóval nem hinném, hogy még így is hihetetlen.
Nem pár screenshot alapján kell emgítélni, ide a kivételesek kerülnek fel. Nyilván nem 10+ a KDR-em, nyilván nem lövök 70-et minden mapon.
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #3952 üzenetére
Szoktam foglalni, sosem végzek capture nélkül. Bár igaz, az sem vagyok, aki ész nélkül rohangál fel alá egész map alatt a pontokhoz, hogy legyen 14 hp foglalása, teszem azt egy 14-35-ös stattal. Vagy DOM-on inkább akarnék egy 6-7 capture-rel rendelkező játékost, aki megy egy 40-20at, mint egy 11-34-eset 12 capture-rel. Nem a foglalásra adják a pontot, hanem a birtoklásra. Abban meg épp eleget tevékenykedem, még ha a statom mellett nincs is 12+ capture/ map. Átlag sztem 7 körül van nekem.
Ott a 66-0-ás Solar dom 3 foglalással: Lehet csak 3 a capture-öm, viszont végig domináltam a zászlókat a 13 bombing run, 41 assault drone kill-lel. B flaget végig én védtem drone-nal, minden irányból.
Ha nagyon vezetünk, és könnyű az ellenfél, akkor szoktam kevésbé a módot játszani, killekre megyek, de amint szoros megyek a sűrűjébe :p Azt nem gondolnám TDM-ezésnek, hogy killlstreak chainelek. Hatalmas segítség a csapatnak, hogy szinte folyamatosan van fenn egy warbird, vagy drone, vagy system hack stb.
Lézer: Sokszor nekem is van 7-8 hitmarkerem ölésig. Nem gondolom,hogy meglenne a 90fps-em, egy régi i5-ös procim van (i5-2300) egy régi Radeon 6850 kártyával...
Én nem igazán látom mi a baj az állítólagos aim assistos videóval sem, bár controlleres témában n00b vagyok. Viszont jobb játékosoknál mindennap látok ilyen killeket, néhány saját killnél is ugyanígy ráhúzom egeret :p
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #3933 üzenetére
Ezek b@lfasz társaságok
66-0-ás map így nézett ki: 2 pontfoglalás 1 kill--->uav+assist pont--->10 másodperc múlva meglett assistokból bombing run és assault drone. Innentől map 80%-ban assault drone-oztam. Vége 41 assault drone kill, 13 bombing run kill, 66-54=12-t öltem fegyverrel. Csak egy jó helyet kellett keresni, ahol nem ölnek meg
Nem nagy ördöngősség killstreak chaineléssel.
90 kill-es: Itt pluszba még warbird is volt, ezen 11+31+15=57 kill-t hoztak streakek. Ha egyszer beindul a chain, nincs megállás :p
Lacesz: ismerős
Casanova: Nem szoktam snd-zni, kipróbáltam, mindenki campel, türelmetlen vagyok
Teljesen másfajta stílust igényel
Még azt sem tudom, hogy melyik mapon hol vannak a bombák
De lehet majd még adok neki egy esélyt.
wwenigma: Őszinte leszek, sztem sok embert tévesen gyanúsítasz. 3-ból 2 mapon találsz csalót, amikor játszunk :p
-
MaesTroll
tag
wwenigma kollégával együtt toltuk ma:
Aztán épp következő mapon, amikor már nem együtt toltuk, sikerült megdönteni a legtöbb killem (89 volt)
És bónuszként egy tegnapi lézerezős:
Assault Drone túl erős, nem értem, hogy miért nem gyengítik. Amíg ai-val használtam, átlag 1,7 kill-t hozott, mióta én irányítom ez 4,4.
-
MaesTroll
tag
Még mindig jobb, mint a randomok, akik se nem cappelnek, se nem bírnak pluszba lenni
Amikor 3 vagy több játékosból álló partyval nyomjuk, akkor én sem erőltetem meg magam pl. hardpointon, dominálunk annyira, hogy alig engedünk 20-30 pontot ellenfélnek, van amikor csak 2 capture-rel zárom a mapot, inkább ölünk,scorestreakelünk,DNA-ra megyünk
Momentumon szoktuk néha azt, hogy az első, 10 perces kör elején rögtön 2 zászlót foglalunk, harmadikat meghagyjuk, baserape 10 percig, aztán utána ráadásban 1 perc alatt behúzzuk a mapot. Csak az a gond, hogy mostanában ha 4+ emberes partyval megyünk, akkor a másik csapatból 3-4 ember 2 perc után kilép, és annyi a mókának... Ezért nem is szeretek mostanság nagy partyval játszani, 10-ből 8 mapon egész enemy team kilép (forfeit).
-
MaesTroll
tag
válasz
wwenigma #3913 üzenetére
Ezen a mapon a minél több ölésre ment, 100-as határt akarta elérni. Mindenkinek van néha olyan mapja, ahol kevésbé játsza az objective-et... Srácnak amúgy 591 az score/minute-je, ő pont az, aki mindig az adott módot játsza - ez egy ritka kivétel a rekorddöntés miatt.
Nekem 89 a legtöbb killem,(killstreakek nélkül sikerült ez, ugyancsak Detroit Momentum) sehogy sem sikerül megdönteni. Ritka a momentum lobby, mint a fehér holló. Már kb. 2 hete nem tudunk momentumot játszani, nincs lobby.
-
MaesTroll
tag
Most mutatta egyik ismerősöm (saját gameplay), 111 kill 7 death Detroit Momentumon, úgy, hogy alig volt killje fegyverrel (kb. 15), szépen chainelte őket. Ja és pont egy 5 fős magyar társaság ellen
Assault Drone 80 killt hozott neki egy map alatt. Easy game.https://www.youtube.com/watch?v=xNNtibyDMbw
-
MaesTroll
tag
Birorichard: Amikor néha posztolok 1-1 jó eredményt, az pont azért van, mert nem mindennapi score-ok, nem lövök pl. 50-5-öket egyhuzamban 20 mapon át... A jóval gyakoribb 40-20-szerű screenshotokat meg miért töltenék fel, amikor semmi extra. Azért bőven vannak tiszta játékosok 1.8 KD felett.
SipiBcs: Nem, nem én voltam. Nem játszom se cod4-et (talán 50 órám ha volt benne) se HC-t
Én is nagyon sokat vitatkoztam már emberekkel, akik magukat a legjobb hack néküli játékosnak tartották, és bárki , aki jobb volt náluk, csalónak nevezték
2009-2013 között a Delta Force Black Hawk Down nevű játékot toltam, abban a játékban pl. nagyon fontos (és könnyű is, mivel nincs recoil, smg-vel szedtem le a hegytetőről a snipereket akár 500-600 méter távolságból)) a headshot. Kb. 3 éven keresztül a csapatunk top1 volt a világon (2003-as a játék, szóval ez nem olyan nagy szó, 2010 környékére kb. ezer aktív játékos maradt, kompetitív csapat meg mondjuk 20). Azért fejeztem be azt a játékot 2013 végén, mert a még aktív kb. 20 szerverből 18-ról ki lettem bannolva (más jó játékosokkal együtt), maradt 2 USA szerver, ahol nem ( de ott is csak akkor maradhattam, ha ment anticheat programom). DFBHD alapból egy laggy játék, amerikai szervereken eu játékosoknak 300-600 ms közötti pingje volt, szóval befejeztem
Banjaim oka mindenhol a túl sok headshot volt (70%+), annak ellenére, hogy aimbot hack abban a játékban nem létezett.
Lényeg a lényeg, ott eu szervereken simán tudtam hozni akár 10 mapon keresztül is 50/42 hs szerű statokat, amíg ki nem bannoltak :p Nem kell mondani, hányan kiáltottak csalót. Csak a többi 'pro' hitte el illetve tudta (mivel ő maga is ilyeneket lőtt) hogy tisztán játszom. De jó is volt az a játék, csak belefáradtam, hogy folyamatosan a fogalmatlanokat kell győzködnöm, hogy nem csalok. -
MaesTroll
tag
Így emlékszem a nevedre, vmi g-betűs klán is volt a lobbinkban, talán Riot,Greenband mapokat toltuk együtt. Valami 'DissLike' nevű arcra is emlékszem, végig mindenkit lecamperezett,szidott. Én is napi challenge miatt játszottam SD-t, kellett 15 Assault Rifle kill SD-ben
OHM az meg a legújabb fegyver, DLC-vel jött (PC-n még nem találkoztam vele), vmi hibrid fegyver, van LMG és shotgun mód rajta, konzolosok első perctől kezdve panaszkodnak rá, hogy túl erős (3 shot kill bármilyen távra), és a shotgun módja is használható ( állítólag S12nél bőven jobb, majdnem Bulldog szint).
Amúgy kedvencem, mikor magyarok voice chaten oltják a másikat. Néha félpercig szakadok a beszólásaikon, persze magyarul mondják a magukét
Nemrég Riot DOM-on A zászlónál spawntrappelődtünk (de szép magyarosított szó), felülről a tetőről szedtek le minket, aztán egyszer csak hallom : ' Takarodj már le a tetőről jóskagyerek' Majd 10 másodperc múlva (megint leszedték) 'Nyald meg a f*sz0m te, te camper ge*i' Majd végre leszedi kb. félperc múlva a campert, jön is a diadalittas komment 'Ennyi vagy te szarzsák, teee''
-
MaesTroll
tag
Újraindítottam, így már minden rendben :p Nem találkoztam még ezzel a buggal. Bár ahogy hallom máshonnan is, hogy random VAC bannokat osztogatnak, amiket pár óra után feloldanak.
Defender mapon max akkor játszom, ha folyamatban lévő játékba dob be, amúgy leave lobby.
Télapó, te ugyan mire alapozod ezt, játszottunk már együtt? Esetleg vmelyik .hu-s vagy?
-
MaesTroll
tag
Kellett emlegetni, hogy sokan reportolnak:
'Jó' látni, hogy bizonyos aimbotterek hónapok óta játszanak vígan, míg engem indok nélkül bannolnak. Mindenesetre mindjárt ráírok egy ismerősömre, akit ugyanígy lekapcsoltak 2 hete, majd feloldották a banját (TheMursk ha vki ismeri, all time career 2nd PC-n)
Elképesztő. Azt sem tudom, hogy kihez lehet fordulni most.ps: Nuketownos gyerek hatalmas
-
MaesTroll
tag
Sztem viszonylag kevés a hacker, jó persze találkozok velük néha, de kb 20-25 map alatt 1-gyel (Hardpoint és Domination javarészt). Fele esetben az én csapatomban van, nem rontja a játékélményemet, szóval 40-50 maponta van az, hogy ki kell lépni
Ezek közül kevesebb WH-s, több aimbotos.
Engem kb. naponta 4-5x reportolnak, tévesen.Néha regularok is, csupán 1-1 jobb score miatt (5.0 KD+ 40+ killel) Nem igazán értem miért reportolnak, mivel az aimbot tök nyilvánvaló, nyilván azt nem használok, mondjuk néha aimbotternek is mondanak. Whval gyanusítás több van,ez érdekesebb. Pár killem WH gyanús lehet és az is néha. Viszont nem WH miatt, hanem pl. szerencse-megérzés miatt. Már ismerem a mapok minden szegletét, tendenciákat, preferált útvonalakat stb. Odafigyelek HUD-ra, ha lövést hallok, egyből odapillantok megnézni hol lőtt az ellen. Uav,WH-uav (pár n00b wh-val gyanusít, mikor uav threat detection-öm van, ő meg low pro nélkül szaladgál) Odafigyelek boost hangokra, csapattársak hol haltak meg, Scorestreak behívás hangjára, footstep zajra, ablak betörésre, mikor van spawn flip, enemy calloutok, hangtompítós fegyvereknek is van hangja, ismerem már hol campelnek emberek stb. Szóval én mindent előnyömre fordítok úgymond, nem az vagyok aki max hangerőn vereti a zenét játék közben
Emiatt sokszor WH-nak tűnhet pár killem, holott nem az. Épp emiatt sok jó játékos tűnhet wh gyanúsnak.Team-balance lol:
-
MaesTroll
tag
válasz
juve600 #3805 üzenetére
A 40 kill 4 death-szerű score-jaim általában kora reggel születnek, n00b lobbykban, gondolhatjátok, hogy nem rankeden :p Amúgy pl. a linkelt mapon állítom killjeim felét sem szereztem fegyverrel, 23 Exterminate (assault drone kill) medált kaptam azon az egy mapon. Kemény lobbykban örülök, ha kijövök 1.5 KD felett, objective-t játszva. Napközben nem könnyű, DOM,HP mindig all time top 50-es emberekkel játszom. HP-n én is tizenx-edik vagyok, DOM sztem top 100-200 körül.
más:
Riot mapon B zászlónál fel lehet glitchelni a 2. emeletre, találkoztatok már vele? Csak ma 2x láttam ott ellent, teljesen látható, viszont nem sebezhető, csak ő tud ölni, rohadt idegesítő :S
Másik glitch: Észrevettétek, hogy amikor aktív egy warbird, nem lehet lehívni care package-t? Amikor megérkezne eltűnik, és visszakapom az ikonját a killstreak slotba. Na ez is idegesítő -
MaesTroll
tag
Aim assisthoz visszatérve: Épp 10 perce kérdezte egy jó playa, akivel sokszor vagyok egy lobbyban, hogy kontrollerrel játszom-e, mert killcamek alapján úgy tűnik, mintha jelentős aim assistom lenne... Szóval össze is keverhető ezek szerint.
Még mindig fát sz0pok :
És egy kis show off, megdöntöttem leghosszabb killstreakemet végre (uav-bombing run-assault drone), 3 hónapja nem sikerült
-
MaesTroll
tag
válasz
rapidsquirel #3797 üzenetére
De valami videót mutassatok már, hogy miért segít annyit szerintetek az aim assist, hogy szerintetek az már csalás?
Microsoft pl. anno azért jegelte a cross platform (hogy pc-sek játszhassanak xboxos controlleresek ellen) tervét, mert a tesztek láttán (Unreal Tournament,Gears of War) értelmetlennek találta, annyira nem voltak partiban az xbosok... -
MaesTroll
tag
Azt én értem, hogy segít az aim assist. Viszont én pl. úgy gondolom, hogy aki controllerrel játszik, az jóval pontatlanabb, erre segít rá az aim assist. Tapasztalataimból kiindulva az aim assist nem kompenzálja a controller kisebb pontosságát, többet vesz el a controller, mint ami pluszt ad az aim assist. Legalábbis nálam.
-
MaesTroll
tag
Szerintem túl van misztifikálva ez az aim assist dolog. Ghosttal xboxon játszottam, kb. 4 days played, és alig volt észrevehető a különbség számomra. Sokszor lellenőriztem, hogy egyáltalán be van-e kapcsolva, mert semmi segítséget nem éreztem. Mielőtt xboxon játszottam volna, mindenhol azt olvastam, hogy elég csak arra húzni a kart, egyből rárántja stb, de én igazából csak egy hangyaf*sznyi különbséget éreztem, szinte semmit.
Ez az új trend, hogy xboxosok egérrel akarnak játszani konzolon, pc-sek meg controllerrel?
-
MaesTroll
tag
válasz
BandiHUN #3687 üzenetére
Jaja, support streakek nagyon jók, uav-support,threat det,extra time 1100 pont, objective módokban kb. non stop spammelem őket, mert mire lejár az ideje, összeszedtem a következőt :p Amúgy mindig rácsodálkozom, hogy mennyien nem használják a low profilet. Remote Turreten én is sentryt használok.
Más: Walker Tankok Comeback mapon engem folyamatosan leszednek Blind eye-jal, úgy, hogy nincs társ a környéken.... Célirányosan engem lő.
-
MaesTroll
tag
válasz
zsizsef #3631 üzenetére
Speakeasyvel még adós nekem is, várok még arra. Viszont ennek jobban örülök,itt tényleg érezhető, hogy ez a variáns hamarabb öl, nagyon bika.
Obsidian Godmode ( mai screenshotok )
35-0-nál megöltek egy noobtube headshottal :p
Na meg amikor bármennyire is megy a játék, annyira rossz a csapatom, hogy simán vesztünk...
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #3535 üzenetére
Damage az általánosságban nagyobb sebzést ad, range az pedig megnöveli a 3-4-5 hit kill-ek hatótávját, hogy hány méteren belül lesz x golyó az ölés.
Példánál maradva:ASM1: 35-22-18, 500-1225, Head: 1.1
-Reliable: 500-1041.25
-Sweeper: 35-22-20
-Extended: 35-22-16, 500-1408.75
-Magnitude: 575-1408.75
-Competence: 35-22-20, 500-1041.25
-Strider: 35-22-20, 575-1408.75
-Speakeasy: 35-22-16, 500-1041.25Az alap 3 golyó öl 500 inchig (12,7 méter), Magnitude (ami +2 range) 575 inchig (14,6 méter). Alap ASM1 5 golyó 12,7 méter -(1225 inch) 31 méter között, 31 méter felett 6 golyó. Magnitude 14,6 m és 1408 inch ~ 36méter között 5 golyó, 36 felett 6 golyó.
Accuracy: a fegyver kevesebbet rúg vissza 10%-kal, könnyebb a célponton maradni. Nincs köze sebzéshez.
Griptől nem lesz erősebb, az placebo lehet, max annyi, hogy mivel a célponton tudsz maradni,így hamarabb hal megFegyverváltozatoknál ezek változnak:
Damage: Damage, Penetration (golyó akadályokon áthatolása) (ARX-160, MK14 EBR and Sniper Rifles), Multipliers(headshot szorzó emelkedik) (XMG, EPM3 and Sniper Rifles), Pellets(sörétek száma) (Shotguns)
Accuracy: Viewkick (visszarúgás)(10%), Idle Amount and Idle Speed (sniper zoom mennyire leng ki amikor nem vagy steady) (Sniper Rifles and RW1), Hipspread (ADS nélküli lövésnél a célkereszt nagysága) (Shotguns: 10%)
Fire Rate: Fire Time (Tüzelési sebesség), Intro Fire Time, Burst Delay (Burst fegyóknál a 2 burst közötti szünet ideje), Overheat (Lézernél túlfűtés ideje) (AE4, EM1, and EPM3), Reload Time(Újratöltés) (MORS)
Handling: Hipspread (ADS nélküli tüzelésnél, csipőből a célkereszt nagysága)(10%), Sprint Out Time (Sniper Rifles, Shotguns, and RW1: 10%)
Mobility: ADS Time (zoom ideje) (10%), Movement Speed (mozgásod sebessége) (SAC3, Sniper Rifles, and Shotguns: 2%) -
MaesTroll
tag
válasz
zsizsef #3531 üzenetére
Milyen dolgokra gondolsz,kérdezz nyugodtan bármit, ha tudjuk megválaszoljuk
Angol nyelvű oldalak statisztikáit, elemzéseit szoktam olvasni, hogy képben legyek, amúgy is szeretem a statisztikákathttp://denkirson.proboards.com/thread/7503/advanced-warfare-damage-range
fegyverek range-e, damage-e részletesen.
Pl:Bal-27: 34-33-24, (Range 1) 200-1200 (R2), Head: 1.1
-Tactical: 200-1380
-Carbon: 34-33-25
-Virtue: 34-33-19
-.308: 230-1380
-223: 33-24-18, 200-1380
-Obsidian Steed: 34(D1)-34(D2) -(D3) 25OS Damage 2-je 34, ami 3 hk (100/34=2,9x , ami 3 hk ugye), hozzátartozó Range 2 1200 (inchben megadva, ~2,54cm) Ez azt jelenti, hogy 3 golyó kell killhez, 1200x2,54 c=30,5 méterig, ami a legjobb a full auto fegyverek között. Hasonlításképp HBRa3 Insanity 17 méter csak. 200 inchig (5 méter) nincs különbség a sima BAL és Steed között; 5-30,5 méterig Steed 3 golyó, sima 4. 30,5 métertől nagyobb távon pedig Steed 4 golyó,Sima BAL 5 golyó. Nem tűnhet hatalmasnak a különbség, de sok olyan killcamom volt, hogy egyszerre látjuk meg egymást, mindketten pontosan célzunk, és én halok meg előbb, mert hamarabb öl a Steed.
-
MaesTroll
tag
válasz
ricogsm #3527 üzenetére
ASM3? nem ASM1?
Arra sosem teszek hangtompítót, nagyon legyengíti. Meg a Parabolic Microphone nem lehetek biztos, hogy nem látnak, így inkább nem használok suppressort. Csak az AK RIP-en néha, mert azt nem gyengíti a suppressor, 4 golyó max bármilyen távolságra.
Aha, azokról beszélünk, Én egyből nyitogatom őket, azt hiszem 3-nál többet nem tud tárolni a játék, úgyhogy ha már van 3-om bontatlanod, akkor feltétlen nyisd ki, mert ha kapsz egy negyediket, akkor elveszted az időrendben elsőt.
Magenta: UAV killstreak, Threat detection modul. Legjobb szerintem az UAV + threat detection,support,extra time kombó, 1100 pont, és ha meghalsz sem nullázódik a pontszámítás, így kb. 2 percenként összejön egy ilyen.Meglepően sokan nem használnak low profilet, általában 6ból 3-4 embert mindig mutat.
Kinek mennyi a personal bestje kill,ratio,headshot stb, ki mire büszke?:p
Casanova: Igen, a BAL Obsidian Steed.
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #3525 üzenetére
Rigor nekem is van, jó kis fegyver, 2 ASM1 classom van: egyik Rigor, másik Magnitude.
Remélem beesik már lassan a Steed. Az a legjobb fegyver a játékban sokak szerint, megerősíteni még ugye nem tudom, de a 30 méteres 3 HK range, és 4 golyónál sosem több a kill, az elég jól hangzik..Én még csak beváltani sem tudom a felesleges fegyvereket, mert nem prestigelek
Sima Level 50 vagyok kb november közepe óta, nem érdekelnek a ruhák, exok stb, a megszerzett dolgaimat sem akarom elveszíteni.
A reinforcement dropok a halálom,ha perket kapok akkor olyat, amilyen már van éppen. Ha jön egy Elite drop, akkor a játéknak vége mielőtt lehívhatnám. Vagy csak simán betesz egy olyan játékba, ahol épp 180-150 az állás DOM-ben, esélyem sincs használni. Vagy mint amire ma is volt példa, hogy ellenfél ragequit ennyi volt a drop, meccs vége 1 perc után... Jött már egy darab supply dropban a 3 fajta reinforcement 2-4-6 perces kombó, ekkor ugye a 2-es és a 4-es egyből kiesik, csak legnagyobb értékűt kapod meg, de Mosh Pit-en bevágott egy olyan TDM-be, ahol már 45-40 körül volt az állás, 2 perc múlva vége is lett....
-
MaesTroll
tag
Ki hogy áll a supply dropokkal? Én hadilábon
Még mindig nem kaptam : Elite BAL-t (se Inferno, se Obsidian),Speakeasyt,Recklesst,Elite lézert,Mors elitet, ARX STeelbite-ot,Bulldog Facehammert
53k kill után... Az elmúlt 4-5 napban nem túlzom, legalább 5 Elite Ameli Chicaneryt kaptam, előtte is megvolt már vagy 3x
Egyetlen használható Elitem van: AK R.I.P (ezt már 3x kaptam meg) Supply dropjaim felét ezek adják: mk14,amr9,atlas,ameli.
Remélem hamarosan ki lehet grindelni őket vmi challenge-gel!
-
MaesTroll
tag
Magenta = Amikor naranccsal látod ellent falakon keresztül? Ha az, akkor azt én csak wallhack uavnak hívom
Nagyon jó kis killstreak, kevesen tudnak róla, illetve kevesen használják, low profile blokkolja.
Így állítsd be: killstreak UAV, F1 és ott válaszd ezeket: Extended time (több ideig aktív), threat detection (a 'wallhack' , support (így ha meghalsz nem nullázódik a killstreaked, úgy működik, mint mw3-ban a support streakek. Így 1100 pontba kerül a wallhack uav, ami egész sokáig aktív, pl. Dom-on ahol könnyen jön a pont, kb. szerzel addigra egy ilyen uavot, míg az előző lejár, így a map 70-80%-ában lesz legális wallhacked.
Supportot amúgy be lehet állítani care package-re is ( azt úgy használom, hogy support, double tap, better odds vagy trap, ez 1350), remote turretre ( support,sentry, 360 head, ez 1450). Meg talán recon drone-ra is, de azt sose használtam.
Lényeg a lényeg, sztem tök jó feature azoknak, akik objective playerek, mivel nem nullázódik a pontod egy-egy halállal, hanem a köv killnél/pont foglalásnál tovább számítódik. Így általában 3-4x végig lehet pörgetni ezt a 3 streaket egy DOM map alatt. Tegnap 1 map alatt 2 care packageben is paladin jött, +17 kill volt a kettő együtt
-
MaesTroll
tag
válasz
laceszgamer #3097 üzenetére
lacesz, én voltam
Épp a fun classommal toltam -nekem legalábbis fun- Danger close,Noobtube,MDL. Detroit HP-on nagyon adja. Kicsi, zárt helyiségekben van a HP ugye, jönnek a double-triple killek
-
MaesTroll
tag
Játszik valaki shotgunnal? Hihetetlen, hogy a Tac Prof variantja (+1 fire rate,+1 range) mennyire nem adja... Még 4-5 méterről is csak hitmarkereim vannak , néha több is. Bezzeg engem folyamatosan 1shot1kill-el szednek le a shottiesok
MW3 Model,Usas,Striker mind nagyon faszák voltak, de a mostaniak....
-
MaesTroll
tag
válasz
Casanova* #2509 üzenetére
Full ninjasághoz én még odatenném a Cold Blooded perket is! Nincs piros név feletted, és az a hang sem mondja be pl Detroit mapon, hogy ' Enemy in the school ' :p
Am nehéz full ninjának lenni Parabolic Microphone miatt. Azt hinnéd az vagy, de ha vki használja a PM-t akkor supressorral is lát :S
-
MaesTroll
tag
Patch után----> Warbirdök,Paladinok egész map alatt :S
DOM---> 1 cap 200 pts, 1 kill 100 pts lett.... Hardpoint is úgyszintén.
Alapból scorestreak nélkül játszom, viszont most csináltam emiatt egy scorestreakes class-t, nevetségesen könnyű megszerezni őket...UAV+assist pts 450
System Hack+assist pts 750
Warbird+agressor 9001 cap, 2 kill, 1 assist= uav. Kell 300 pont még-->1 kill (100) addig kb a csapattársaim is ölnek 4et (200) Meg is van a system hack. Onnan 3 csapattárs ölését megvárod és AI controlled warbird
Detroit Dom-on 1 map alatt 3x szereztem így warbirdöt, kb úgy néz ki hogy ahogy megvan az uav, onnan kb 20-25 mp a system hack, ezután pedig nem túlzok, ahogy behívtam a SH-et, 6-8 sec alatt megvolt a Warbird. (csapattársak killjei miatt
-
MaesTroll
tag
Hello,
Más is van olyan szerencsétlen, hogy 15000+ kill után nincs egy olyan fegyver variantja sem, amelyiket igazán szeretné?
(MP11 Goliath,Bal Obs Steed,KF5 Breakneck,AK RIP, EM1 Pwner)
Bezzeg azokat a professional-elite fegyvereket, amelyekkel még 10 killem sincs, többször megkaptam, nem győzöm törölni őket. Ak-val 2k, Bal-lal 7k killem van, egyikből sem kaptam még Professionalt sem... :S
F*ck my luck!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged