Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bordoi #13223 üzenetére
Megpróbálok hozzájárulni a PH magas szinvonalának megtartásához..illetve természetesen változtatok a magatartásomon
És köszönöm hogy ezt megtudtuk beszélni normális hangnemben...neked is és Foglalt Névnek is
raceman: ugylátom ez a szolidabbik mert amit én láttam az nem volt ennyire megfontolt
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bordoi #13216 üzenetére
22 éves vagyok
Azért szaladok bele sajnos mert nem veszem észre hogy Bannolással jutalmazható dolgokat csinálok...szóval pl olyanért is kaptam bannt (warezért) mert ennyit megirtam hogy "Megjelent a játék"...idézőjelben rektam a megjelent szócskát és ezért Bannoltak mert állitólag ez buzditás voltez volt legutobb...azaz 1 honapja
őszintén..szerinted ez megért egy Bann-t?
-
SystemRoot
őstag
válasz
Bordoi #13214 üzenetére
De nem értem továbbra sem hogy milyen szintű megnyilvánulásról van szó ha nem idézed. Amit én láttam kavics viselkedéséből, az teljesen pozitív kisugárzású volt, és semmi probléma nem volt vele.
"Egyébként a moderáció is közös döntés alapján született."
Ha ez így van akkor a tapasztalati faktort elvethetjük.
Egyébként nem támadásnak szántam, csak mint referencia pontot a többi moderátorhoz képest, akiknek jelentős mennyiségű hozzászólása egyértelmű bizonyíték arra hogy aktív részét képezik a fórumnak és szimbiózisban élnek vele szinte.
Szakmai kérdésekben egyértelműen nem következne az hogy tapasztalatlan vagy a kevés de értékes hozzászólással. Viszont a moderátori pozícióban akkor vagy tapasztalt ha aktív részét képezed a fórumnak, sokat beszélgetsz, sok emberrel kerülsz kontaktusba, ezt pedig mi más mérné jobban mint a hszeid száma? Természetesen ezzel sem azt állítom hogy tapasztalatlan lennél ilyen téren, csak bemutatom hogy ezt fel lehet szerintem hozni mint megkérdőjelezett pontot, és ezt ne vedd támadásnak mert szó sincs róla, ez csak az én objektív elemzésem.Egyelőre nincs semmi olyan amivel előállhatnék eredményesen a jogos mod topicban, fölöslegesen meg nem akarok erről vitát nyitni, főleg hogy nem is lehetek biztos álláspontomban egyelőre.
Üdv.
-
Sirandrish
legenda
válasz
Bordoi #13214 üzenetére
Azt megtudthatom ha már így összejöttünk hogy ÉN legkorábban mikor kaphatok egyéni avatart?
Már ha addig ugye jó kisfiu leszek
Illetve ha lehet akkor azt is megszeretném tudni hogy mióta vagyok fasza gyerek...szoval mikor kaptam az utolsó figyelmeztetésemet
Örülnék ha válaszolnál rá és nem kéne mászkálnom máűs topicocba ugymond szemetelni -
-
Sirandrish
legenda
-
Sirandrish
legenda
nemis szabad feladni..addig kell belerázódni míg el nem szabadul a csitláz mert akkr vége a játékélménynek
Mondjuk ez a falon átlövés szerintem baromság de még elviselhető..főleg mikor egy szobában 3-4ellen van aztán szijjel lövöm a falat és csak ennyit látok hogy "+10,+20,+30"
-
Sirandrish
legenda
énis ezt gondoltam a CoD2 idején...belelehet tanulni...
Ma reggel mikor elsőnek felmentem CoD4-re ilyen 5gyilok 20halál körüli átlagom volt...mostmár sacc ugyanannyit ölök mint halok..néha még többet is..és mint mondtam 3és fél órát tltam vele eddig...belelehet jönni..az a lényeg hgy olyn szerora menj (még most nem lehet válogatni de majd eljön az az idő is) ahol nálad erősebek vannak és hiphop belerázódsz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraWide 29WQ60A-B LED IPS Monitor! sRGB 99% / 5ms / 100Hz / FreeSync
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓ MONITOROK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged