Új hozzászólás Aktív témák
-
kopf
csendes tag
válasz
BandiHUN #4953 üzenetére
Na azért ne reagáld túl a dolgokat légyszives!
Általánoságokról beszéltem,nem várhatsz el csapatmunkát gyakorlatilag idegenektől.
Mindenki a saját közösségén belül marad kommunikáció és összetartás terén,nem vagytok ti sem kivételek.De ez nem is gond szerintem.
A lényeg nem változik,le kell lőni a másikat.
Azért szeretek hozzátok járni mert ti legalább nem hasonultok a többi sd-s kis nyavajáshoz,nálatok legtöbbször rend van rakva a nem kívánatos személyek között.
Illetve van normális pb!
De had jegyezzem meg,hogy akkor fejlődik az ember ha erősebb ellenfelek ellen játszik.
Ezt átéltem én is.
Legvégül,nem akarom senki szórakozását tönkretenni. -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #4941 üzenetére
Lorenzo hsz-ére válaszolok de MINDENKINEK AJÁNLOM elolvasni!!!!
Legalábbis azoknak akik WARoznak!ezzel tökéletesen egyetértek..mármint az SD-ről...ezért nemis WARozok mostanában annyit mert semmi értelme...5v5ben is azt veszem észre sokszor hogy plantelek és simán mögémjönnek és lekéselnek vagy benéz egy ablakon és gond nélkül lelő aztán mikor názem a többieket sehol senki még a közelembe se...az hogy egy ember másfele megy az egy dolog de az hogy 15 sec mulva már az ellenség kezdőjén van az tulzás..nem szeretem...szurja a szemem hogy egyszerüen nem képesek sokan felfogni hogy mi is az az SD...mert ha még PUBon csinálják megértem de WAR-on???
Másik idegesitő mikor mi védünk...vagyunk 4en 1 ellen a táska egy halál jól kempelhető helyen...és mit csinál a 4 emberből minimum ketten? hát elmennek levadászni azt az egy szerencsétlen ahelyett hogy leülne a seggére 30secig...és persze leszedik őket mert szarrá kempeli az agyát az illető...
Nah mindegy...én nem fogok így warozni...ha ilyet tapasztaléok akkor lelépek...nem a csapat ellen szól vagy nemis egy ember ellen de ha már WARozunk (mégha jóval gyengébb csapat ellen is) akkor szeretném ha nem a fragvadász hajlam irányitaná az embert hanem a csapatszellem és azt csinálná ami a csapatnak jó.
Meg azt is unom mikor gyengébbek ellen játszunk hogy lerohanja őket mindenki mert hogy fél kézzel is gyaláznánk őket...és akkor mivan? legalább lehetne gyakorolni a "Taktikát" ami egyébként nincsen mert ugye mire elszálnak a granyok már az ellen kezdőjét ostromolják sokan..
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4937 üzenetére
Az ugrálós bakkecske rajtad áll hogy lelövöd e, de a kempelős, magát claymore-al bebiztosító csipás ellen elég idegesítő játszani. Nem tudsz hozzá felmenni a claymore miatt. Nem is arról van szó hogy felrobbansz, hanem mindenképp szét kell lőnöd a claymore-t, abból meg tudja hogy jönnek fel és rákészül.
Képzeld el mi van akkor mikor egy csapatba 3 ilyen csipás is van.Élvezhetetlen lesz a játék...
-
Balinov
titán
válasz
BandiHUN #4610 üzenetére
hát,8 után egy 4v4 war-ba belekezdtünk egy cseh csapattal,sajnos csak az első körben volt módom játszani,de elég jól kikaptunk (13-7-re kb),bár nem low+-ok voltak,annyi szent.Viszont szerintem felüdülés volt,mert nem nagyon volt csít gyanus eset náluk. Kérdezném többiektől,
második map-nak mi lett az eredménye? Yako-nak voltak kifagyásai? -
Moretimer
aktív tag
válasz
BandiHUN #4498 üzenetére
Szóval mind1 mostmár,leírom.
A Vakegér volt közülünk a leggyengébb a tegnapi nap folyamán.
Talált jópárszor,ezt el is mondta,ezen nem is vitatkozunk.Viszont!
A fejesek számában kicsit nagyolást tapasztalok,nem lőtt ő annyit,
és nem olyan jól mint ahogy erről szó van.(Rookie sokkal nagyobbakat lőtt)
Nem vitázom,ezt is megbeszéltük.
A másik dolog,hogy pam modban nem elég 1-2,van olyankor hogy 3 lövés sem az emberkének,konfig nélkűl.
Úgy érzem,hogy a HC moddal kapcsolatban még tapasztalatra szorúlsz. -
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #4093 üzenetére
minden este úgy válunk el hogy holnap este aki tud jönni az jön és megy a war neked is írtam már 1 párszor nem lehet úgy war-t szervezni no most holnap 7vs7 és aztán meg semmi mert low ellenfelet nem találunk csak mondjuk med+++, stb. ilyen szintűekkel meg nem nagyon érdemes mert magas szinten megy az alázás
amúgy meg ha látod xfire-n hogy játszunk miért nem jössz fel ts-re megkérdeni, hogy mi a helyzet vagy írsz xfiren és mondjuk szombaton nem 3 hanem 4 waroztunk volna. -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #4082 üzenetére
Tegnap este 9 fele én, Pyros és gyerpi toltunk egy wart. Nem kell ezt előre szervezgetni, azzal csak a baj van. 3-an ráértünk, egymásra írtunk, kerestem 3 perc alatt egy ellent és mentünk warra. Wart nem nagyon lehet úgy szervezni, hogy most szombat van, de kedden 6:30 perctől warozunk az XY klán ellen 4v4-ben.
-
-
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3771 üzenetére
A 4 új mapból 3 már jól ismert.
Videó viszont csak a Chinatown-ról van. Sztem 1-2 hónap és itt van az a patch.
Tehát lesz Chinatown, melyet teljesen Carentanról formáztak, lesz egy nagy kültéri füves, dombos, barlangos, mely vmi csipamap lesz, és lesz egy irodaépületes, amivel a single playerben már találkozhattál. A 4. mapról viszont tényleg nem sokat tudni, de a másik 3-ról képek is vannak. -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3760 üzenetére
Volt egy Yako aki feltüzelte magát a war előtt azzal, hogy felrobbantotta az összes autót, gondolom érezni akarta a halhatatlanságot
, aztán volt egy Pyros aki napról-napra jobban játszik, egy nagydumás ovecs akinek szokás szerrint nem állt be a szája
, és volt egy Hunor akit a gyiku állandóan csak idegesíteni akart.
Ja és kihagytam magát a gyiku-t, ő csak haszontalan volt.
Na jó, nem is, ő a szélsőségek embere volt, 3 körben csak meghalt, aztán a 4-ben meg kiirtotta az egész ellent. Na jó, nem fényezem tovább, mert még elbízza magát, de ezt nem érdemli meg.
Összeségében: Nyertünk! -
gyerpi
aktív tag
válasz
BandiHUN #3419 üzenetére
helló !!!
az amit leírtál nem cfg hanem csalás a cfg-ben ilyesmiket nem lehet állítani mert kidob a PB sok mindent tudsz állítani felbontástól kezdve grafika, maxpackets, rate stb. stb de a sebzés, tűzerő, életerő az nem a cfg-ben van - már azért is kidob a PB ha annyira leveszed a grafikát, hogy nincs fű vagy levelek a fán -ezt tudod a cfg-ben állítani
amiket te írsz az mind csít valamilyen fajta ki tudja milyen mert már annyi van, hogy az hihetetlen de cikkről annyit megint üzlet az egész, hogy több eredeti játékot vegyenekaki komolyan tolja a cod4-et vagy a cod 2-őt fel sem tolja az orrát olyan szerverekre mint a miénk mert ez mint tört szerver vagy a többi törtre sem - ennyi
ja és ne gondoljuk hogy akik megveszi az eredetit, hogy az nem csal mert ugye kb. 4000 Ft-ért olyan csíteket vesz amiért soha nem fogja kidobni a PB és sajnos ezt úgy frissítik mint a PB-t - ez vanmás 1 vélemény ugyan onnan ahonnan ez a cikk származik:
"mi az, h a PUNKBUSTER DONTESE??? a ceg neve EvenBalance, es azon kivul, h a PB a cdkulcsodbol szamolja a GUIDodat, fogalma sincs arrol, h eredeti-e vagy nem. tehat technikailag is baromsag az egesz. az ilyen jeloletlen forrasokkal, meg verlazito baromsagokkal tomott cikkek egyertelmu"
e -
athomi
veterán
válasz
BandiHUN #3419 üzenetére
origi szeróra nem lehet bemenni generált key-el
"mögéosontam,kapott 4 lövést shotiból fejbe,utána 2x késelést,azután mérgemben aláqrtam egy gránátot még,abba végre beledöglött"
Bocsi, tényleg nem meghazudtollak, de nem hiszem el.Amúgy aki ezzel sokat foglalkozik, tapasztalataim szerint egy idő után "belebetegszik" és nem fog tudni felszabadultan játszani.
-
egy_cica
csendes tag
-
Napster01
tag
válasz
BandiHUN #3152 üzenetére
első egál lett, a második meg no comment - nyugalom ugye kisa? lehet összevágok vmi károkodás szótárt és meghallgatjuk mennyire tetszett a német csapat nékünk
bár én úgy emléxem minden körben mondtam 1 'sz***anak le' c. részt.... am. első map hoztunk kemény 3 kört, 2. mapon meg már 8-at
kemények voltunk mint a csattogós lepke...
(én már lejöttem de ők még nyomnak 1 wart ahogy látom
)
-
Napster01
tag
válasz
BandiHUN #2786 üzenetére
"bezzeg a ti időtökben" - ez valamennyire a társadalom fejlődésére utal (előre/vissza?) szal változik a világ, főleg aki megélte azt a bűvös 60-at az már csak tudhatja (ugye PH! + NYEV klántagok - kivétel én
) dehát tiszteljük az időseket (máramikor) és felnézünk rájuk (ha esetleg egyik házban kempeltek simán felnézek rátok) - na leállok a szekázással, 1x énis megöregszem, viszont speedy haverunknak van még mit fejlődnie, mondjuk egy 12 éves gyerektől túl sokat nem kell elvárni
------
kiselőadás vége, sry mindenkitől, most nyűgös vagyok énis mivel holnap suli...
-
Csyppa
senior tag
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2598 üzenetére
meg van adva a telőszámom
Azon tuti hogy elértek akármikor
Az ilyen akármiket meg továbbra is hanyagolnám nekem ne pityegjen game közbeNah akkor ISMÉT WAR-t Hírdetek!!!
PH vs NYEV természetesen!Aki tud jönni este 19:00i kezdettel lévő WAR-ra az jelezze valamilyen formában nekem..itt vagy PÜ tökmindegy...ha legalább egy 4v4 összejön akkor nyomatjuk
HAJRÁ!
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2596 üzenetére
tőlem akár ma is WARozhatunk...nemtudom ki hogy van vele de nekem nagyon bejött...főleg hogy mindenki "ismer" mindenkit..ez olyan plussz dolog amit meg se tudok magyarázni...annyit tudok..Kiflee-vel dumáltunk hogy ma fogunk WARozni..irc-n majd keresünk valakit..de szerintem egy vasárnapi napba belefér egy NYEV elleni harc is..persze ha más is így gondoja
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2547 üzenetére
persze jár nektek is de szerintem ezt egy topicba is el lehet intézni...
Ha annyira akarjátok és a modikat sem zavarja akkor tőlem maradhat de értelmét akkor sem látom..ez is lehet PH & NYEV klán topic...minek járkáljunk 20 helyre...
nem egyszerübb és észrerübb szerinted? -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2534 üzenetére
LOL így is ugy kelett kapkodni mivel 3v3-at kerestem de alapba 4en jöttek..és időközben kiderült hogy csak 2en vagyunk...mire megjött mindenki az ellenfél lellépett ugyhogy nem maradtál le semmiről.
nah és mivel elég nagy az érdeklődés akkor másképp csinálom.
ESTE WAR: NYEV vs PH!
Eddig tölünk :
Andrish
KifleeIrjuk már össze nehogy sokan legyünk akkor ki tudna jönni
Kezdés 20:00
Azért szóljatok ha nem akartok
Ovecs minek Pubolni? nem fő le a szero nem kell tesztelni..vagy most nem értem -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2319 üzenetére
én egyszer egy ilyen 3 darabos COD-os billt akartam venni de aztán eszembe jutott hogy minek? ugye ott minden kézre esik nincsenek felesleges gombok a "gamepadon" de aztán eszembe jutott (akkor még Razerem volt) hogy bakker...5 gombot használok a billen? az meg kérzeáll...nah kb ennyi...aztán azóta nem is foglalkozom ilyesmivel..az a Revoltec is jó lett volna még 20évig is...a rövid o hiánya se érdekelt csak mikor WARON nem birtam jobbra menni mert beragadt az A és ha nyomtam a D-t akkor meg se mozdultam mivel ugye kiegyenlitettem a balrahuzást akkor azért picit kiakadtam..meg mikor Jumpoltam és 50ből 1szer ugrott a space is olyan jó volt
AMugy ha neked 8kor jó akkor 8ra rakjuk..majd holnap leszedem a Barátok Köztet és megnézem gépen
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2316 üzenetére
nekem a gépasztal az egérpadom..az tuti hogy egyenes...pilla alatt letisztitható nemugy mint a szövetpadok..nemis izzad rá az ember mint a müanyagra stb..nekem egy müanyag aerocool van világit vagy 20 féleképpen de nem használom..van egy szövet csuklótámaszos is amitől a csuklóm ugy kiáll 30 perc játék után hogy a zselét azzal etetném meg aki kitalálta
Meg ilyesmik...persze a jó egér jó csak sokan azthiszik hogy Lowból HIGH-ok lesznek egy 15K-s egértől..pedig ez nemigaz..könyebb lesz ez egyértelmü..főleg ha előtte egy olyan egerd volt ami 5cm-ként mozdult meg...
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #2305 üzenetére
Granyot/vakitót mindenképp rakd az egérre...sokkal jobban és gyorsabban megtudod nyomni az egeren a gombot mint a G-t vagy a 4est vagy akármit..főleg sötétbe..mellényulsz vagy valami és máár véged is...
Ezt a csipás kérdést nem értem...Jobb klikk zoom több nincs csipáknál sem.. -
válasz
BandiHUN #1957 üzenetére
Namármost.
Nekem razer Copperhead egerem van. azon ugye van 4 programozható gomb oldalt.
Csipánál 2 egérérzékenységem van. Ha lenyomom az egyik gombot akkor kb 3-as. Ezt zoommal együtt nyomom le és akkor pontosabban tudok célozni.
Ha leveszem a zoomot akkor nyomom a másikat és akkor a jol megszokott 9.29 -es érzékenységem van. Közelharcra ugye jobb a gyors.NA ez még kb fairplay.
De mikor olyat látok hoyg a gyerek az m17-el 2 mp alatt kitolja a tárat anélkül hogy elmozdulna a cucc akkor kicsit azért ideges vagyok
Cod2-ben ha fekve voltál és nyomtad a basht meg közben lőtél akkor kb 2 mp alatt kinntvolt az mp44 tár a srácon. Persze ezt gyorsan kellett tolni
Namost igy visszaolvasva minden hülyeséget irtam ami eszembe jutott.
SZerintem nem sportszerű ilyeneket hasznalni. Hax-os cfgről nem is beszélve
-
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1957 üzenetére
demo felvétel consoleba /record
kilépés előtt /stoprecord
a stoprecordot nem muszály mert ha simán kilépsz akkor is menti.Gamer bill illetve egér használata megengedett...valóban van olyan egér amin van a 3katt gomb (az enyémen is) én mondjuk sose használom de ha valaki igen akkor mivan?
lehet hogy előnyhöz jut de nem nagyon lehet ellene mit tenni...meg ugye ez is olyan dolog hogy neked jobb géped van több fps elvileg könyebb stb..tehát ilyen dolgokat nem lehet tiltani.. -
Napster01
tag
válasz
BandiHUN #1414 üzenetére
nem akarok beszóni', 1 ideje csak figyelgetem az eseményeket.... látom nem nagyon tetszik a felvétel, de hozzátenném h nem vagyok jöttment.....PH!-n is benntvagyok 1 ideje.. mint olvasó
+ mióta van ts én feljárok oda, naggyából ismerek mindenkit, és nem hiszem h csak úgy betoppantam volna... nem tudom mióta jársz ide, konkrétan nem is nagyon lényeges h mióta, de mióta elkezdtek embereket toborozni, meg hétvégi bulik vannak én itt vagyok....
ez volt az első megjegyzésem és nem is megyek bele többet ezekbe a dolgokba... akinek nem tetszik h bekerültem annak elmondanám h nem erőltettem a dolgot, asszem kedden nem volt elég ember, 'véletlen' fenntvoltam ts-en és mondták h menjek be, aztán meg azt mondták h írjam a nevem elé a PH! előtagot... nem ellenkeztemde ha nem kellek azt úgyis mondják nekem, de még 1 ideig járni fogok hozzájuk, még ha nem is lesz a nevem előtt h -=PH!=- , szal ennyit erről
-
CséZé
őstag
válasz
BandiHUN #1414 üzenetére
Volt egy TGF hirdetve itt akkor ott lett volna az alkalom, csak te lehet pont az USA-ban voltál. Nem tudom milyen jött-ment tagokat vettek fel, mert én az összeset ismerem PH!-s szinten. De ha azért hajtottál, akkro valszeg akkro kellett volna erről beszélni velük amikor még aktuális volt a dolog. Ha meg valakit nem vesznek fel nem azért van mert nem haver, hanem mert vagy elegen vannak, vagy nem jött be nekik a játékstílusod...stb
CoD2-be van klánom. Ott asszed nem írják nap mint nap h: TGF? Arra annyi választ adok h NEM. Igaz az a szeméyl teljesen ismeretlen számomra, de volt oylan h havernak mondtam nemet, mert meg van a klán létszám, vagy nem vagyok elégedett azzal ahogyan ő nem veszi komolyan a játékot, mert skszor elhülyüli a warokat. Mivel mix warokat szoktunk együtt játszani nap mint nap, afelől a klánba nincs benne, de együtt átszunk mix-warokat. -
Sirandrish
legenda
válasz
BandiHUN #1375 üzenetére
hát sajnálom hogy ennyire bánt a dolog mert ez tényleg nem szól senki ellen...csupán valóban nem lehet mindenki klántag aki PH reggel rendelkezik...sajnálom...örülök azért hogy értelmes hangnemben tudtuk ezt megbeszélni és hogy nincs harag..legalábbis nagyon remélem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest