Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emanuel91
csendes tag
viszont vmi nem stimmel mert a legfrissebb profilomat másoltam be a játékban viszont nem ezt látom vissza level18-22 között lehettem vhol és miután felismerte azután méár csak level4 volt szal lehet nem elég az a config_mp.cfg

-
Emanuel91
csendes tag
üdv!
nekem van egy olyan problémám h ledob pár szerverről pb init failure szöveggel. mit tudok ez ellen tenni? és még azt is meg szeretném tudni h melyik az a fálj amelyik a create a class meg a challanges cucockat menti? mer gondoltam ha reinstalálom a játékot nem lesz pb init ehelyett csak a statomat vesztettem el level 22-ről és most kezdhetem előröl. ugyanis reinstall után vmi oylasmit írt ki h nem tudta olvasni és reset-elte a statomat. ezután kiléptem és bemmásoltam a profilomat (reinstall előtt csináltam a profile mappából egy biztonsági másolatot) de ezek után se működött. vároma segítséget előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- MSI Pulse 15 B13VFK i7 / RTX 4060 140W / QHD 165Hz 16GB DDR5 1 TB SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest