Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• knbs

senior tag

válasz priti #1115 üzenetére

Szerintem nincs azzal semmi baj,hogy az ember letoltogeti a dolgokat es nem veszi meg oket. Magyarorszag ilyen,es elhiheted idekint hollandiaban is baromi sokan illegalis szoftverrel jatszanak.

Peldakent, jon egy csucsszuper jatek (crysis neven ugyebar,a topicjat megtalalod itt ph-n is) mindenki omleng rola,a kiszivirgo videok szerintem minden eddigi fps-jatekot uberelnek, DE nincs az a penz,hogy megvegyem latatlanba, szepen megjelenes napjan(vagy elotte :D) letoltom en is, megnezem kiprobalom,es ha ugy dontok megveszem majd kesobb,ha nem tetszik a jatek nem dobtam ki az ablakon 15 rugot vagy mittomen mennyi lesz,de 15 alatt tuti nem fogjak adni MO.-n arra merget vehet mindenki!

En csak arra probaltam celozni,ha mar tenyleg van EGY bizonyos jatek,amivel tenyleg sokat foglalkozol,azt tiszteld meg annyival hogy megveszed eredetiben… ennyi es nem tobb. Szerintem az a 30 dodo (5500 FT) mar tenyleg nem egy egetrengeto koltseg. Elmesz par napot reggelente vagy delutanonkent szorolapozni es meg is van, nem ment annyira a szabadidod karara es megis meg van az original game.

A bugyi nem a legjobb dolog a világon. De közel áll hozzá

Új hozzászólás Aktív témák